My Bodytec

  Θέρμη

  MyoFX EMS System® | Η επανάσταση στο χώρο της γυμναστικής με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   29€ για 2 Personal συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο εκγύμνασης MyoFX EMS System®

   79€ για 6 Personal συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο εκγύμνασης MyoFX EMS System®

Θεαματική μεταμόρφωση του σώματος χωρίς καλώδια και περιορισμούς. Η πιο σημαντική διαφοροποίηση του συγκεκριμένου συστήματος EMS, είναι η ελευθερία από τo γνωστό καλώδιο σύνδεσης της κεντρικής μονάδας με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αφού η προπόνηση γίνεται ασύρματα μέσω Wi Fi είτε σε τοπικό δίκτυο και δε χρειάζεται κάποιος να είναι συνδεδεμένος σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να κάνει προπόνηση.

Επίσης η ειδική στολή - γιλέκο είναι απαλλαγμένη από τα εμφανή εξωτερικά καλώδια, αφού όλα είναι ενσωματωμένα εσωτερικά.

Η επιχείρηση, σας παρέχει εξοπλισμό και ειδικό φορμάκι (εάν επιθυμείτε να αγοράσετε το δικό σας φορμάκι, το κόστος είναι 20€. Το συγκεκριμένο ποσό καταβάλλεται στην επιχείρηση κατά την αγορά του)

Περιγραφή:


Η γυμναστική επανάσταση MyoFX EMS System®
«Μόλις 20′ λεπτά την εβδομάδα αναπληρώνει 4 ώρες στο γυμναστήριο». Πριν μερικά χρόνια δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι η τεχνολογία του fitness θα μας παρέδιδε ένα μηχάνημα που υλοποιεί «θαύματα». Σώματα που δεν λιώνουν σε ατελείωτες ώρες γυμναστηρίου για να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση και να αποκτήσουν τη δύναμη τους. Την τεχνολογία της ηλεκτροδιέγερσης χρησιμοποιούν όλοι οι αστέρες του Holywood αλλά και οι αθλητές που θέλουν να τονώσουν μυικές ομάδες και να αυξήσουν τη δύναμή τους.

Τι είναι προπόνηση ηλεκτροδιέγερσης MyoFX EMS System®;
Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης που ενεργοποιεί ταυτόχρονα 90% των μυών του σώματος με ηλεκτρικούς παλμούς, έτσι όπως κανένας τρόπος γυμναστικής δεν μπορεί σε 20′ λεπτά.

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το MyoFX EMS System®;
Συγκριτικά με τη συμβατική γυμναστική, προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας έντονης προπόνησης σε πολύ λιγότερο χρόνο.
1. Ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους.
2. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
3. Ενισχύει την ανάπτυξη των μυών
4. Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή.
5. Βελτιώνει την κινητικότητα και τον νευρομυικό συντονισμό.
6. Αντιμετωπίζει θετικά την χαλάρωση και μειώνει την κυτταρίτιδα.
7. Αυξάνει τη απόδοση στα αθλήματα.
8. Βελτιώνει την ελαστικότητα των συνδέσμων και κάνει μασάζ.
9. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος

Θα χάσω βάρος - λίπος;
Αυξάνοντας την δραστηριότητα καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια (θερμίδες). Η ανάπτυξη των μυών με MyoFX EMS System δημιουργεί αύξηση του μεταβολισμού και κατά συνέπεια απώλεια βάρους και λίπους.

Πότε θα δω αποτελέσματα;
Η απώλεια λίπους και η αύξηση της δύναμης είναι εμφανής και μετρήσιμη μέσα σε 4-6 εβδομάδες. Οι διατροφικές σας συνήθειες βέβαια θα καθορίσουν και τη ταχύτητα του αποτελέσματος.

Είναι ασφαλές;
Η εκγύμναση με ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας δεν είναι επικίνδυνη και γι’ αυτό άλλωστε χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του 50′ σε φυσικοθεραπευτήρια με τη μορφή του γνωστού σε όλους μας (TENS) για την αποκατάσταση και ενδυνάμωση των μυών. Είναι ασφαλές για όλες τις ηλικιακές ομάδες και κάθε υγιές άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Πόσο χρόνο κερδίζω;
Είναι η ιδανική γυμναστική για πολυάσχολους, γυναίκες και άνδρες με καθημερινά «φορτωμένο» πρόγραμμα. Μια επίσκεψη των 20 λεπτών την εβδομάδα δίνει τα οφέλη μιας 3 ωρης προπόνησης στο γυμναστήριο με συμβατική γυμναστική.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο στο τηλέφωνο 2311 294144.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/07/2022 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης των συνεδριών)

   Το πρόγραμμα των 2 συνεδριών θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων από την ημερομηνία έναρξης και των 6 συνεδριών σε 6 εβδομάδες από την ημερομηνία έναρξης.

Αγορές: 85

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

2 Personal Συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο εκγύμνασης MyoFX EMS System®

29€

6 Personal Συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο εκγύμνασης MyoFX EMS System®

79€

Δείτε επίσης...