Έλεγχος Φυματικής Λοίμωξης - Εξέταση Mantoux και Γνωμάτευση από Πνευμονολόγο Ιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   27€ από 50€ για Έλεγχο Φυματικής Λοίμωξης - Εξέταση Mantoux και Γνωμάτευση από Πνευμονολόγο Ιατρό

Περιγραφή:


Φυματική Λοίμωξη - Εξέταση Mantoux (Δερματική αντίδραση)

Η φυµατινοαντίδραση Mantoux, αποτελεί μέθοδο εκλογής στη διάγνωση της φυµατικής λοίµωξης, για την αναζήτηση της δερµατικής υπερευαισθησίας έναντι της φυµατίνης.

Στον υπό εξέταση ασθενή χορηγείται ενδοδερμικά μικρή ποσότητα διαλύματος φυματίνης (το διάλυμα δεν περιέχει ζωντανά μυκοβακτηρίδια, αλλά πρωτεϊνικά συστατικά των βακτηριδίων και του θρεπτικού υλικού).

Αν έχει προηγηθεί μόλυνση με το μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης, τότε στο σημείο της ένεσης συγκεντρώνονται ειδικά κύτταρα και απελευθερώνονται συγκεκριμένες ουσίες που προκαλούν την εμφάνιση σκληρότητας στο δέρμα.
Η ανάγνωση της εξέτασης γίνεται μετά από 48 με 72 ώρες και αξιολογείται το μέγεθος της σκληρότητας του δέρματος και όχι η ερυθρότητα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 26

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Έλεγχος Φυματικής Λοίμωξης - Εξέταση Mantoux και Γνωμάτευση από Πνευμονολόγο Ιατρό με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

50€
27€
έκπτωση 46%

Δείτε επίσης...