Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας

  Καλαμαριά

  Εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος (1ml) σε όποια περιοχή του προσώπου επιθυμείτε και διαμόρφωση Χειλιών, από πιστοποιημένο χειρουργό

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   99€ από 170€ για Εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος (1ml) σε όποια περιοχή του Προσώπου επιθυμείτε και Διαμόρφωση Χειλιών, από πιστοποιημένο χειρουργό.

Οι περιοχές εφαρμογής του Υαλουρονικού είναι:

- Ρινοχειλική αύλακα (τη ρυτίδα δηλαδή που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος)
- Ρυτίδες στόματος (γύρω από τα χείλη)
- Ρυτίδες παρειών
- Ζυγωματικά
- Μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
- Ρυτίδες ματιών
- Χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)

Περιγραφή:


Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο συστατικό με εξαιρετική ελαστικότητα που έχει την ιδιότητα να συγκρατεί το νερό στο δέρμα μας και του χαρίζει όγκο και ελαστικότητα.

Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής με μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι ένα απολύτως φυσικό συστατικό που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα (μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού ίση έως και 1000 φορές το βάρος του), ελαστικότητα και όγκο (αυξάνει τον όγκο του έως 20 φορές) αλλά και ουσιαστική προστασία από τη γήρανση, καθώς βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και νέων κυττάρων.

Το υαλουρονικό είναι ένα συστατικό που ουσιαστικά αναπλάθει το κουρασμένο, αφυδατωμένο, χωρίς ελαστικότητα δέρμα

Η θεραπεία διενεργείται μετά από τοπική αναισθησία με αναισθητική αλοιφή μίση ώρα πριν την έγχυση του υαλουρονικού η οποία διαρκεί περίπου 15 λεπτά και είναι ανώδυνη. Μέτα τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και εάν δεν σας αρέσει υπάρχει δυνατότητα να διορθωθεί με ένεση πού καταστρέφει το υαλουρονικό.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ’ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο στο 6906 951750 (Δευτέρα - Παρασκευή 18:00 - 21:00)

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/05/2020

Αγορές: 12

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος (1ml) σε όποια περιοχή του Προσώπου επιθυμείτε και Διαμόρφωση Χειλιών, από πιστοποιημένο χειρουργό

170€
99€
έκπτωση 42%

Δείτε επίσης...