Ολοκληρωμένος Αιματολογικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης, με Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  59€ από 190€ για ένα Πολύτιμο Ολοκληρωμένο Αιματολογικό Έλεγχο Οστεοπόρωσης, με Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, για να Παρακολουθήσετε Έγκυρα ή να Προλάβετε Έγκαιρα, τον Κίνδυνο της Οστεοπόρωσης, με Αποτελέσματα:

-Ασβέστιο Ορού (Ca)

-Φώσφορος (P)

-25 Διυδροξη Βιταμίνη D3

-Ν-τελοπεπτίδιο Οστικού Κολλαγόνου στα Ούρα Δεύτερης Πρωινής Ούρησης

-Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Γιατρό-Βιοπαθολόγο
Τα οστά είναι «ζωντανός οργανισμός» που ανακατασκευάζεται διαρκώς μέσα από τους οστεοκλάστες (μηχανισμός διάλυσης των οστών) και τους οστεοβλάστες (μηχανισμός ανασύνθεσης των οστών).

Οι δύο μηχανισμοί βρίσκονται σε ισορροπία, η οποία μπορεί να διαταραχθεί για πολλούς λόγους (εμμηνόπαυση, γονιδιακός τύπος, ορμονική διαταραχή, κακή δίαιτα, κάπνισμα, έλλειψη άσκησης κ.ά.) και να οδηγήσει σε απώλεια οστικής μάζας.

Η σχετικά περιορισμένη απώλεια οστικής μάζας καλείται οστεοπενία δεν έχει σοβαρές επιπτώσεις. Η αυξημένη απώλεια όμως οδηγεί στην οστεοπόρωση, κατάσταση παθολογική για τον οστικό ιστό και με σοβαρούς κινδύνους για κατάγματα, κυρίως των γοφών, της σπονδυλικής στήλης και των καρπών.

Η Οστεοπόρωση είναι πλέον συχνή στις γυναίκες σε εμμηνόπαυση αλλά είναι νόσημα το οποίο συναντάται συχνά και σε άνδρες.

Οι αναλύσεις έχουν σκοπό να διαπιστώσουν έγκαιρα την πιθανώς αυξημένη απώλεια οστού που οδηγεί ή επιδεινώνει την οστεοπορωτική νόσο, αλλά και να ανιχνεύσουν πιθανές ορμονικές διαταραχές και ελλείψεις στοιχείων απαραίτητων για την υγεία των οστών.

Ασβέστιο ορού (Ca): Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία πολλών σημαντικών λειτουργιών του οργανισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία του ασβεστίου στον οργανισμό βρίσκεται στο σκελετό, ο οποίος χρησιμεύει και ως χώρος αποθήκευσής του, ενώ υπάρχει μία συνεχής ισορροπία στην ποσότητα του ασβεστίου που υπάρχει στο αίμα και στους περιφερικούς ιστούς.

Φώσφορος (Ρ): Ο φώσφορος είναι ένα απαραίτητο μεταλλικό στοιχείο το οποίο απαιτείται από κάθε κύτταρο στο σώμα για να λειτουργήσει σωστά. Το μεγαλύτερο μέρος του φωσφόρου στο σώμα βρίσκεται με τη μορφή φωσφορικών ιόντων (PO4)3-. Περίπου το 85% του φωσφόρου στο σώμα βρίσκεται στα οστά.

25 Διυδροξη Βιταμίνη D3: Βιταμίνη που συμμετέχει στην απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά. Το 50% των ηλικιωμένων παρουσιάζει έλλειψη της βιταμίνης, κυρίως λόγω του περιορισμού της απορρόφησης της.

Ν-τελοπεπτίδιο οστικού κολλαγόνου στα ούρα δεύτερης πρωινής ούρησης:
Είναι ένας οστικός βιοχημικός δείκτης που θεωρείται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες οστεόλυσης. Είναι ένας δείκτης που ανιχνεύεται μέσω των ούρων. Η λήψη του δείγματος γίνεται από τη δεύτερη ούρηση της ημέρας.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 52

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ολοκληρωμένος Αιματολογικός Έλεγχος Οστεοπόρωσης, με Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

190€
59€
έκπτωση 69%

Δείτε επίσης...