Beauty Tec

  Δελφών

  6 ή 10 διπλές συνεδρίες αδυνατίσματος, κατά της Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία και Θερμοθεραπεία, για άμεση απώλεια βάρους, σύσφιξη και αποτοξίνωση

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   59€ για 6 διπλές συνεδρίες κατά της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία και Θερμοθεραπεία για άμεση απώλεια βάρους, σύσφιξη και αποτοξίνωση

   89€ για 10 διπλές συνεδρίες κατά της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία και Θερμοθεραπεία για άμεση απώλεια βάρους, σύσφιξη και αποτοξίνωση

---------------------------------------------------------

- Διάρκεια συνεδρίας: 60'

Η θεραπεία περιλαμβάνει:
1) Περιποίηση με gel λιποδιάλυσης στη θερμοκουβέρτα 30' - Θερμοθεραπεία
2) Πρεσσοθεραπεία για αποσυμφόρηση της λέμφου και μείωση του λίπους και των οιδημάτων 30'

Περιγραφή:


Πρεσσοθεραπεία

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μία μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ) ,αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με τη βοήθεια μιας αντλίας στέλνει αέρα στη στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικρουπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασάζ και "πιέζοντας" τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη.

Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθει ο άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, μετά δε το πέρας της θεραπείας νοιώθει ελαφρύτερο κατά το ήμισυ του βάρους του! Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών.Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δεν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.

Θερμοθεραπεία

Οι θερμοκουβέρτες είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιείται στην αισθητική. Χρησιμοποιούνται για την εφίδρωση του σώματος μέσω της οποίας επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, επέρχεται αύξηση του μεταβολισμού κατά 40% και προάγεται η νευρομυϊκή χαλάρωση και η αποβολή των τοξινών. Συνεπώς βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.Χρησιμοποιούνται από άτομα που έχουν κλειστοφοβία και δε μπορούν να μπουν σε σάουνα.

Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν ρυθμίζεται από ειδικούς διακόπτες και δεν υπερβαίνουν τους 50-55 βαθμούς C. Η θερμότητα μεταφέρεται σε βάθος στους υποκείμενους ιστούς. Οι μύες χαλαρώνουν και επέρχεται ψυχική ηρεμία. Η θερμαινόμενη κουβέρτα βοηθά στην απώλεια βάρους με την βοήθεια των υπέρυθρων ακτινών. Καλύπτει το σώμα μέχρι το λαιμό με τις μεγάλες περιοχές της κουβέρτας. Οι υπέρυθρες ακτίνες ενεργοποιούν τον καταβολισμό και τον μεταβολισμό. Βοηθά στην απελευθέρωση τοξινών , επιπλέον νερό, αποσυνθέτει το λίπος και άλλες ουσίες μεταβολισμού με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

Η συσκευή λειτουργεί πολύ απλά, έχει ένα σύστημα ελέγχου με μικροϋπολογιστή και τριπλό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας. Μπορεί να αυξήσει την θερμοκρασία του δέρματος και σταδιακά διαλύει το λίπος, μπορεί να εισχωρήσει μέχρι και 5 εκατοστά βαθιά στο λιπώδη ιστό, καταναλώνει τις έξτρα θερμίδες, αποσυνθέτει τις στοιβάδες λίπους, αποτοξινώνει το αίμα και απελευθερώνει τις τοξίνες, αυξάνει την ανοσία στο σώμα, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει το μεταβολισμό, απαλλαγή από τον ιδρώτα, μειώνει τους πόνους και αναζωογονεί.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 22/12/2022 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης των συνεδριών)

Αγορές: 90

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

6 διπλές συνεδρίες κατά της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία & Θερμοθεραπεία για άμεση απώλεια βάρους, σύσφιξη και αποτοξίνωση

59€

10 διπλές συνεδρίες κατά της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπεία & Θερμοθεραπεία για άμεση απώλεια βάρους, σύσφιξη και αποτοξίνωση

89€

Δείτε επίσης...


Καλλωπίζω  Τσιμισκή

Συνεδρίες για σμίλευση σώματος με το Ludera MyoSculpt

40€
19€