GM Studio

  Κάτω Τούμπα

  Πρόγραμμα Personal Training | Cross Training | TRX

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   29€ από 75€ για 5 ολοκληρωμένες ατομικές συνεδρίες Personal Training (90’ έκαστη) με τη μέθοδο κυκλικής προπόνησης Cross Training σε συνδυασμό με συνεδρίες TRX | 1 λιπομέτρηση (μέτρηση ποσοστού νερού, λίπους στο σώμα, μυικής μάζας & συνιστώμενη πρόσληψη θερμίδων)

   59€ από 150€ για 10 ολοκληρωμένες ατομικές συνεδρίες Personal Training (90’ έκαστη) με τη μέθοδο κυκλικής προπόνησης Cross Training σε συνδυασμό με συνεδρίες TRX | 1 λιπομέτρηση (μέτρηση ποσοστού νερού, λίπους στο σώμα, μυικής μάζας & συνιστώμενη πρόσληψη θερμίδων)

   109€ από 300€ για 20 ολοκληρωμένες ατομικές συνεδρίες Personal Training (90’ έκαστη) με τη μέθοδο κυκλικής προπόνησης Cross Training σε συνδυασμό με συνεδρίες TRX | 2 λιπομετρήσεις (μέτρηση ποσοστού νερού, λίπους στο σώμα, μυικής μάζας & συνιστώμενη πρόσληψη θερμίδων)

Περιγραφή:


TRX - Η «τελευταία λέξη» στο χώρο της Γυμναστικής - Το TRX (Total body Resistance Exercise) είναι μια προπονητική μέθοδος που χρησιμοποιεί το βάρος του σώματος με σκοπό να βοηθήσει τον ασκούμενο να αποκτήσει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων και συντονισμό, καίγοντας παράλληλα λίπος, επιτυγχάνοντας μυϊκή υπερτροφία διατηρώντας την οστική μάζα, χωρίς κακώσεις και τραυματισμούς. Η μέθοδος αυτής της άσκησης χρησιμοποιεί έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές, προσαρμοσμένο σε σταθερή βάση στήριξης (κυρίως στο ταβάνι). Διέπετε από μια τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (σε τρεις διαστάσεις) λειτουργικής προπόνησης (functional training). Μια ακόμη πολύ σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις κλασικές-γνωστές μεθόδους άσκησης είναι η λειτουργική προπόνηση (functional training),η οποία γίνεται με το TRX.

Οι ασκήσεις πλησιάζουν τις καθημερινές κινήσεις του ανθρωπίνου σώματος. Γίνονται στις τρεις διαστάσεις, με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος περισσότερες της μιας μυϊκές ομάδες κι έτσι η προπόνηση να γίνεται πιο αποτελεσματική. Οι ασκήσεις είναι απλές ή πιο σύνθετες και η ποικιλία τους μεγάλη. Με πάνω από 300 διαφορετικές, βελτιώνει το μυϊκό σύστημα και σε δύναμη και σε μέγεθος, γυμνάζοντας το σώμα με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του TRX όπως προαναφέρθηκε είναι ότι χρησιμοποιεί το βάρος του σώματος για να ρυθμίσει την ένταση της άσκησης, βάσει της απόστασης από το σημείο προβολής του TRX στο έδαφος (anchor point), κι ακριβώς λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης, αυξάνει τη δύναμη του κορμού (core) και ιδιαίτερα των κοιλιακών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την αντοχή των αρθρώσεων, χωρίς αυτές να επιβαρύνονται.

Βοηθάει στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενώ ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και αυξάνει την καρδιακή συχνότητα, εκτοξεύοντας στα ύψη το μεταβολισμό και την καύση λίπους, δεδομένου και του ότι οι περισσότερες ασκήσεις εμπλέκουν παραπάνω από μία μυϊκή ομάδα (πολυαρθρικές ασκήσεις), επομένως αυξάνουν κατακόρυφα την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης. Το TRX απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλλου. Ενδείκνυται για άτομα με μυοσκελετικές κακώσεις όταν παρέχεται με ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις. Μπορεί να λειτουργήσει ως βασική αλλά και ως συμπληρωματική γυμναστική. Τα οφέλη είναι πολλά!

1. Με ένα μόνο εξοπλισμό (ιμάντα) και το βάρος του σώματος (bodyweight exercises) ο καθένας μπορεί να προπονηθεί, βελτιώνοντας τη δύναμη του κέντρου του σώματός (core), τη δύναμη στις αρθρώσεις και το μυϊκό σύστημα, αναπτύσσοντας σταθερότητα σε όλο το σώμα. Επειδή είναι απαραίτητη η συμμετοχή του κορμού, μετατρέπει κάθε άσκηση και κίνηση σε εκγύμναση όλου του σώματος (total body training).

2. Σε όλες τις μυϊκές ομάδες ενεργοποιείται ο πυρήνας (λόγω των λειτουργικών ασκήσεων που πραγματοποιούνται).

3. Ο χρήστης «δουλεύει» σε τρία επίπεδα κίνησης: οβελιαίο, μετωπιαίο, εγκάρσιο, χρησιμοποιώντας πολλές μυϊκές ομάδες συγχρόνως, όπως κάνει και στην καθημερινότητά του.

4. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει, καθώς το TRX «δουλεύει» με το βάρος του σώματος και τις ανάλογες γωνίες, έτσι ώστε μέσω της ισορροπίας να κατορθώνεται η εκγύμναση, ενώ ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων ρυθμίζεται.

5. Αναπτύσσει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, ιδιοδεκτικότητα, ενδυνάμωση των συνδέσμων, με αποτέλεσμα την εμφανή βελτίωση της σταθερότητας και της στάσης του σώματος.

Cross Training - Το Cross Training σημαίνει διασταυρωμένη κυκλική προπόνηση. Είναι μια μείξη πολλών διαφορετικών ειδών γυμναστικής. Συνδυασμός αερόβιας (τρέξιμο, σχοινάκι, ποδήλατο), αναερόβιας ( βάρη, μονόζυγο, κάμψεις, push ups ) και διατατικών ασκήσεων, σε κυκλική σειρά, με ελεγχόμενα και προκαθορισμένα διαλλείματα σε μια προπόνηση. Ξεκίνησε από την Αμερική από τις ομάδες Football, σε μια προσπάθεια να συνδυαστεί η δύναμη των παικτών με την αντοχή και την εκρηκτικότητα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται συνήθως περιλαμβάνει ελεύθερα βάρη, kettle bells (βάρη σε σφαιρικό σχήμα με χειρολαβή), medicine balls (μπάλες από λάστιχο μεγάλης αντοχής, εύπλαστο με κολλώδη επιφάνεια, γεμισμένη με άμμο που δεν αναπηδά), ιμάντες (trx), λάστιχα και άλλα πολλά, πάντα σε συνδυασμό με ασκήσεις με το βάρος του σώματος.

Αυτό που κάνει την άσκηση του Cross Training μοναδική και ευχάριστη είναι πως ο σχεδιασμός της κάθε προπόνησης είναι πάντα διαφορετικός, τόσο στις ασκήσεις, τα διαλλείματα όσο και την ένταση, έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία. Παράλληλα γυμνάζει πάντα όλο το σώμα συνολικά (καρδιά, χέρια, πόδια, πλάτη, ώμους, κοιλιά). Χαρακτηρίζεται «αθλητική» προπόνηση γιατί δουλεύει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για την βελτίωση επιδόσεων, όπως η αντοχή, η δύναμη, η εκρηκτικότητα και η ευλυγισία.

Η εφαρμογή ξεκινάει από τον αρχάριο ασκούμενο, μέχρι τον πιο προχωρημένο αθλητή, με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα και για τους δύο. Πρόσφατες μετρήσεις και έρευνες πάνω στην άσκηση και τα αποτελέσματα του Cross Training , έδειξαν πως σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ασκούμενοι αύξησαν: την μυϊκή τους δύναμη, την αντοχή της καρδιάς, τον μεταβολισμό τους (αυξημένες καύσεις), μείωσαν σημαντικά το ποσοστό λίπους, ενώ εντυπωσιακό ήταν το εύρημα πως το σώμα τους συνέχισε να καίει θερμίδες με αυξημένο ρυθμό ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησης. Το Cross Training χρειάζεται απαραίτητα, σωστή καθοδήγηση από έμπειρο γυμναστή.

Όροι χρήσης κουπονιού


   H προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη του γυμναστηρίου.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας της πρώτης επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του γυμναστηρίου.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει για έναρξη του προγράμματος το αργότερο μέχρι τις 12/09/2022

Αγορές: 89

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

5 συνεδρίες Personal Training διάρκειας 90’, με Cross Training & TRX & Λιπομετρήσεις

75€
29€
έκπτωση 61%

10 συνεδρίες Personal Training διάρκειας 90’, με Cross Training & TRX & Λιπομετρήσεις

150€
59€
έκπτωση 61%

20 συνεδρίες Personal Training διάρκειας 90’, με Cross Training & TRX & Λιπομετρήσεις

300€
109€
έκπτωση 64%

Δείτε επίσης...