Nouvelle

  Ωραιόκαστρο

  Διασκεδάστε οικογενειακά στo διάσημο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   12€ από 24€ για είσοδο 2 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   17€ από 36€ για είσοδο 3 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   22€ από 48€ για είσοδο 4 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   28€ από 60€ για είσοδο 5 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

------------------------------------------------------------------------------------

Η είσοδος πραγματοποιείται στους παρακάτω ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ χώρους και είναι επιτρεπτή σε όλους:
- Στο «Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων»
- Στο «Πάρκο Θηλαστικών - Εποχή Παγετώνων»


Η είσοδος στους παρακάτω ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους πραγματοποιείται μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ή Rapid Test για ενήλικες και για τα παιδιά έως 12 ετών με Self Test:
- Στο «Μουσείο Μαμούθ | Εποχή Παγετώνων»
- Στο «Σπήλαιο της Εξέλιξης»

Για ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ όλη την εβδομάδα κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310686544.

Περιγραφή:


«Πάρκο Δεινοσαύρων»

Οι γιγάντιοι Δεινόσαυροι και τα προϊστορικά Θηλαστικά, τα ζώα της εποχής των παγετώνων ταξιδεύουν τους επισκέπτες εκατομμύρια χρόνια πριν‼ Ο επισκέπτης μαθαίνει για την ιστορία της γης και τα ζώα που εμφανίστηκαν σε αυτήν σε διαφορετικές περιόδους από την απαρχή της… έως σήμερα. Αναπαραστάσεις χαρακτηριστικών ειδών δεινοσαύρων και ερπετών διαφόρων γεωλογικών περιόδων σε πραγματικές διαστάσεις με κίνηση και στατικά. Αυτά τα ομοιώματα μας βοηθούν να καταλάβουμε πως ήταν η ζωή στη Γη πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια. Ενημέρωση για την εξέλιξη και εξαφάνιση αυτών των μοναδικών ζώων. O Τυρανόσαυρος REX, o Τρικεράτοπας, ο Πλησιόσαυρος, ο Δεινόνυχας και άλλα 100 εκθέματα σας περιμένουν.

«Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων»

Το «Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων» είναι γεμάτο από θηλαστικά που έζησαν και κυριάρχησαν στην χώρα μας κατά το παρελθόν σε φυσικό μέγεθος. Μαμούθ, Μαχαιρόδοντες, ελέφαντες ύψους ενός μέτρου που ζούσαν στα σπήλαια των νησιών μας, ως επιβλητικούς μαστόδοντες με χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων! Τα παιδιά θα ζήσουν την καταπληκτική εμπειρία να δούνε μιας τεράστια φάλαινα όπως επίσης θα γνωρίσουν και τα θηλαστικά που ζουν τώρα στην χώρα μας και κινδυνεύουν με αφανισμό! Όλο το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί η Παγκοσμίου φήμης Παλαιοντολόγος και καθηγήτρια του τμήματος Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά. Μέρος της έκθεσης η ανακάλυψη της ο Μαστόδοντας της Μηλιάς των Γρεβενών.

«Έκθεση Ερπετών»

«Έκθεση Ερπετών» σε αυτήν την ενότητα, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την Ερπετοπανίδα της χώρας μας. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, διαθέτει μια πολύ αξιόλογη Ερπετοπανίδα, ενώ πολλά είδη είναι Ενδημικά, δηλαδή υπάρχουν μόνο στη χώρα μας. Πέραν των ποικίλων σαυρών, φιδιών και χελωνών, που υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Προϊστορικά Ερπετά, που έζησαν κατά τον Καινοζωικό Αιώνα, μετά δηλαδή από την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων, στη χώρα μας. Μεγάλες σαύρες Βαράνοι, μεγαλύτερες από το σημερινό Δράκο του Κομόντο, τεράστιες Κόμπρες, γιγάντιοι Πύθωνες και οι κολοσσιαίες χελώνες Χειρογάστηρ! Στο Πάρκο υπάρχει ακόμη η αρχαιότερη χελώνα της Ελλάδας, η Νοστιμοχελώνη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον Παλαιοντολόγο του Πάκου μας Γεώργιο Γεωργαλή. Τα Ερπετά αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικότατο κομμάτι της οικολογικής ισορροπίας για αυτό και ο επισκέπτης ενημερώνεται για τα είδη που υπάρχουν και τους τρόπους προστασίας τους.

«Μουσείο Μαμούθ | Εποχή Παγετώνων»

Μουσείο του Μαμούθ – Εποχή Παγετώνων είναι το πρώτο και μοναδικό μουσείο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη με απολιθώματα από το Τριχωτό Μαμούθ το οποίο αποτελεί σύμβολο της εποχής των παγετώνων αλλά και απολιθώματα άλλων ζώων της εποχής εκείνης όπως του Τριχωτού Ρινόκερου και του Μαχαιρόδοντα. Απολιθώματα που μπορείτε να αγγίξετε και να μελετήσετε με μεγεθυντικό φακό! Θα εντυπωσιαστείτε επίσης από την αναπαράσταση ολοκληρωμένου σκελετού από Μαμούθ σε φυσικό μέγεθος! Η επίσκεψη σας στο Μουσείο Μαμούθ θα είναι μοναδική, καθώς με την βοήθεια των απολιθωμάτων θα μάθουμε για τις κλιματικές αλλαγές του παρελθόντος και τους λόγους εξαφάνισης πολλών προϊστορικών ζώων. Το Μουσείο Μαμούθ τελεί υπό την επίβλεψη του τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και της διεθνούς φήμης αναπληρώτριας καθηγήτριας του πανεπιστημίου κυρίας Ευαγγελίας Τσουκαλά, του συνεργάτη και μαθητή της Βαγγέλη Βλάχου και του Dick Mol , διεθνούς βεληνεκούς ειδικού στα προβοσκιδωτά και επιστημονικού συνεργάτη του πανεπιστημίου του Ρότερνταμ στην Ολλανδία.
Ο κ Dick Mol είναι πρόεδρος του Μαμούθ International Club.

«Σπήλαιο της Εξέλιξης»

Το «Σπήλαιο της Εξέλιξης» με το χαρακτηριστικό διάκοσμο, έχει δημιουργηθεί με την επιστημονική επίβλεψη του Τοπικού τμήματος βορείου Ελλάδας της Σπηλαιολογικής εταιρείας και προσφέρεται για μια ρεαλιστική εξερεύνηση. Είναι ένα ομοίωμα πραγματικού σπηλαίου όπου τα παιδιά μαθαίνουν για την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους. Με επιβλητικό φωτισμό και αναπαραστάσεις των πιο διαδεδομένων και αναγνωρίσιμων ειδών του ανθρώπου από τον Αυστραλοπίθηκο μέχρι τον Άνθρωπο τον σοφό σε στιγμές της καθημερινότητας τους, εκμαγεία από εργαλεία της εποχής, αναπαράσταση ανασκαφής και ένα πραγματικό απολιθωμένο δέντρο ηλικίας 100 εκατομμυρίων ετών συνθέτουν μια μαγευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Φιλοξενούνται συλλογές με λίθινα εργαλεία και απολιθώματα. Πραγματικές βραχογραφίες που έχουν βρεθεί σε σπήλαια κοσμούν τον χώρο.

Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Στον χώρο λειτουργεί και η Πισίνα του ξενοδοχείου NOUVELLE.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.

   Η υλοποίηση της προσφοράς ισχύει Σάββατο, Κυριακή και Αργίες.

   Η επιχείρηση τηρεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

   Οι επισκέψεις από συλλόγους και σχολεία πραγματοποιούνται καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310 686544.Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 30/01/2022

Αγορές: 66

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Eίσοδος 2 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

24€
12€
έκπτωση 50%

Eίσοδος 3 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

36€
17€
έκπτωση 53%

Eίσοδος 4 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

48€
22€
έκπτωση 54%

Δείτε επίσης...


Atmosphere Spa  Κέντρο

5 είδη Massage - Prive χρήση του Spa & Body Scrub για 1 ή 2 άτομα

45€
25€

Atmosphere Spa  Κέντρο

Deep Tissue / Relax Massage & Face Treatment για 1 ή 2 άτομα

62€
27,9€