Eco Clean

  Νεοχωρούδα

  Ολοκληρωμένος επαγγελματικός οικολογικός βιολογικός καθαρισμός χαλιών με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   3,50€ για καθαρισμό 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων έως 1 τ.μ.

   5,90€ για καθαρισμό 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων έως 2 τ.μ.

   12,90€ για καθαρισμό 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων από 2,01 τ.μ. έως 4 τ.μ.

   17,90€ για καθαρισμό 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων από 4,01 τ.μ. έως 6 τ.μ.

   23,90€ για καθαρισμό 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων από 6,01 τ.μ. έως 8 τ.μ.

* ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της Eco Clean: Με την αγορά κουπονιού από 4,01m² και άνω, λαμβάνεις μέρος στον διαγωνισμό για 5 υπέροχα δώρα! (Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ)

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ (Ziegler, Kαμπέ & Χαντάφ)

Η δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας ισχύει για όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.

Η ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη από την Eco Clean - εφόσον το επιθυμείτε - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Η δωρεάν φύλαξη ισχύει έως 15/12/2021. Πέραν του παραπάνω διαστήματος υπάρχει extra χρέωση η οποία καταβάλλεται στην επιχείρηση κατόπιν συνεννόησης.

Περιγραφή:


ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ECO CLEAN ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 90% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ


Τα προϊόντα microsplitting, έχουν οικολογική τεχνολογία μοριακής μικροδιάσπασης που αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές ,ενώ είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, και με απόλυτη ασφάλεια.

Η τεχνολογία microsplitting είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων. Οι φόρμουλες των προϊόντων microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων και ECO για 100% βιοδιασπώμενο προϊόν.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού , διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας “ISO 9001 : 2015 & ISO 14001 : 2015” που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 1 χαλί.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την παράδοση των προιόντων σας.

   Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

   Ελάχιστη παραγγελία 4m².

   Παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης και για χαλιά άνω των 8 τ.μ. με extra επιβάρυνση 5€ ανά τ.μ., η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

   Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται κιλίμια και ιδιαίτερα χαλιά (π.χ. μεταξωτά, μαλλινομέταξα, μεταλλικά, δερμάτινα σχέδια κ.α.).

   Οι μετρήσεις των χαλιών θα πρέπει να είναι ακριβείς κατά την αγορά του κουπονιού.

   Τα χαλιά παραλαμβάνονται τυλιγμένα σε ρολά. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

   Η παράδοση του χαλιού από τον αγοραστή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί προς την Εco Clean το αργότερο έως 30/11/2021.

Η δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας ισχύει για όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.

   Η ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη από την Eco Clean - εφόσον το επιθυμείτε - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία. Η δωρεάν φύλαξη ισχύει έως 15/12/2021. Πέραν του παραπάνω διαστήματος υπάρχει extra χρέωση η οποία καταβάλλεται στην επιχείρηση κατόπιν συνεννόησης.

   Αναλυτικά για τα τ.μ.: Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα. - Δηλαδή: μήκος χαλιού x πλάτος χαλιού = τετραγωνικά μέτρα χαλιού.

   Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτει τελικά τα τετραγωνικά μέτρα του χαλιού για το πακέτο της επιλογής σας που έχετε αγοράσει, υπάρχει επιπλέον χρέωση την οποία και καταβάλετε απευθείας στην Eco Clean: π.χ. εάν αγοράσετε κουπόνι χαλιού αξίας 12,90€ για χαλιά μηχανής ή μοκέτες 2,01τ.μ. έως 4τ.μ., και το χαλί που παραδώσατε είναι 4,5τ.μ., τότε ισχύει η τιμή 17,90€ που αντιστοιχεί κανονικά στο μέγεθος του χαλιού σας (από 4,01τ.μ. έως 6τ.μ.) και καταβάλλετε τη διαφορά 17,90€ - 12,90€ = 5€ στην Eco Clean.

   Η Eco Clean με αίσθημα ευθύνης παρέχει στους εργαζόμενους όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν καθορίσει οι υγειονομικές αρχές (απολυμαντικά, μάσκες προστασίας αναπνοής, γάντια, στολή ειδικού τύπου ολόσωμη) ώστε όλοι μας να αισθανόμαστε ασφαλείς. Τηρούνται σχολαστικά κανόνες υγιεινής και καθαριότητας.

   Κατόπιν της αγοράς του κουπονιού από την Gooddeals, καλείτε στα τηλέφωνα 2310 853727 ή 2310 688280, για να κλείσετε ραντεβού.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/11/2021

Αγορές: 4796

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Καθαρισμός 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων έως 1 τ.μ.

3,5€

Καθαρισμός 1 χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων έως 2 τ.μ.

5,9€

Καθαρισμός χαλιού μηχανής ή χειροποίητου ή μοκέτας ή φλοκάτης διαστάσεων από 2,01 τ.μ. έως 4 τ.μ.

12,9€

Δείτε επίσης...


Washateria  Ευκαρπία

Καθαρισμός και σιδέρωμα ρούχων, κουβερτών και παπλωμάτων

4€
2,5€