Fit Forward

  Περαία

  Κορυφαία μέθοδος εκγύμνασης Miha Bodytec που ενεργοποιεί 650 μυϊκές ομάδες

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   6 συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο εκγύμνασης Miha Bodytec

Περιγραφή:


20' λεπτά την εβδομάδα αντιστοιχούν σε 6 ώρες γυμναστικής στο γυμναστήριο! Πριν μερικά χρόνια δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι η τεχνολογία του fitness θα μας παρέδιδε ένα μηχάνημα που υλοποιεί ''θαύματα".

Υπέροχα σώματα που δεν λιώνουν σε ατελείωτες ώρες γυμναστηρίου για να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση και να αποκτήσουν τη δύναμη τους. Την τεχνολογία της ηλεκτρομυοδιέργεσης χρησιμοποιούν όλοι οι αστέρες του Holywood αλλά και οι αθλητές που θέλουν να τονώσουν μυικές ομάδες και να αυξήσουν τη δύναμη τους. Οι ισχυρές συσπάσεις που προκαλούνται από τον μηχανισμό miha bodytec σε συνδυασμό κολλαγόνου και τη ροή του αίματος στο δέρμα, ενεργοποιώντας την άμυνα του δέρματος στη κυτταρίτιδα. Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται μακροπρόθεσμα.

- Τι επιτυγχάνεται; Το βάρος και το λίπος μειώνονται και ο μεταβολισμός αυξάνεται.

- Τι είναι η προπόνηση με mihabodytec; Είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης που ενεργοποιεί ταυτόχρονα το 95% των μυών του σώματος με ηκτρικούς παλμούς, έτσι όπως κανένας τρόπος γυμναστικής δεν μπορεί σε 20΄ λεπτά. Σχεδόν όλοι οι μύες ενεργοποιούνται, συμπεριλαμβανομένων των βαθιών μυών της πλάτης και των μυών του πυελικού εδάφους.

- Γιατί να διαλέξω να κάνω γυμναστική με το Miha Bodytec; Συγκριτικά με τη συμβατική γυμναστική, προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας έντονης προπόνησης σε πολύ λιγότερο χρόνο.
1.Ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους.
2.Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
3.Ενισχύειτην ανάπτυξη των μυών.
4. Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή.
5.Βελτιώνει την κινητικότητα και τον νευρομυικό συντονισμό.
6. Αντιμετωπίζει θετικά την χαλάρωση και μειώνει την κυτταρίτιδα.
7. Αυξάνει την απόδοση στα αθλήματα.
8. Βελτιώνει την ελαστικότητα των συνδέσμων και κάνει μασάζ.
9. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

- Θα χάσω βάρος-λίπος; Αυξάνοντας την δραστηριότητα καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια (θερμίδες). Η ανάπτυξη των μυών με Miha Bodytec δημιουργεί αύξηση του μεταβολισμού και κατά συνέπεια απώλεια βάρους και λίπους.

- Πότε θα δω αποτελέσματα; Η απώλεια λίπους και η αύξηση της δύναμης είναι εμφανής και μετρίσιμη μέσα σε 4-6 εβδομάδες. Οι διατροφικές σας συνήθειες βέβαια θα καθορίσουν και την ταχύτητα του αποτελέσματος.

- Είναι ασφαλές; Η εκγύμναση με ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας δεν είναι επικίνδυνη και για το λόγο αυτό άλλωστε χρησιμοποιείται από την δεκαετία του 1950 σε φυσικοθεραπευτήρια με τη μορφή του γνώστου σε όλους μας (TENS) για την αποκατάσταση και ενδυνάμωση των μυών. Είναι ασφαλές για όλες τις ηλικιακές ομάδες και κάθε υγιές άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

- Πόσο χρόνο κερδίζω; Είναι η ιδανική γυμναστική για πολυάσχολους, γυναίκες και άνδρες με καθημερινό ''φορτωμένο'' πρόγραμμα. Μια επίσκεψη των 20 λεπτών την εβδομάδα δίνει τα οφέλη μιας 6ωρης προπόνησης στο γυμναστήριο με συμβατική γυμναστική.

Όροι χρήσης κουπονιού


   ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ΄ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά του Fit Forward.

   Υπάρχει έξτρα χρέωση 40€ για την αγορά της ειδικής φόρμας ‘miha’ με την οποία γίνεται η εκγύμναση.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 28/02/2019 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης των συνεδριών).

Αγορές: 23

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

6 συνεδρίες με την κορυφαία μέθοδο εκγύμνασης Miha Bodytec που ενεργοποιεί 650 μυϊκές ομάδες για γρήγορο αδυνάτισμα, απώλεια κυτταρίτιδας, σύσφιξη, ενδυνάμωση και όχι μόνο…με την εγγύηση του πιστοποιημένου studio γυμναστικής Fit Forward, στην Περαία!

180€
98€
έκπτωση 46%

Δείτε επίσης...


Elsa Piti Spa & Beauty  Σταυρούπολη

Συνεδρίες solarium

10€