Πλήρης Πνευμονολογικός Έλεγχος, με Σπιρομέτρηση, Οξυμετρία, Κλινική Εξέταση & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Πνευμονολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  28,9€ από 100€ για έναν Πολύτιμο Πλήρη Πνευμονολογικό Έλεγχο, για να Αντιμετωπίσετε τις Παθήσεις του Αναπνευστικού Συστήματος, Χρόνιες και μη (Άσθμα, χρόνια αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, Λοιμώξεις του Αναπνευστικού), αλλά και να προστατευτείτε από τις Επιπτώσεις του Καπνίσματος.

Ο Πλήρης Πνευμονολογικός Έλεγχος, περιλαμβάνει:

-Σπιρομέτρηση
(βρογχομέτρηση, καμπύλη ροής-όγκου, στατικοί και δυναμικοί όγκοι, αντιστάσεις αεραγωγών)

-Οξυμετρία

-Κλινική εξέταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων από Πνευμονολόγο

  Ο πλήρης πνευμονολογικός έλεγχος, αποτελεί ένα πλήρες πακέτο εξετάσεων που αφορά την λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος και κυρίως των πνευμόνων.

Ως εκ τούτου το Βρογχικό Άσθμα, η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), η Διάμεση Πνευμονοπάθεια και γενικότερα όλες οι παθήσεις του αναπνευστικού στηρίζουν την ορθή παρακολούθηση τους, στο πακέτο εξετάσεων του πνευμονολογικού ελέγχου.

Ανεκτίμητης αξίας είναι η χρησιμότητα του πλήρους πνευμονολογικού ελέγχου για όλους τους Καπνιστές ακόμη και τους παθητικούς, μιας και τα ποσοστά πνευμονολογικών παθήσεων και ασθενειών (άσθμα, βρογχίτιδες, καρκίνος των πνευμόνων) στην μερίδα του πληθυσμού που επιδίδεται ή εκτίθεται σε αυτή την κακή συνήθεια, είναι τα υψηλότερα από κάθε άλλη. Κυρίως στους χρόνια καπνιστές.

Η έγκαιρη ανίχνευση πνευμονολογικών παθήσεων και ασθενειών, είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα στους καπνιστές, μιας και προσφέρει στον πνευμονολόγο την δυνατότητα να παρέμβει έγκαιρα, χωρίς εμφανείς λειτουργικές διαταραχές για τον ασθενή, προτού επιδεινωθεί η κατάσταση του ασθενή από την συνέχιση επιβλαβών συνηθειών.

Να διευκρινιστεί πως τα παραπάνω ισχύουν και για ανθρώπους που επιδίδονται σε επαγγέλματα που τους εκθέτουν σε κινδύνους που μπορεί πρόσκαιρα ή μόνιμα να προκαλέσουν βλάβη στο αναπνευστικό τους σύστημα (π.χ. ψήστες, ανθρακωρύχοι κ.α.).

Επιπλέον ο πλήρης πνευμονολογικός έλεγχος προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για προεγχειρητικές εκτιμήσεις. Η αξιολόγηση του βαθμού του διεγχειρητικού κινδύνου σε ασθενή με νόσημα του αναπνευστικού παρέχεται από. Ο αναισθησιολόγος θα χρειαστεί να «διαβάσει» την εξέταση πριν χορηγήσει την αναισθησία για να ρυθμίσει
ιδανικά τον ασθενή του.

Η κυριότερη από όλες τις πνευμονολογικές εξετάσεις είναι η σπιρομέτρηση, μιας και μας προσφέρει τις περισσότερες και τις χρησιμότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των πνευμόνων μας. Η σπιρομέτρηση είναι μία απλή εργαστηριακή εξέταση που αποσκοπεί να καταμετρήσει (να «φωτογραφήσει») την ανεμπόδιστη ή μη διαδρομή που θα διανύσει ο αέρας μέσα στους βρόγχους κατά την πλήρη αναπνοή. Με την εξέταση αυτή μετρούνται όγκοι, ροές και χωρητικότητες του αναπνευστικού συστήματος σε συνάρτηση
με τον χρόνο. Η χρησιμότητα και οι ενδείξεις της σπιρομέτρησης είναι πολλές.

Πρακτικά σήμερα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ιατρός παρακολουθεί ασφαλώς τον ασθενή του (που φέρει κάποια
πάθηση ή νόσημα του αναπνευστικού συστήματος), χωρίς να βασίζεται στα αποτελέσματα της σπιρομέτρησης
που παρέχει πληροφορίες για τις σπουδαιότερες παραμέτρους του λειτουργικού ελέγχου της αναπνοής.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς,
τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης
στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 158

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρης Πνευμονολογικός Έλεγχος,με Σπιρομέτρηση, Οξυμετρία, Κλινική Εξέταση & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Πνευμονολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

100€
28,9€
έκπτωση 71%

Δείτε επίσης...