PRO CLEAN

  Κέντρο

  Oικογενειακό πακέτο υπηρεσιών Βio - Καθαρισμού (σαλονιού, τραπεζαρίας, χαλιών, παπλωμάτων, στρωμάτων, αυτοκινήτου) στην καλύτερη τιμή, με την εγγύηση των 60 χρόνων εμπειρίας της PRO CLEAN 

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   199€ από 450€ για το μεγαλύτερο οικογενειακό πακέτο υπηρεσιών καθαρισμού που περιλαμβάνει:

1. Βαθύ Bio-Καθαρισμό του Σαλονιού σας (έως 1 πολυθρόνα, 1 διθέσιο & 1 τριθέσιο ή έως 6 θέσεις γενικά)
2. Βαθύ Bio-Καθαρισμό των Στρωμάτων σας (έως 3 μονά η διπλά)
3. Καθαρισμό των Χαλιών σας (χειροποίητα ή μηχανής έως 18 τ.μ.)
4. Καθαρισμό των Παπλωμάτων / Κουβερτών σας (έως 4τμχ)
5. Βαθύ Bio-Καθαρισμό Αυτοκινήτου (έως 1 αυτοκίνητο οποιασδήποτε κατηγορίας )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Για τυχόν διαφοροποιήσεις στα μεγέθη ή στην ποσότητα επικοινωνήστε με την εταιρία.

- Υπάρχει δυνατότητα καθαρισμού επιπλέον αντικειμένων με extra χρέωση (Καρέκλες, Πουφ, Κουρτίνες, κτλ.) κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία.

- Τα χαλιά, τα παπλώματα και οι κουβέρτες παραλαμβάνονται την ίδια μέρα και παραδίδονται, πεντακάθαρα, φρέσκα, υγιεινά και απαλλαγμένα από ιούς, βακτήρια και μικροοργανισμούς, κατόπιν ραντεβού στον χώρο σας.

- Ο καθαρισμός των καναπέδων είναι υγρός ΒΙΟ-Καθαρισμός και τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι Βιοδιασπώμενα, πιστοποιημένα και εντελώς ακίνδυνα για όποιον έρθει σε επαφή.

- Στον καθαρισμό των στρωμάτων προτείνεται ο ξηρός ΒΙΟ-Καθαρισμός. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνεται το μικροβιακό φορτίο, τα ακάρεα, τα περιττώματα τους, οι μικροοργανισμοί, τα βακτηρίδια, τα νεκρά κύτταρα και ότι βλαβερό ζει μέσα στο στρώμα.

- Ο Βαθύς ΒΙΟ-Καθαρισμός του αυτοκινήτου γίνεται είτε στον χώρο του πελάτη είτε κατόπιν συνεννόησης σε δικό μας ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου είτε το παραδίδει και το παραλαμβάνει ο ίδιος ο πελάτης, είτε το παραλαμβάνουμε και το επιστρέφουμε εμείς.


* Η Pro Clean εξειδικεύεται στον καθαρισμό χειροποίητων χαλιών όλων των ειδών Tabriz, Esfahan, Nain, Sarouk, Zigler, Ziegler-animal, Ziegler-Silk, Nain – Habibian, Kashmir Silk, Ghom- Silk,Isfahan, Pakistan, Buhara, Khal- Mohammadi, Qum, Hereke, Bidjar, Sarab, Keshan, Kunduz, Yamut, Hatchou, Beshir, Kazak, China- Silk, sarouk, Kashan, Farahan, Gabbeh. Tufted, Guy Laroche, Aslanis, Pierre Cardin Gold Grey, Makis Tselios, Azzaro, Bo και Bo Brink & Campman, αλλά και γενικά Handtufted η ποιότητας Shaggy και να αναγραφούν στις ετικέτες Dry clean only ή Do not wash.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η αναφορά κωδικού κουπονιού και ονοματεπώνυμο παραλήπτη κατα την τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχειρηση και η επίδειξη του κουπονιού κατά την παράδοση των προιόντων σας.

   Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

   Η προσφορά ισχύει για όλο το νομό Θεσσαλονίκης χωρίς καμία εξαίρεση.

   Κατόπιν της αγοράς του κουπονιού από την Gooddeals, καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνιας με την επιχειρηση, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την επιθυμητή επίσκεψη στον χώρο σας.


H PRO CLEAN απέναντι στον COVID-19

Απολύμανση μηχανημάτων

Στην PRO CLEAN νιώθουμε 100% ασφαλής, διότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Απολυμαίνουμε τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε ΠΡΙΝ την χρήση αλλά και αμέσως ΜΕΤΑ από αυτή. Τα χαλιά σας περνούν από τις διαδικασίες καθαρισμού και κατόπιν αποθηκεύονται σε θήκες προστασίας. Τα μηχανήματα ΒΙΟ-Καθαρισμού περνούν από διαδικασίες απολύμανσης καθημερινά

Χρήση προστατευτικών μέσων

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει η PRO CLEAN γίνονται κάτω από την μέγιστη ασφάλεια και με όλα τα μέσα προστασίας. Οι εργαζόμενοι στην PRO CLEAN χρησιμοποιούν ειδικά προστατευτικά γάντια, τα οποία αλλάζουν συνεχώς, μαζί με τα προστατευτικά υποδημάτων, καθώς επίσης και προστατευτικές μάσκες. Μπορεί να είμαστε άνθρωποι που αναλαμβάνουμε ευθύνες, αλλά στην προκειμένη, Νίπτουμε τας χείρας μας συνεχώς & πολύ σχολαστικά.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 10/11/2021

Αγορές: 12

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Οικογενειακό πακέτο υπηρεσιών καθαρισμού

450€
199€
έκπτωση 56%

Δείτε επίσης...