Αθάνη Spa n Sauna

  Κέντρο

  Indian massage, ΣουηδικόDeep Back, Aθλητικό, Λεμφικό, Ρεφλεξολογία, Αromatherapy, Βack & Feet massage

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   7,5€ από 10€ για 1 Indian massage κεφαλής 30’

   8,9€ από 15€ για 1 συνεδρία Ταϊλανδέζικης ρεφλεξολογίας 30'

   8,9€ από 15€ για 1 back & feet massage 30’

   16,9€ από 25€ για 1 λεμφικό massage 60' και σάουνα 15'

   19,9€ από 30€ για 1 Aromatherapy Massage 60' και σάουνα 15'

   19,9€ από 30€ για 1 Σουηδικό massage 50’ και σάουνα 15'

   19,9€ από 30€ για 1 αθλητικό massage 50’ και σάουνα 15'

- Η προσφορά ισχύει για γυναίκες & άνδρες

Περιγραφή:


Σάουνα

Μερικά λεπτά στη sauna στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα προσφέρουν αποτοξίνωση, μείωση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων, καθαρότερη επιδερμίδα, τόνωση της άμυνας του οργανισμού και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία
Η ταϊλανδέζικη ρεφλεξολογία συνιστά τμήμα της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης θεραπευτικής και προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Πραγματοποιείται με ειδικό ξύλινο εργαλείο διεγείροντας τα αντανακλαστικά σημεία στα άκρα που αντιστοιχούν σε διάφορα όργανα του σώματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και κράμπες, μειώνει τα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί το πεπτικό σύστημα, απομακρύνει την αίσθηση κόπωσης και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Επίσης συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και αποκαθιστά την ορμονική ισορροπία. Τέλος, η μάλαξη στα πέλματα χαρίζει μοναδική αίσθηση γαλήνης και ευεξίας.

Λεμφική Αποστράγγιση
H λεμφική αποστράγγιση αποτελεί μια ήπια τεχνική που προωθεί την κίνηση της λέμφου από τα άκρα του σώματος προς την περιοχή αποστράγγισής της. Αποτελεί ιδανικό τρόπο για τη βαθιά αναζωογόνηση και αποτοξίνωση του οργανισμού. Με την λεμφική αποστράγγιση βελτιώνεται η κινητικότητα των λεμφαγγείων, μειώνονται τα οιδήματα, ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνεται η φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος. Παράλληλα δημιουργείτε ένα ολικό αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης που συμβάλλει στη μείωση του στρες.

Αρωματοθεραπεία
Το μασάζ με αιθέρια έλαια αποτελεί μια ολιστική θεραπεία που έχει σκοπό τη βελτίωση της υγείας και την αποκατάσταση ή τη διατήρηση της ισορροπίας μας καθώς καταπολεμά την κατάθλιψη, παρέχει ανακούφιση από την αϋπνία και το άγχος ενώ παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό και το πεπτικό σύστημα. Ακομή, η αρωματοθεραπεία τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τις τοξίνες, ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους, ενισχύει το νευρικό σύστημα,προσφέρει σωματική και ψυχική αναζωογόνηση και επιπλέον βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Αθλητικό Μασάζ
Το αθλητικό μασάζ απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα η αθλητική μάλαξη ενισχύει την ελαστικότητα των μυών και βελτιώνει το εύρος κίνησης, μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς και τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ. Επίσης, το αθλητικό μασάζ συμβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ξεκουράζει τα καταπονημένα πόδια και εξαλείφει τα οιδήματα.

Ινδικό μασάζ κεφαλής
Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι μια θαυμάσια τεχνική αναζωογόνησης που βοηθά σε όλες τις σωματικές και διανοητικές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Γενικά το ινδικό μασάζ κεφαλής βοηθάει στη σταδιακή εξάλειψη των ημικρανιών και του διαταραγμένου ύπνου, εξαλείφει το έντονο ψυχοσωματικό stress και προκαλεί αίσθημα απόλυτης ευεξίας. Ενδείκνυται υποστηρικτικά σε θεραπείες αυχενικού συνδρόμου, ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα, τρέφει το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλει τις συσσωρευμένες τοξίνες.

Μασάζ Back & Feet
Το μασάζ πίσω επιφάνειας αφορά τη μάλαξη ολόκληρης της πίσω πλευράς του σώματος και συνδυάζει την ανακούφιση και την χαλάρωση, τόσο στην περιοχή της πλάτης, όσο και των ποδιών. Ο θεραπευτής αποσυμφορίζει την ένταση και το στρες από όλη την πίσω επιφάνεια του σώματος.

Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα - Πλάτης
Η μάλαξη βαθέως ιστού (Θεραπευτική Μάλαξη) είναι μια τεχνική που προσεγγίζει τα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού με βασικό στόχο την αντιμετώπιση των χρόνιων πόνων. Περιορίζει ή απομακρύνει τους έντονους μυϊκούς σπασμούς και διαλύει τις εντάσεις του σώματος καθώς οξυγονώνει τους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες μέσω της υπεραιμίας. Επίσης συμβάλλει στην τόνωση της αιματικής ροής, στην αύξηση της ελαστικότητας των μυών, στη βελτίωση του εύρους κίνησης και στη μείωση του στρες βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.

Σουηδικό Μασάζ
Το σουηδικό μασάζ είναι μια ειδική τεχνική μασάζ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αύξηση της ροής οξυγόνου στο αίμα και την απελευθέρωση των τοξινών από τους μύες. Είναι ιδανικό μετά από αθλητικές δραστηριότητες ή απλώς ως μέσο χαλάρωσης καθώς μειώνει το άγχος, βελτιώνει την κυκλοφορίας του αίματος, χαλαρώνει τις αρθρώσεις και ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, κατά την επίσκεψή σας στην επιχείρηση.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του Αθάνη Spa ‘n’ Sauna.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 10/01/2022

Αγορές: 348

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 Indian massage κεφαλής 30'

10€
7,5€
έκπτωση 25%

1 συνεδρία Ταϊλανδέζικης ρεφλεξολογίας 30'

15€
8,9€
έκπτωση 41%

1 back & feet massage 30’

15€
8,9€
έκπτωση 41%

Δείτε επίσης...


MeliSpa Massage  Εύοσμος

Full body aromatotherapy massage - Full body relax massage - Deep tissue massage

14,9€