Harmony Spa

  Μητροπόλεως

  10 διαφορετικές προτάσεις massage για 1 ή 2 άτομα ταυτόχρονα! Αromatherapy με αιθέρια έλαια | Relax | Παραδοσιακό με ροδέλαιο και ρακί | Λεμφικό | Χειρονακτικό massage κυτταρίτιδας κ.α.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   7€ για 1 indian massage κεφαλής και αυχένα για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 20'- με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   9€ για 1 foot massage anti-stress reflexology για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 20΄- με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   10,5€ για 1 back & foot massage για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 30'- με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   10,9€ για 1 full body aromatotherapy massage με αιθέρια έλαια και αμυγδαλέλαιο για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 40' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   11,9€ για 1 λεμφικό massage αποτοξίνωσης για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 30'- με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   14,9€ για 1 full body massage aromatherapy διάρκειας 30' και 1 συνεδρία anti-stress massage διάρκειας 15' για 1 άτομο - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   17,9€ για 1 full body παραδοσιακό massage με ροδέλαιο και ρακί για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 70' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   18,9€ για 1 massage σοκολατοθεραπείας με αυθεντική σοκολάτα για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 90' - με την αγορά 2 κουπονιών υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονου μασάζ για 2 άτομα.

   23€ για 1 full body relax massage για 2 άτομα ταυτόχρονα - Διάρκεια συνεδρίας 50'

   46€ για 5 συνεδρίες χειρονακτικού massage κυτταρίτιδας με χειρομαλάξεις και βεντούζες διάρκειας 30'

Περιγραφή:


Μασάζ με σοκολάτα
Η Σοκολατοθεραπεία σώματος είναι ένα μασάζ με αυθεντικά κομμάτια σοκολάτας, που είναι μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, ευεξίας, θρέψης και χαλάρωσης ενώ ενεργοποιεί την διαδικασία εξάλειψης του λίπους.

Aromatherapy Massage
Η Αρωματοθεραπεία έχει ευεργετικά οφέλη. Προάγει τη χαλάρωση και βοηθάει στην ανακούφιση του στρες. Χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά προϊόντα και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή αιθέριων ελαίων.

Θεραπευτικό μασάζ με ρακί
Ένα θεραπευτικό μασάζ βγαλμένο μέσα από τις αρχαίες τεχνικές για την επίτευξη της αναζωογόνησης και ισορροπίας του σώματος και της ψυχής. Η ιδιότητα της ρακής προσφέρει μια αίσθηση ανακούφισης τόσο στο δέρμα όσο και στο σώμα καθώς και ο συνδυασμός των ευεργετικών ιδιοτήτων της ρακής, του ροδέλαιου και του λεμονιού συντελούν στην αποτελεσματική καταπράυνση του οργανισμού από κρυολογήματα, κόπωση, πυρετό, καταρροή και βήχα. Η «ζεστή» αίσθηση της ρακής μαζί με την γλυκιά μυρωδιά του λεμονιού και του ροδέλαιου εκτός από τις θεραπευτικές τους ιδιότητες προσφέρουν επίσης μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Η ρακή δεν αποτελεί μόνο ένα παραδοσιακό προϊόν αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία ενός τόπου.

Back and foot massage
Οι μύες της πλάτης τείνουν να αποθηκεύουν πολύ άγχος σε καθημερινή βάση. Το μασάζ πλάτης μειώνει σημαντικά τον μυϊκό πόνο και τους πόνους στις αρθρώσεις καθώς χαλαρώνει, αναζωογονεί, ενώ παρέχει μια υπέροχη αίσθηση, μειώνοντας την κούραση και το άγχος. Εφαρμόζουμε άσκηση τεχνικών μάλαξης μέτριας πίεσης από τη μέση έως τον αυχένα και τα χέρια, Τα πέλματα αντικατοπτρίζουν έναν μικρόκοσμο του σώματος μας.
Με την άσκηση τεχνικών μάλαξης μέτριας πίεσης στα πέλματα διάρκειας 30', τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και μια μοναδική αίσθηση ανακούφισης.

Θεραπευτικό massage αυχένα πλάτης
Το ωράριο εργασίας, ο σημερινός τρόπος ζωής, η λανθασμένη στάση σώματος συμβάλουν στη δημιουργία δύσκαμπτου αυχένα, πόνων στους ώμους και πονοκεφάλων. Η θεραπεία αυτή είναι έντονη και αποτελεσματική για τις περιοχές του σώματος που είναι επιρρεπείς σε ακαμψία και συσσωρευμένη ένταση λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής της που αποτελείται από δυνατές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν και απελευθερώνουν την ένταση από πιασίματα και χρόνιες μυϊκές παθήσεις, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία.

Χειρονακτικό μασάζ κυτταρίτιδας
Στις συνεδρίες για το massage κυτταρίτιδας, χρησιμοποιείται ειδικό προϊόν που περιέχει σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων που στοχεύει στην εξαφάνιση των αιτιών που προκάλεσαν την κυτταρίτιδα. Η μάλαξη ξεκινάει από τους μηρούς και τις γάμπες και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της κοιλιάς και των χεριών. Η κάθε συνεδρία έχει ως στόχο την αναζωογόνηση και την τόνωση του δέρματος, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου. Οι τοξίνες αποβάλλονται, η όψη του φλοιού του πορτοκαλιού εξαφανίζεται και το τοπικό πάχος αποχωρεί, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα πιο υγιές και ανανεωμένο δέρμα.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 ή 2 άτομα, ανάλογα με την επιλογή σας.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   H προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες. Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του Harmony Spa.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο στο τηλέφωνο 2316 011396.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/04/2021

Αγορές: 46

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 indian massage κεφαλής και αυχένα για 1 άτομo - Διάρκεια συνεδρίας 20'

7€

1 foot massage anti-stress reflexology για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 20΄

9€

1 back & foot massage για 1 άτομο - Διάρκεια συνεδρίας 30'

10,5€

Δείτε επίσης...


White Spa & Massage  Πεύκα

Massage σε Prive ατομική καμπίνα για 1 άτομο

35€
18,9€