ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  Κέντρο

  1 συνεδρία Rejuvance προσώπου 

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   14,9€ από 50€ για 1 απόλυτα ανανεωτική συνεδρία Rejuvance προσώπου διάρκειας 60' που θα σας προσφέρει ευεξία και ομορφιά ταυτόχρονα

Περιγραφή:


Rejuvance προσώπου

Το Rejuvance είναι μια φυσική, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος, που προσφέρει ευεξία και ομορφιά ταυτόχρονα. Πρόκειται για ένα επαναστατικό μασάζ ανανέωσης, ένα φυσικό «λίφτινγκ» προσώπου με την τεχνική των δακτυλοπιέσεων. Χαλαρώνει τους τεταμένους μύες, τονώνει και συσφίγγει τις χαλαρές περιοχές, απαλύνει τις ρυτίδες, δίνει λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα. Επιπλέον καταπολεμά τους πονοκεφάλους, ημικρανίες, κλπ.

Το πρόσωπο μας αποτελείται από 91 μύες, πάνω στους οποίους ο θεραπευτής εφαρμόζει βιοενεργειακό μασάζ, με πολύ απαλές και μικρές κινήσεις. Δουλεύει κυρίως στον συνδετικό ιστό, την στοιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για την καλή οξυγόνωση και τροφή της επιδερμίδας, χαλαρώνει τους μύες του προσώπου, ενώ προάγεται η καλύτερη λειτουργία των 2 βασικών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Το άγχος, η ένταση, η κούραση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας φωλιάζουν στις εκφράσεις του προσώπου μας. Αυτόματα οι μύες συσπώνται και σιγά σιγά παγώνου αυτά τα σφιξίματα. Το αποτέλεσμα είναι να σκληραίνει το πρόσωπο και να αποτυπώνει δυσαρμονία, κούραση, ένταση, στρες.

Rejuvance: Τα οφέλη του
   Λάμψη και φυσική ομορφιά
   Ενίσχυση του τόνου του δέρματος
   Λεία και λαμπερή επιδερμίδα
   Μείωση ή και εξαφάνιση των λεπτών γραμμών
   Λείανση των ρυτίδων
   Ξεμπλοκάρισμα των πιασμένων μυών προσώπου και λαιμού
   Μείωση του στρες
   Ανακούφιση από πονοκεφάλους και ημικρανίες
   Βελτίωση του ύπνου

Οι θεραπευτικές συνεδρίες
Μια βασική θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6-7 συνεδρίες, με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα, διάρκειας 60-70΄. Κάθε συνεδρία δρα αθροιστικά στην προηγουμένη, ενεργοποιώντας την κυτταρική μνήμη του σώματος.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 18:00) τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

   Από την υλοποίηση της προσφοράς εξαιρείται το διάστημα 09-13/08/2021

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/10/2022

Αγορές: 26

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 απόλυτα ανανεωτική συνεδρία Rejuvance προσώπου 60'

50€
14,9€
έκπτωση 70%

Δείτε επίσης...


Diamond Luxury Beauty Salon  Κέντρο

Βαθύς καθαρισμός, μασάζ και μικροδερμοαπόξεση προσώπου με μικροκρυστάλλους

23,9€