Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser

  Αδριανουπόλεως

  1 συνεδρία ενέσιμου ΒΟΤΟΧ στο μεσόφρυο | στο πρόσωπο (Full Face) | 1 δωρεάν επαναληπτική εφαρμογή

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   59€ για 1 συνεδρία ενέσιμου ΒΟΤΟΧ στο μεσόφρυο & 1 δωρεάν επαναληπτική εφαρμογή

   130€ για 1 συνεδρία ενέσιμου ΒΟΤΟΧ στο πρόσωπο (full face) & 1 δωρεάν επαναληπτική εφαρμογή

Περιγραφή:


BOTOX - Στην κοσμητική δερματολογία, το Botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου αποτελώντας τη πιο διαδεδομένη αντιγηραντική θεραπεία.

Το Botox είναι μία πρωτεΐνη που μειώνει προσωρινά τη δράση των μυών στους οποίους εγχέεται. Ο ασθενής σε συνεργασία με τον ιατρό αποφασίζει σε ποιες ρυτίδες θα επέμβουν. Στη συνέχεια ο ιατρός εγχέει το Botox με πάρα πολύ λεπτή βελόνα στους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες.

Πρόκειται για μια απλή μη χειρουργική επέμβαση που δεν απαιτεί αναισθησία, είναι ελάχιστης διάρκειας (συνήθως 10-15 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και με θεαματικά κι άμεσα αποτελέσματα, δίχως να εξαφανίζει την εκφραστικότητα του προσώπου. Η δράση του διαρκεί περίπου 6 μήνες οπότε και ο μυς επανέρχεται σταδιακά πλήρωςστην κατάσταση που ήταν πριν την θεραπεία. Μετά την εφαρμογή μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Όροι χρήσης κουπονιού


   ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr.Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιήσει 1 κουπόνι για τον ίδιο και απεριόριστα ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Κάθε κύρια συνεδρία πραγματοποιείται κατά προσέγγιση κάθε δύο μήνες και κάθε επαναληπτική συνεδρία πραγματοποιείται 18 - 22 ημέρες μετά την κύρια συνεδρία.

   Η εφαρμογή των επαναληπτικών συνεδριών θα υλοποιείται πάντα στον προβλεπόμενο χρόνο μετά τις κύριες συνεδρίες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα δύναται να υλοποιηθεί.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser στην Αδριανουπόλεως.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 28/03/2019

Αγορές: 39

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία ΒΟΤΟΧ στο μεσόφρυο & 1 επαναληπτική εφαρμογή

59€

1 συνεδρία ΒΟΤΟΧ στο πρόσωπο (Full Face) & 1 επαναληπτική εφαρμογή

130€

Δείτε επίσης...


May's Day Spa  Κάτω Τούμπα

Βαθύς καθαρισμός και μικροδερμοαπόξεση προσώπου

70€
24€