Αθάνη Spa n Sauna

  Κέντρο

  Gift for 2! Massage, σάουνα και χαλαρωτική τελετή τσαγιού!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   24,9€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 75' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Deep Back / Θεραπευτικό Massage Πλάτης - Αυχένα 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

   29,9€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 90' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Full body relax massage 45', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

   39,9€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 105' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Deep Tissue / Θεραπευτικό massage 60', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

- Το massage γίνεται και στα 2 άτομα ταυτόχρονα

- Παρέχονται υποδήματα και εσώρουχα μιας χρήσης καθώς και καθαρές πετσέτες

Περιγραφή:


Full Body Relax Massage

Η μάλαξη είναι ένα υπέροχο δώρο προς το σώμα και την ψυχή σας και αυτό διότι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η διαδικασία της μάλαξης έχει ιδιαίτερα σημαντικές θεραπευτικές ικανότητες. Σήμερα, χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως την ευεργετική επίδραση της σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό κλπ).

Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα - Πλάτης
Η μάλαξη βαθέως ιστού (Θεραπευτική Μάλαξη) είναι μια τεχνική που προσεγγίζει τα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού με βασικό στόχο την αντιμετώπιση των χρόνιων πόνων. Περιορίζει ή απομακρύνει τους έντονους μυϊκούς σπασμούς και διαλύει τις εντάσεις του σώματος καθώς οξυγονώνει τους μύες και απομακρύνει τις τοξίνες μέσω της υπεραιμίας. Επίσης συμβάλλει στην τόνωση της αιματικής ροής, στην αύξηση της ελαστικότητας των μυών, στη βελτίωση του εύρους κίνησης και στη μείωση του στρες βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.

Σάουνα
Μερικά λεπτά στη sauna στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα προσφέρουν αποτοξίνωση, μείωση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων, καθαρότερη επιδερμίδα, τόνωση της άμυνας του οργανισμού και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, κατά την επίσκεψή σας στην επιχείρηση.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του Αθάνη Spa ‘n’ Sauna.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 10/01/2022

Αγορές: 302

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 75' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Deep Back / Θεραπευτικό Massage Πλάτης - Αυχένα 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30'

24,9€

1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 90' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Full body relax massage 45', Σάουνα 15', Τελετή Τσαγιού 30'

29,9€

1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 105' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Deep Tissue / Θεραπευτικό massage 60', Σάουνα 15', Τελετή Τσαγιού 30'

39,9€

Δείτε επίσης...


White Spa & Massage  Πεύκα

Massage σε Prive διπλή Καμπίνα για 2 άτομα

70€
28,9€

White Spa & Massage  Πεύκα

Massage σε Prive ατομική καμπίνα για 1 άτομο

35€
18,9€