Θέλξις

  Κάτω Τούμπα

  Κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   1 full body 4-hand (4 χέρια) antistress massage με 2 θεραπεύτριες. Το μασάζ μπορεί να είναι απλό ή αρωματοθεραπείας. Διάρκεια 45'

Περιγραφή:


Full body Four-Hand (4 χέρια) massage - Μια αποκάλυψη για τις αισθήσεις, το Four Hand Massage, είναι μια αρμονική «χορογραφία» κινήσεων από δυο θεραπευτές με σκοπό την ολοκληρωτική χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

Τέσσερα χέρια που συνεργάζονται συντονισμένα με αρμονία και ηρεμία και μεταδίδουν ένα έντονο μήνυμα ευεξίας.

Η ευεργετική τεχνική του Four Hands Massage δίνει βάση στα συναισθήματα και εστιάζει στις ψυχικές εντάσεις, στο άγχος και στις αρνητικές σκέψεις.
Βυθιστείτε σε μια όαση ανακούφισης αφήνοντας τον εαυτό σας στα έμπειρα και θαυματουργά χέρια των ειδικών. Και τα τέσσερα.

Όροι χρήσης κουπονιού


   ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και για άνδρες.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 29/03/2019

Αγορές: 31

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 full body 4 hands antistress massage 45' στο Θέλξις

70€
19€
έκπτωση 73%

Δείτε επίσης...