Αλλεργιολογικός Έλεγχος με 10 Rast Test σε Oυσίες της Eπιλογής σας & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  99€ από 200€ για ένα Πολύτιμο, Επιστημονικά Έγκυρο και Αξιόπιστο Αλλεργιολογικό Έλεγχο γιατί η Kαλύτερη Aντιμετώπιση των Αλλεργιών σας, είναι η αποφυγή των Αλλεργιογόνων Ουσιών και ο Yπεύθυνος και Aξιόπιστος Eντοπισμός τους.

Ο Αλλεργιολογικός Έλεγχος περιλαμβάνει:

- Γενική Αίματος

- Ανοσοσφαιρίνη IGE

- 10 RAST TEST σε Ουσίες της Επιλογής σας

- Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από ΓιατρόΤα αίτια που προκαλούν τις αλλεργίες ονομάζονται αλλεργιογόνα. Αυτά είναι πάρα πολλά, όσα και οι ουσίες που μας προκαλούν αλλεργίες.

Ενώ η πάθηση εμφανίζεται περισσότερο την άνοιξη, εν τούτοις υπάρχουν πολλές αλλεργίες που είναι ανεξάρτητες από τις εποχές και μας ταλαιπωρούν όλο το χρόνο.

Τα πιο συχνά συμπτώματα των αλλεργιών είναι: κόκκινα μάτια, δακρύρροια, μπούκωμα, φαγούρα και μύτη που τρέχει, φτάρνισμα, βήχας και δυσκολία στην αναπνοή.

Επίσης μπορεί να εμφανίζουμε δερματικές εκδηλώσεις με φαγούρα, κοκκινίλες και οιδήματα.

Ο καλύτερος τρόπος προστασίας από τις αλλεργίες είναι η αποφυγή των αιτιών της αλλεργίας (αλλεργιογόνα).

Γι αυτό πρέπει να εντοπίσουμε τις ουσίες αυτές που μας προκαλούν τις αλλεργίες.

Αυτό γίνεται με την λήψη ενός καλού ιστορικού για το ποιες ουσίες ενοχοποιούμε καθώς και των καθημερινών συνηθειών μας (διαβίωσης, ένδυσης, διατροφής μας κ.λ.π.). Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι με την βοήθεια ειδικών εξετάσεων να εντοπίσουμε επακριβώς τα αλλεργιογόνα. Οι εξετάσεις αυτές είναι τα RAST test (ειδικά αντισώματα IgE που βρίσκονται με εξετάσεις αίματος).

Τα RAST test γίνονται με μια απλή αιμοληψία σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο.

Στα αλλεργιογόνα περιλαμβάνονται η οικιακή σκόνη, τα ακάρεα της οικιακής σκόνης (μικροοργανισμοί που βρίσκονται στη σκόνη του σπιτιού), η γύρη των φυτών, οι τρίχες γάτας, σκυλού κ.λ.π., κατοικίδιων, τους μύκητες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, έντομα, τροφές, φάρμακα κ.λ.π.

Τα παραπάνω είναι λίγες μόνο από τoν μακρύ κατάλογο των ουσιών που μπορεί να έχουν αλλεργική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, και διαφέρουν κατά περίπτωση.

Να σημειωθεί ότι καλύπτεται όλο το εύρος των αλλεργιογόνων ουσιών που υπάρχουν.

Γενικότερα η αλλεργική αντίδραση ενός ανθρώπινου οργανισμού από αλλεργιογόνο, αποτελεί παθολογική κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος και ποικίλει σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Γι' αυτό τον λόγο δεν μπορούν σε καμία περίπτωση οι ειδικές ανοσοποιητικές εξετάσεις (ειδικές ανοσοσφαιρίνες), να αντικατασταθούν από διάφορα τυποποιημένα εμπορικά test που δεν είναι προσαρμοσμένα σε κάθε περίπτωση χωριστά και δεν διενεργούνται μέσω κάποιου αιματολογικού δείγματος.

Ο αλλεργιολόγος, ο δερματολόγος, ο ωτορινολαρυγγολόγος αλλά και ο ενημερωμένος οφθαλμίατρος μπορούν να σας συστήσουν τα RAST test που πρέπει να κάνετε.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 46

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αλλεργιολογικός Έλεγχος με 10 Rast Test σε Oυσίες της Eπιλογής σας και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

200€
99€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...