TEST PAP - Ενδοκολπικός Υπέρηχος - Ψηλάφιση Μαστών & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων & Κλινική Εξέταση από Γυναικολόγο,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   39€ από 70€ για γυναικολογική εξέταση που περιλαμβάνει :

- Ενδοκολπικό Υπέρηχο (Υπέρηχο Γεννητικών Οργάνων)

- Λήψη Δείγματος για Test Pap

- Αποτέλεσμα Test Pap

- Ψηλάφιση Μαστών

- Κλινική Εξέταση από Γυναικολόγο

- Εκτίμηση Aποτελεσμάτων από Γυναικολόγο

Πρόκειται για ένα ευρέως διαδεδομένο πακέτο γυναικολογικών εξετάσεων που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας (για έφηβες, εφόσον έχουν ξεκινήσει την σεξουαλική τους δραστηριότητα).

Προτείνεται από τους ιατρούς σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως αν αντιμετωπίζουν σε τρέχοντα χρόνο κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα και ιατρικού ιστορικού, για προληπτικούς λόγους.

Το πακέτο συμπεριλαμβάνει όλες τις απαραίτητες και βασικές γυναικολογικές εξετάσεις που απαιτούνται, ώστε ο γυναικολόγος να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των γεννητικών οργάνων της εξεταζόμενης.

Συγκεκριμένα:

- Υπέρηχος έσω γεννητικών οργάνων:

Υπέρηχος έσω γεννητικών οργάνων είναι το υπερηχογράφημα που εκτελείται μέσου μιας κεφαλής υπέρηχων που τοποθετείται στον κόλπο και εισέρχεται στις κοιλότητες.

Χρησιμοποιείται για να δει ο γιατρός την κατάσταση και την δομή που εμφανίζουν εσωτερικά τα αναπαραγωγικά σας όργανα, συμπεριλαμβανομένων της μήτρας, των ωοθηκών και του τραχήλου.

Το υπερηχογράφημα μπορεί να βοηθήσει να εντοπιστούν τα αιτία ορισμένων τύπων υπογονιμότητας, πυελικού πόνου, ανώμαλης αιμορραγίας και προβλήματα εμμήνου ρύσεως η πυελικών φλεγμονών, κύστεις και όγκους ωοθηκών, ινομυώματα της μήτρας, πολύποδες της μήτρας και του τραχήλου.

Ακόμη μπορεί να αναδείξει με ακρίβεια το εσωτερικό της μήτρας (ενδομήτριο) και πιθανές ανωμαλίες αυτού όπως πάχυνση ενδομητρίου, καθώς επίσης δίνει την δυνατότητα στο γιατρό να εντοπίσει εν δυνάμει γυναικολογικές παθολογίες.

Το κολπικό υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εγκυμοσύνης για να παρακολουθηθεί η ανάπτυξη του εμβρύου. Ορισμένα προβλήματα ή καταστάσεις που μπορεί να βρεθούν ειδικά σε έγκυες γυναίκες είναι η εξωμήτριος κύηση, περισσότερο από ένα έμβρυο (δίδυμα,τρίδυμα, κ.λπ.), αποκόλληση πλακούντα, ανωμαλίες του ωχρού σωματίου της εγκυμοσύνης κ.α.

Τέλος ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους εξέτασης είναι η μη έκθεση σε ακτινοβολία, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ακτίνες Χ.

- Test Pap

To Test Παπανικολάου ή όπως είναι ευρέως γνωστό Test Pap, είναι μια απλή εξέταση κατά την οποία ο ιατρός εξετάζει τον τράχηλο της μήτρας για να διαπιστώσει εάν υπάρχουν πιθανές μεταβολές στα κύτταρα που δεν οφείλονται σε ορμονικές αλλαγές ή στην ηλικία. Σήμερα αποτελεί την πιο διαδεδομένη και αξιόπιστη μέθοδο ανίχνευσης κυτταρικών αλλοιώσεων του τραχήλου της μήτρας που ευθύνονται για διάφορες γυναικολογικές ανωμαλίες με κυριότερη τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και σώζει την ζωή εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως.

Με το Test Pap μπορούν επίσης να ανιχνευτούν ορισμένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, λοιμώξεις ή και κάποιος έρπητας. Eπιπλέον, πέρα από τον εντοπισμό μη φυσιολογικών κυττάρων στον τράχηλο και στον ενδοτράχηλό της γυναίκας με το τεστ Παπανικολάου μπορούν να εντοπιστούν κολπίτιδες, τραχηλίτιδες και μολύνσεις.

- Κλινική εξέταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων από μαιευτήρα-γυναικολόγο

Κάθε διαγνωστική γυναικολογική εξέταση θα ήταν ελλιπής αν δεν συνοδευόταν από κλινική εξέταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων από μαιευτήρα-γυναικολόγο.

Ο ενδοκολπικός υπέρηχος και το Test Pap αποτελούν τα «εργαλεία» στα χέρια του γιατρού που σε συνδυασμό με την γνώση του παρέχουν μια ολοκληρωμένη εκτίμηση για την κατάσταση των γεννητικών οργάνων.

Επιπλέον η επιτόπια εξέταση από τον γιατρό προσφέρει επιπρόσθετη αξιοπιστία της εκτίμησης του αποτελέσματος.

Σκοπός της κλινικής εξέτασης από τον γυναικολόγο είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε γυναικολογικού περιστατικού, καθώς και η πλήρης ενημέρωση της γυναίκας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και θεραπείας του.

Σύμμαχός του γιατρού σε αυτήν την προσπάθεια είναι η καλή επικοινωνία και η οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε γυναίκα

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 65

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

TEST PAP & Ένας Ενδοκολπικός Υπέρηχος (Υπέρηχο έσω Γεννητικών Οργάνων), Ψηλάφιση Μαστών, Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων καθώς και Κλινική Εξέταση από Γυναικολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

70€
39€
έκπτωση 44%

Δείτε επίσης...