TOP HAIR

  Δελφών

  Oλική βαφή & θεραπεία αναδόμησης | περμανάντ με την μέθοδο Perm CurlsBeach Waves | θεραπεία ψαλίδας με το θερμοψάλιδο Care cut by Jaguar

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   15€ από 27€ για θεραπεία ψαλίδας - εξειδικευμένο κούρεμα με το θερμοψάλιδο Care Cut by Jaguar & λούσιμο μαλλιών & χτένισμα.

   18€ από 45€ για ολική βαφή μαλλιών & 1 επαναστατική θεραπεία αναδόμησης και λάμψης, λούσιμο & χτένισμα (δεν αφορά σε αλλαγή χρώματος) για μήκος μαλλιών έως τους ώμους & για μαλλιά εως 40 ημερών.

   25€ από 45€ για περμανάντ με την μέθοδο Perm Curls ή Beach Wave με πρωτεΐνες μεταξιού, λούσιμο & φορμάρισμα μαλλιών (για μήκος μαλλιών έως τους ώμους) .

- Για την επιλογή της ολικής βαφής χρησιμοποιούνται προϊόντα L’oreal, Farcom, Τrinity. Στην προσφορά δεν περιλαμβλάνεται η αλλαγή χρώματος.

Περιγραφή:


Θεραπεία ψαλίδας με θερμοψάλιδο Jaguar - Το θερμοψάλιδο είναι ένα ειδικό ψαλίδι που δεν κουρεύει απλά τα μαλλιά, όπως τα κοινά ψαλίδια κουρέματος αλλά μπαίνει στην πρίζα, θερμαίνεται και καθώς κόβει καίει την άκρη της τρίχας. Ποια είναι η λογική αυτής της ειδικής πατέντας; Αν δούμε μια τρίχα στο μικροσκόπιο θα διαπιστώσουμε ότι μοιάζει σαν σωλήνας, και μάλιστα η τρίχα στο εσωτερικό της έχει υγρασία και θρεπτικά συστατικά. Μια νέα τρίχα μόλις βγει από την ρίζα, έχει στρογγυλοποιημένη κλειστή άκρη. Αν κόψουμε μια τρίχα με ένα κοινό ψαλίδι, ουσιαστικά ανοίγουμε τον «σωλήνα» της τρίχας!

Αν τραυματιστεί η άκρη της τρίχας, σημαίνει ότι σύντομα θα αφυδατωθεί και θα δημιουργήσει ψαλίδα. Το «θερμοψάλιδο Jaguar» αποτρέπει αυτήν τη διαδικασία «κλειδώνοντας» την άκρη της τρίχας. Mε το «θερμοψάλιδο thermocutsystem της jaguar», με μόνο 3 κουρέματα, η ψαλίδα εξαφανίζεται για πάντα!

Θεραπεία αναδόμησης μαλλιών - Τα μαλλιά σας είναι βασικό κομμάτι της ομορφιά σας, ειδικά οι σύγχρονες γυναίκες αλλά και οι άντρες όλο και περισσότερο, βασίζουν την εξωτερική τους εμφάνιση σε μεγάλο βαθμό στα μαλλιά τους. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια τα μαλλιά να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από παλαιότερα καθώς το 80% των ανθρώπων όλων των ηλικιών εφαρμόζουν διάφορες τεχνικές βαφής, ξανοίγματος, αλλαγής της υφής και της φόρμας των μαλλιών τους. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής, καιρικές συνθήκες, διατροφή, προϊόντα styling καταλαβαίνεται ότι η φροντίδα τους είναι πλέον απαραίτητη. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η θεραπεία αναδόμησης των μαλλιών σας.

Η L'Oreal Professionnel, δημιούργησε μία νέα θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών σας. Το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100. Η πρώτη τεχνολογία που έχει την ικανότητα να κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια. Αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ μέχρι σήμερα στη L'Oréal.

Μέχρι πρότινος, τα καλλυντικά στοιχεία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών απομακρύνονταν στο πρώτο λούσιμο.Χάρη στο νέο προϊόν το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια. Τα μόρια σφραγίζονται βαθιά στην τρίχα κατά την περιποίηση στο κομμωτήριο. Στη συνέχεια, το μοριακό σύμπλεγμα ενεργοποιείται μέχρι 4 λουσίματα και επαναφορτίζεται στο σπίτι, ξανά και ξανά. Αυτή η τεχνολογία αποτελεί αποκλειστικότητα της L'Oréal, είναι καρπός 15 ετών έρευνας και θεμελιωδών ανακαλύψεων για τα μαλλιά.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Το Σάββατο θα εξυπηρετείται συγκεκριμένος αριθμός κουπονιών, ως εκ τούτου απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστο 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημερας και ώρας επίσκεψή σας στον χώρο.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/09/2022
   Από την υλοποίηση εξαιρείται η Μ. Εβδομάδα

Αγορές: 395

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Θεραπεία ψαλίδας – εξειδικευμένο κούρεμα  & χτένισμα μαλλιών & λούσιμο μαλλιών.

27€
15€
έκπτωση 44%

Ολική βαφή μαλλιών & 1 επαναστατική θεραπεία αναδόμησης και λάμψης μαλλιών & λούσιμο μαλλιών & χτένισμα μαλλιών.

45€
18€
έκπτωση 60%

Περμανάντ με την επαναστατική μέθοδο Perm Curls ή Beach Wave με πρωτεΐνες μεταξιού & λούσιμο μαλλιών & φορμάρισμα μαλλιών

45€
25€
έκπτωση 44%

Δείτε επίσης...


Narcissus Haute Coiffure  Κέντρο

Θεραπείες μαλλιών | κούρεμα | χτένισμα για γυναίκες και άνδρες

25€
10€

Staggos Hair Styling Professional  Κέντρο

Βαφή, λούσιμο, χτένισμα & θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης

65€
25€