Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser

  Αδριανουπόλεως

  Laser αποτρίχωση Alexandrite 755 σε μασχάλες ή full bikini για γυναίκες

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   15€ από 30€ για 1 συνεδρία + 1 επαναληπτική εφαρμογή Laser αποτρίχωσης σε μασχάλες για γυναίκες

   29€ από 60€ για 1 συνεδρία + 1 επαναληπτική εφαρμογή Laser αποτρίχωσης σε full μπικίνι για γυναίκες

Περιγραφή:


Laser Alexandrite 755nm - Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί άτομα κάθε φύλου και ηλικίας. Οι άνδρες ενδιαφέρονται συνήθως για περιοχές όπως το στήθος, η πλάτη, οι ώμοι, ενώ οι πιο συνηθισμένες περιοχές για τις γυναίκες είναι τα πόδια το άνω χείλος,, το πιγούνι, οι μασχάλες και το μπικίνι. Η αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας του σώματος αλλά και της θυλακίτιδας, η οποία είναι ιδιαίτερα συχνή στις γυναίκες, στην περιοχή του μπικίνι και στους άντρες στην περιοχή του γενιού. Η τεχνολογία Alexandrite Laser System, προσφέρει την ασφαλέστερη, ταχύτερη, πιο ανώδυνη και οριστική αποτρίχωση.

Ανταποκρίνεται εξίσου καλά σε όλους τους τύπους δέρματος, σε λεπτές και χοντρές τρίχες και φυσικά σε όλες τις περιοχές του σώματος. Για ανώδυνη αποτρίχωση χρησιμοποιούμε παράλληλα με το Laser κρύο ατμοσφαιρικό αέρα και όχι κρυογόνα αέρια όπως άλλες συσκευές, που ενδεχομένως συνιστούν κίνδυνο για την υγεία. Ο αριθμός εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως : την περιοχή της εφαρμογής, το πάχος και το χρώμα της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, το χρώμα του δέρματος.

Γενικά σε περιοχές με χοντρές και σκούρες τρίχες από την τρίτη κιόλας εφαρμογή η μείωση της τριχοφυΐας φτάνει και το 50%. Ακολουθούν επαναληπτικές συνεδρίες για πλήρη και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Κάποιες φορές, ορμονικοί λόγοι ή χορηγούμενη φαρμακευτική αγωγή επιβάλλουν περισσότερες επαναλήψεις.

Όροι χρήσης κουπονιού


   ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και για 1 περιοχή της επιλογής του.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιήσει έως 1 κουπόνι για τον ίδιο και απεριόριστα ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.


   Κάθε κύρια συνεδρία πραγματοποιείται κατά προσέγγιση κάθε δύο μήνες και κάθε επαναληπτική συνεδρία πραγματοποιείται 18–22 ημέρες μετά την κύρια συνεδρία.

   Η εφαρμογή των επαναληπτικών συνεδριών θα υλοποιείται πάντα στον προβλεπόμενο χρόνο μετά τις κύριες συνεδρίες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα δύναται να υλοποιηθεί.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη μέλη του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser στην Ανδριανουπόλεως.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 28/03/2019 (ημερομηνία πρώτης συνεδρίας).

Αγορές: 81

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία Laser οριστικής ανώδυνης αποτρίχωσης καθώς και 1 επαναληπτική εφαρμογή για γυναίκες σε μασχάλες

30€
15€
έκπτωση 50%

1 συνεδρία Laser οριστικής ανώδυνης αποτρίχωσης καθώς και 1 επαναληπτική εφαρμογή για γυναίκες σε full μπικίνι

60€
29€
έκπτωση 52%

Δείτε επίσης...


Viva La Vita  2 Καταστήματα

Αποτρίχωση με κερί σε 2 κεντρικά σημεία της πόλης

20€
9€