Επιθυμώ να λαμβάνω τις προσφορές στο email μου
Αρχική | Προσφορές Υγείας | Πώς δουλεύει | Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΥ ΜΕ E-BANKING


Αρχικά, πρέπει να γίνετε μέλος της GoodDeals, κάνοντας κλικ εδώ.


Στη συνέχεια καταθέτετε την αξία της προσφοράς που επιλέξατε (εντός του χρόνου που διαρκεί η προσφορά) (στο ταμείο ή στο κέντρο αυτόματων συναλλαγών) ή με μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


•    EUROBANK

     Αριθμός λογαριασμού: 0026 0395 640200 242283

     ΙΒΑΝ: GR95 02603 9500 0064 0200 242283

     Επωνυμία: Νικόλαος Μαρόγλου και Σια ΕΕ


Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης ή της μεταφοράς χρημάτων, στέλνοντάς μας το αντίγραφο της κατάθεσης (συμπληρώνοντας στο συγκεκριμένο έγγραφο, το e mail σας, την προσφορά που επιλέξατε και το τηλέφωνο σας), είτε μεσω mail στο [email protected] είτε μέσω fax στο 23920 73581, (τηλ. επιβεβαίωσης 2310 263180), θα έχει αυτόματα ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας και θα παραλάβετε το κουπόνι σας.


Το κουπόνι σας θα το παραλάβετε άμεσα για να το εκτυπώσετε, κάνοντας απλά κλικ στην επιλογή "Τα κουπόνια μου" (έχοντας βέβαια πραγματοποιήσει είσοδο στο προφίλ σας).

Εάν η μεταφορά του ποσού με e-banking, από τράπεζα διαφορετική από την Eurobank, πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή αργίας ή καθημερινά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, η επιβεβαίωση της κατάθεσης των χρημάτων, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα λειτουργίας των τραπεζών και στη συνέχεια θα καταχωρηθεί το κουπόνι στο λογαριασμό σας. Τα έξοδα μεταφοράς του ποσού επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον καταθέτη.

Εάν η μεταφορά του ποσού με e-banking, από τράπεζα διαφορετική από την Eurobank, πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή αργίας ή καθημερινά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, η επιβεβαίωση της κατάθεσης των χρημάτων, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα λειτουργίας των τραπεζών και στη συνέχεια θα καταχωρηθεί το κουπόνι στο λογαριασμό σας.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε κουπόνια για χρήση τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή Αργιών, η μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να γίνει εγκαίρως.

Για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλ. 2310 263180, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 5 μ.μ.) ή στο email [email protected] όλες τις ημέρες και ώρες!ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ


Αγοράζετε και παραλαμβάνετε αυτόματα το κουπόνι σας, καταβάλλοντας την αξία της προσφοράς που επιλέξατε, στα γραφεία μας.


Οι διευθύνσεις των γραφείων μας, είναι οι εξής:


1) Στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, Νικηφόρου Φωκά 24 : Δευτέρα - Τετάρτη :09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.

                                                                                Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή : 09:00 π.μ -21:00μ.μ

                                                                                Σάββατο : 10:00π.μ - 16:00μ.μ

2) Στις εγκαταστάσεις της GoodDeals.gr, 17ο χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών( Δευτέρα - Παρασκευή 9 π.μ. - 5 μ.μ. )
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Επικοινωνείτε στο 2310 263180 ενημερώνοντας το τμήμα Client Service της GoodDeals για την προσφορά που επιλέξατε να αγοράσετε και τον αριθμό των κουπονιών που επιθυμείτε.

Δίνοντας απλά, το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση παράδοσης και τηλέφωνο επικοινωνίας, εντός 48 ωρών -το αργότερο- θα παραλάβετε στο χώρο που θα υποδείξετε το κουπόνι ή τα κουπόνια της αγοράς σας.

Η πληρωμή της αξίας του κουπονιού που επιλέξατε, πραγματοποιείται με αντικαταβολή (με extra χρέωση 2,60 € ανά παράδοση, ανεξάρτητα από τον αριθμό κουπονιών που έχετε αγοράσει) στο συνεργάτη της GoodDeals που θα σας παραδώσει το κουπόνι.


Περιοχές εξυπηρέτησης για την παράδοση μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας είναι:

ο Νομός Θεσσαλονίκης

(εξαιρούνται οι απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές)


Απλά, οικονομικά και λειτουργικά, το κουπόνι της αγορά σας...έρχεται στο χώρο σας.ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αρχικά, πρέπει να γίνετε μέλος της GoodDeals, κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολούθως επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, ακολουθείτε απλά τα βήματα της ηλεκτρονικής καθοδήγησης έως την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε Τράπεζας, τύπου VISA (credit/ debt), MASTERCARD. Δεν γίνονται αποδεκτές οι πιστωτικές κάρτες: Dinners, American Express

GoodDeals.gr
Ποιοι είμαστε
Γίνε συνεργάτης
Όροι χρήσης
Επικοινωνία
Πώς δουλεύει
Πώς δουλεύει
Συχνές ερωτήσεις
Αγορά χωρίς πιστωτική
Προσωπικά δεδομένα
Τρόποι πληρωμής
Ακολουθήστε μας
Facebook
Κερδίστε περισσότερα τώρα με την GoodDeals.gr
Εγγράψου και δημιούργησε τον προσωπικό σου λογαριασμό. Βρες την
προσφορά που σε ενδιαφέρει. Συνδέσου μέσω του προσωπικού σου
λογαριασμού και πάτα το κουμπί "Αγόρασέ τo". Επέλεξε τον τρόπο
πληρωμής και συμπλήρωσε τη φόρμα με τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία
ακολουθώντας τις οδηγίες.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis