Κέντρο Βελονισμού Θεσσαλονίκης

  Κέντρο

  Συνεδρία Aculift, lifting προσώπου με ιατρικό βελονισμό, για πλήρη ανανέωση του δέρματος του προσώπου

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   70€ από 150€ για 1 συνεδρία Aculift, lifting προσώπου με ιατρικό βελονισμό, για πλήρη ανανέωση του δέρματος του προσώπου.
- Διάρκεια συνεδρίας: 60'

Περιγραφή:


ACULIFT

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο βασικά στάδια. Πρώτα γίνεται ιοντοφόρηση σε ειδικό μηχάνημα με εμπότιση στο δέρμα προσώπου, λαιμού και μετώπου, κολλαγόνου, ελαστίνης ή υαλουρονικού οξέος και στη συνέχεια ακολουθεί εξειδικευμένος βελονισμός με τρεις διαφορετικούς τύπους λεπτών βελονών, μιας χρήσης.

Ο βελονισμός είναι λεπτομερής, πλουραλιστικός, ανώδυνος και αποτελεσματικός. Τις βελόνες τις τοποθετεί γιατρός και ο ίδιος τις βγάζει. Πριν από τις επεμβατικές πράξεις, προηγείται καθαρισμός προσώπου και στο τέλος πριν την αναχώρηση, γίνεται δυναμική απορρόφηση στο δέρμα, ενυδατικών καλλυντικών. Για τις πρώτες 5-6 ώρες μετά τη θεραπεία, απαγορεύεται η ρήψη νερού στο πρόσωπο.

Ο πρώτος στόχος είναι η αφύπνιση των ινοβλαστών του δέρματος για την πρόκληση φυσικής υπερπαραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και με επερχόμενα εμφανή σημάδια βελτίωσης της ποιότητας και της νεανικότητας του δέρματος στην περιοχή της όψης του ατόμου.

Ο δεύτερος στόχος είναι η προοδευτική απάλυνση των ρυτίδων, μέσω της αφύπνισης και ενεργοποίησης των μηχανισμών ανάπλασης, που διαθέτει ο ίδιος ο οργανισμός.

Ο τρίτος στόχος είναι η ανύψωση του δέρματος με βελτίωση των δομών και των λειτουργιών του υποδόριου λίπους και των ελαστικών ινών της ίδιας περιοχής, ώστε να βελτιωθεί το περίγραμμα του προσώπου και να εμφανιστεί ένας καινούργιος αέρας φρεσκάδας, δροσιάς, σφυγιλότητας και νεανικότητας.

Ο χρόνος και το περιβάλλον φέρνει τη φθορά, ενώ ο μεγάλος βελονισμός με 52 βελόνες, χωρίς πόνο, φέρνει την ικανοποίηση, όταν θα δείτε το πρόσωπό σας στον καθρέπτη μετά από λίγο καιρό.

Παρατηρήθηκε πως το λίφτινγκ με βελόνες πέραν της ανόρθωσης και νεανικότητας στο πρόσωπο, επιφέρει ευδαιμονία στην ψυχική σφαίρα.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 4 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 16/08/2022

Αγορές: 58

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία Aculift, lifting προσώπου με ιατρικό βελονισμό, για πλήρη ανανέωση του δέρματος του προσώπου

150€
70€
έκπτωση 53%

Δείτε επίσης...