Αναίμακτη Αξονική Στεφανιογραφία και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  275€ από 500€ για μία Πολύτιμη Αναίμακτη Αξονική Στεφανιογραφία, που αποτελεί την Νέα Επαναστατική Διαγνωστική Εξέταση στο χώρο της Καρδιολογίας και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο!

Περιγραφή:


Η Αξονική Στεφανιογραφία αποτελεί μια νέα επαναστατική διαγνωστική εξέταση στο χώρο της καρδιολογίας. Επιτρέπει την αναίμακτη απεικόνιση των στεφανιαίων αγγείων και επομένως την αναίμακτη διάγνωση της στεφανιαίας νόσου.

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι απεικονίζει από τη πιο μικρή αθηρωματική πλάκα που αρχίζει να σχηματίζεται στο τοίχωμα της αρτηρίας πριν αυτή δώσει συμπτώματα έως την πιο σημαντική αθηρωματική πλάκα που προκαλεί σοβαρή στένωση.

Η διαγνωστική της ικανότητα να αναγνωρίσει σημαντικές στενώσεις φτάνει το 100% όπως η κλασσική αιματηρή στεφανιογραφία. Η αρνητική προγνωστική αξία (NPV) της εξέτασης είναι επίσης 100% που σημαίνει ότι εάν η αξονική στεφανιογραφία είναι φυσιολογική ξέρουμε σίγουρα ότι ο ασθενής δεν έχει στεφανιαία νόσο.

Η αξονική στεφανιογραφία πραγματοποιείται με τον νέο Αξονικό Τομογράφο τύπου 64 τομών (GE, VCT light speed) με μια απλή ενδοφλέβια ένεση σκιαγραφικού υλικού και σε χρόνο έως 15 δευτερολέπτων.

Πρόκειται για μια απλή, φιλική προς τον ασθενή εξέταση.

Η αξονική στεφανιογραφία έχει επιπλέον προγνωστική αξία αφού μετρώντας το φορτίο ασβεστίου (Agatston Calcium Score) επί των στεφανιαίων αγγείων διαχωρίζονται οι άρρωστοι σε υψηλού ή χαμηλού κινδύνου για εμφάνιση καρδιακών συμβαμάτων στο μέλλον.

Αυτό το μέρος της εξέτασης γίνεται στην αρχή και είναι χωρίς έγχυση σκιαστικού και με ελάχιστη ακτινοβολία. Η ακτινοβολία άλλωστε, με ειδικά προγράμματα μείωσης της ακτινοβολίας πλησιάζει συχνά την δόση της κλασικής στεφανιογραφίας.

Σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες ένδειξη για αξονική στεφανιογραφία έχουν:

1. άρρωστοι ενδιαμέσου κινδύνου με προκάρδιο άλγος (άτυπο ή τυπικό),
2. όταν άλλες διαγνωστικές εξετάσεις όπως δοκιμασία κοπώσεως ή σπινθηρογράφημα καρδιάς είναι μη διαγνωστικές ή ασαφείς ή παθολογικές
3. άτομα που έχουν υποστεί επέμβαση επαναιμάτωσης με ενδοστεφανιαίες προθέσειες (stents) ή αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass)
4. σε περίπτωση υποψίας ανωμαλιών στεφανιαίων αρτηριών
5. και σε πρωτοεμφανιζόμενη καρδιακή ανεπάρκεια.
6. Επίσης συστήνεται να πραγματοποιείται σε ασθενείς οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί αλλά έχουν 2 ή περισσότερους προδιαθεσικούς παράγοντες για στεφανιαία νόσο.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 66

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αναίμακτη Αξονική Στεφανιογραφία και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

500€
275€
έκπτωση 45%

Δείτε επίσης...