Το Μετέωρο Βήμα της Γαρίδας

  Κέντρο

  Μεσογειακή κουζίνα και παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές για 2 άτομα στην αγορά Μοδιάνο!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   10€ από 20€ για Μεσογειακή κουζίνα και παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του εστιατορίου Το Μετέωρο Βήμα της Γαρίδας, στην αγορά Μοδιάνο, στο κέντρο!

   Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται ποτά και αναψυκτικά.

   Για την αναλυτική περιγραφή των επιλογών του καταλόγου, πατήστε εδώ

   Κάθε κουπόνι αφορά κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο για γεύμα ή δείπνο συνολικής αξίας έως 20€ για 2 άτομα. Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή απευθείας στην επιχείρηση.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα. Ανά δύο άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία.

   Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας παρέας 4 ατόμων, όπου τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά (π.χ. με 2 κουπόνια των 10€, παρέα 4 ατόμων απολαμβάνει γεύμα ή δείπνο αξίας 40€). Μπορούν να αγοραστούν έως 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, προ της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή η χρήση του κουπονιού.

   Για υλοποίηση της προσφοράς απαιτείται τηλεφωνική κράτηση 1 ημέρα πριν στο τηλέφωνο 2310 279867.

   Η υλοποίηση του κουπονιού πραγματοποιείται: Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη, 12.00 - 22.00 | Παρασκευή δεν ισχύει | Σάββατο, πρώτη κράτηση 17.00 | Κυριακή κλειστά.

   Από την υλοποίηση της προσφοράς εξαιρούνται Αργίες και Γιορτές.

   Η προσφορά δεν ισχύει για παιδιά κάτω των 12 ετών.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/07/2022

Αγορές: 308

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο

20€
10€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...