PRO CLEAN

  Κέντρο

  Μόνο από 2,6€/τ.μ. για καθαρισμό χαλιών μηχανής ή 3,3€/τ.μ για καθαρισμό χειροποίητων χαλιών, εως 8τ.μ. με την εγγύηση των 60 χρόνων εμπειρίας της PRO CLEAN με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης

Η προσφορά περιλαμβάνει:


Χαλιά μηχανής:

   21για καθαρισμό 1 χαλιού μηχανής διαστάσεων έως 8 τ.μ. ή για καθαρισμό από 1 έως 3 μικρών χαλιών μηχανής διαστάσεων έως 3 τ.μ. το καθένα με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης

Χειροποίητα χαλιά:

   26,9για καθαρισμό 1 χειροποίητου χαλιού διαστάσεων έως 8 τ.μ. ή για καθαρισμό από 1 έως 3 μικρών χειροποίητων χαλιών διαστάσεων έως 3 τ.μ. το καθένα με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης

* Εξειδικευόμαστε στον καθαρισμό χειροποίητων χαλιών όλων των ειδών Tabriz, Esfahan, Nain, Sarouk, Zigler, Ziegler-animal, Ziegler-Silk, Nain – Habibian, Kashmir Silk, Ghom- Silk,Isfahan, Pakistan, Buhara, Khal- Mohammadi, Qum, Hereke, Bidjar, Sarab, Keshan, Kunduz, Yamut, Hatchou, Beshir, Kazak, China- Silk, sarouk, Kashan, Farahan, Gabbeh. Tufted, Guy Laroche, Aslanis, Pierre Cardin Gold Grey, Makis Tselios, Azzaro, Bo και Bo Brink & Campman, αλλά και γενικά Handtufted η ποιότητας Shaggy και να αναγραφούν στις ετικέτες Dry clean only ή Do not wash.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 1 χαλί έως 8τ.μ. ή 3 μικρά χαλιά έως 3τ.μ. το καθένα με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η αναφορά κωδικού κουπονιού και ονοματεπώνυμο παραλήπτη κατα την τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχειρηση και η επίδειξη του κουπονιού κατά την παράδοση των προιόντων σας.

   Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

   Παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης και για χαλιά άνω των 8τ.μ. με extra επιβάρυνση ανά τ.μ. η οποία συμφωνείται και καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

   Οι μετρήσεις των χαλιών θα πρέπει να είναι ακριβείς κατά την αγορά του κουπονιού.

Αναλυτικά για τα τ.μ.: Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα. - Δηλαδή: μήκος χαλιού x πλάτος χαλιού = τετραγωνικά μέτρα χαλιού.

   Τα χαλιά παραλαμβάνονται τυλιγμένα, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθούν έπιπλα κατα την παραλαβή. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

   Η παράδοση του χαλιού από τον αγοραστή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί προς την εταιρία το αργότερο έως 30/10/2021.

Για την παράδοση των χαλιών απαιτούνται τουλάχιστον 20 μέρες απο την παράδοση τους για τον καθαρισμό και τηλεφωνική επικοινωνία 5 μέρες πριν την ημερομηνία που επιθυμείτε να τα παραλάβετε.

Η δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας ισχύει για όλο το νομό Θεσσαλονίκης χωρίς καμία εξαίρεση.

   Η ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη από την PRO CLEAN - εφόσον το επιθυμείτε - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία.

H PRO CLEAN απέναντι στον COVID-19

Απολύμανση μηχανημάτων

Στην PRO CLEAN νιώθουμε 100% ασφαλής, διότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Απολυμαίνουμε τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε ΠΡΙΝ την χρήση αλλά και αμέσως ΜΕΤΑ από αυτή. Τα χαλιά σας περνούν από τις διαδικασίες καθαρισμού και κατόπιν αποθηκεύονται σε θήκες προστασίας. Τα μηχανήματα ΒΙΟ-Καθαρισμού περνούν από διαδικασίες απολύμανσης καθημερινά

Χρήση προστατευτικών μέσων

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει η PRO CLEAN γίνονται κάτω από την μέγιστη ασφάλεια και με όλα τα μέσα προστασίας. Οι εργαζόμενοι στην PRO CLEAN χρησιμοποιούν ειδικά προστατευτικά γάντια, τα οποία αλλάζουν συνεχώς, μαζί με τα προστατευτικά υποδημάτων, καθώς επίσης και προστατευτικές μάσκες. Μπορεί να είμαστε άνθρωποι που αναλαμβάνουμε ευθύνες, αλλά στην προκειμένη, Νίπτουμε τας χείρας μας συνεχώς & πολύ σχολαστικά.

   Κατόπιν της αγοράς του κουπονιού από την Gooddeals, καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνιας με την επιχειρηση, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την επιθυμητή επίσκεψη στον χώρο σας.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/10/2021

Αγορές: 255

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Καθαρισμός 1 χαλιού μηχανής διαστάσεων έως 8 τ.μ. ή έως 3 μικρών χαλιών μηχανής διαστάσεων έως 3 τ.μ. το καθένα με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης

21€

Καθαρισμός 1 χειροποίητου χαλιού διαστάσεων έως 8 τ.μ. ή έως 3 μικρών χειροποίητων χαλιών διαστάσεων έως 3 τ.μ. το καθένα με δωρεάν παραλαβή - παράδοση στο χώρο σας και δυνατότητα δωρεάν φύλαξης

26,9€

Δείτε επίσης...


Alboom  2 καταστήματα

Ψηφιακή εκτύπωση σε Κούπα - Παζλ - Μouse Pad

5,9€

Κούνιο - Πολυχώρος Εικόνας  Κέντρο

Μετατροπή βιντεοκασέτας σε DVD!

10€
3,8€