Luxury Living Spa

  Κέντρο

  6 διαφορετικά είδη massage και περιποίηση προσώπου! Back, neck & shoulders massage | Relax massage | Deep tissue massage | Hot stones massage | Relax massage & Facial TreatmentCouple's massage | Deep tissue massage & scrub σώματος & Περιποίηση προσώπου

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   11,90€ από 25€ για 1 Back, neck & shoulders massage 30'

   14,90€ από 45€ για 1 Relax massage 60'

   17, 90€ από 55€ για 1 Deep tissue massage 60'

   19,90€ από 60€ για 1 Hot stones massage 60'

   20, 90€ από 60€ για 1 Relax massage & Facial Treatment 80'

   24,90€ από 80€ για 1 Couple's massage 60'

   54,90€ από 105€ για 1 Deep tissue massage & scrub σώματος & Περιποίηση προσώπου 110'

Περιγραφή:


Back, neck & shoulders massage
Η πλάτη είναι το σημείο που συσσωρεύεται η περισσότερη πίεση και κούραση.Το μασάζ πλάτης είναι επιλογή γι’ αυτούς που αποζητούν μια γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία για να συνεχίσουν την ημέρα τους.

Relax massage
Οι ορισμοί ποικίλλουν, αλλά στο luxury living spa, ένα μασάζ χαλάρωσης είναι συνήθως μια θεραπεία σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει μασάζ σε πατούσες, πόδια πίσω-εμπρός, γλουτούς, μέση, πλάτη, αυχένα, χέρια, στέρνο, κεφάλι και πρόσωπο. Θα έχετε ένα πολυτελές μασάζ το οποίο θα χρησιμοποιεί κάθε είδους τεχνικές, όπως ζεστά ζυμώματα και ρυθμικές θωπείες. Μια απαλή μουσική στις αίθουσες θεραπείας που είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφεί. Απόλυτα χαλαρωτική που σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό σας ταξιδεύει σε μια αίσθηση ευημερίας. Το σώμα χρειάζεται 30’ για να ζεσταθεί οπότε με αυτή τη θεραπεία έχετε μια ολόκληρη ώρα επιπλέον για να χαλαρώσετε πραγματικά.

Deep tissue massage
Ένα πραγματικά δυνατό μασάζ που στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης, της πίεσης και της κούρασης από το σώμα χαρίζοντας σας ευεξία, βοηθώντας να επανακτήσετε την χαμένη σας ενέργεια. Αυξάνοντας σταδιακά την ένταση της πίεσης σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες και χρησιμοποιώντας χειρισμούς που ενεργοποιούν τους ειδικούς νευρικούς υποδοχείς προσφέροντας την άμεση διάλυση των εντάσεων του σώματος.

Hot stones massage
Αν ψάχνετε για μια θεραπεία που αποβάλει το άγχος, χαλαρώνει και ηρεμεί, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες. Δημοφιλές για την ικανότητά του να χαλαρώνει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα το Hot stone massage είναι ένας τύπος θεραπείας που περιλαμβάνει τη χρήση λείων, θερμαινόμενων ηφαιστειακών πετρών. Ο θεραπευτής τοποθετεί τις καυτές πέτρες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός που εξισορροπούν ενεργά το μυαλό και το σώμα βελτιώνοντας την κυκλοφορία και προάγοντας την ευημερία. Η θερμότητα και το βάρος των λίθων ζεσταίνουν και χαλαρώνουν τους μύες, επιτρέποντας στον θεραπευτή να ασκεί βαθύτερη πίεση σε αυτές τις περιοχές χωρίς να προκαλεί δυσφορία.

Relax massage & Facial Treatment
Ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα που περιλαμβάνει πατούσες πόδια πίσω-μπροστά, γλουτούς, μέση, πλάτη,
αυχένα, στέρνο, κεφάλι και πρόσωπο σε συνδυασμό με μια βαθιά ενυδάτωση και μασάζ προσώπου που θα σας χαλαρώσει και θα σας χαρίσει ξεκούραστη όψη.

Couple's massage
Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για δύο. Επιλέξτε να έρθετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σύντροφο, φίλο ή φίλη.

Deep tissue massage & scrub σώματος & Περιποίηση προσώπου
Ένα πραγματικά δυνατό μασάζ που στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης, της πίεσης και της κούρασης από το σώμα χαρίζοντας σας ευεξία, βοηθώντας να επανακτήσετε την χαμένη σας ενέργεια σε συνδυασμό με μία ειδική θεραπεία απολέπισης που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει απαλότητα λείο δέρμα και μεταξένια υφή σε όλο το σώμα και μία μίνι θεραπεία προσώπου που παρέχει ενυδατικά, καθαριστικά και ανανεωτικά συστατικά στο δέρμα σας και περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ,απολέπιση, μάσκα προσώπου και εφαρμογή ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα 1 ή 2 άτομα, ανάλογα με την επιλογή σας.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες & άνδρες.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε σε μορφή δώρου, για συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού,δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/06/2021

Αγορές: 132

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 Back, neck & shoulders massage 30'

25€
11,9€
έκπτωση 52%

 Relax massage 60'

40€
14,9€
έκπτωση 63%

1 Deep tissue massage 60'

55€
17,9€
έκπτωση 67%

Δείτε επίσης...


Atmosphere Spa  Κέντρο

Deep Tissue / Relax Massage & Face Treatment για 1 ή 2 άτομα

62€
27,9€

Atmosphere Spa  Κέντρο

5 είδη Massage - Prive χρήση του Spa & Body Scrub για 1 ή 2 άτομα

45€
25€