Ενδαρθρικές ενέσεις για την αντιμετώπιση της Οστεοαρθρίτιδας του γόνατος,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  240€ από 480€ για 6 επισκέψεις, 12 ενδαρθρικές εγχύσεις (6 σε κάθε γόνατο), για αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας του γόνατος (χρειάζεται μια σειρά 6 επισκέψεων κάθε χρόνο για να διατηρούμε σε καλή κατάσταση την άρθρωση του γόνατος).


   Το ιατροτεχνολογικό προϊόν παράγεται στην Ιταλία και πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό ενέσιμου κολλαγόνου και φυσικών εκδόχων που έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση αποκατάσταση, θεραπεία και προστασία των αρθρώσεων με φυσικό τρόπο.

Περιγραφή:


Ενδαρθρικές ενέσεις για αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας του γόνατος

Η οστεοαρθρίτιδα του γόνατος είναι πάθηση που καταστρέφει τον χόνδρο και προκαλεί πόνο και δυσκαμψία στα γόνατα. Είναι η πιο κοινή μορφή αρθρίτιδας και εκδηλώνεται συνήθως σε άτομα άνω των 60 ετών. Είναι γνωστή και ως εκφυλιστική αρθροπάθεια ή αρθρίτιδα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Αγορές: 20

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ενδαρθρικές ενέσεις για την αντιμετώπιση της Οστεοαρθρίτιδας του γόνατος,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

480€
240€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...