May's Spa Lab

  Κάτω Τούμπα

  Συνεδρίες Ems Magshape -Tesla SlimΚρυολιπόλυσης, Cavitation, LipoLaser & Πρεσσοθεραπείας για άμεση μείωση του τοπικού πάχους, μυϊκή γράμμωση και απώλεια πόντων!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   59€ από 260€ για 2 συνεδρίες Ems Magshape -Tesla Slim (απώλεια βάρους έως και 5 κιλά) και 2 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας για επαναφορά του σώματος.

- Διάρκεια συνεδρίας 60' ( 30' Emsculpt -Tesla Slim και 30' Πρεσσοθεραπεία)
* Η προσφορά υλοποιείται σε δύο επισκέψεις


   99€ από 300€ για 5 συνεδρίες: Ems Magshape -Tesla Slim, Κρυολιπόλυσης, Cavitation, LipoLaser & Πρεσσοθεραπείας (απώλεια βάρους έως και 7 κιλά σε ένα μήνα) για ολική επαναφορά του σώματος.

-1η επίσκεψη
30' Lipolaser & 30' Κρυολιπόλυση (σε 2 σημεία της επιλογής σας) & 20' Cavitation

-επίσκεψη
30' Lipolaser & 30' Tesla

-επίσκεψη
Πρεσσοθεραπεία 30’

-επίσκεψη
Πρεσσοθεραπεία 30’

Περιγραφή:


Ems Magshape -Tesla Slim

Τεχνολογία η οποία επιτρέπει το αδυνάτισμα, την μυϊκή γράμμωση και την μείωση του λίπους με τη χρήση στοχευμένων ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλής ενέργειας.
Ανώδυνα χωρίς να ιδρώσετε, άνετα και γρήγορα απλώς ξαπλώστε για 30 λεπτά που αναλογούν με πεντέμισι ώρες γυμναστικής.

   Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μεθόδου αδυνατίσματος έδειξαν ότι μετά από μία σειρά συνεδριών παρατηρείται αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16% και μείωση του λίπους κατά 19% ταυτόχρονα.

   Εκγύμναση των κοιλιακών, σχηματισμός του περιγράμματος της μέσης, εκγύμναση μυών, σημείων στους γλουτούς, σχηματισμός γοφών, εκγυμνάση πλάγιων κοιλιακών και σχηματισμός των κάτω κοιλιακών.

   Βελτίωση κοιλιακών που έχουν χαλαρώσει και σχηματισμός του περιγράμματος της μέσης, ιδιαίτερα κατάλληλο για μητέρες που αποκτούν μεγαλύτερη περιφέρεια και χαλαρή εξαιτίας του διαχωρισμού του ορθού κοιλιακού μυός μετά τη γέννα.

   Ενεργοποίηση της δημιουργίας κολλαγόνου στο μυικό ιστό του πυελικού εδάφους για σύσφιξη των μυών με την οποία λύνεται το πρόβλημα της ακράτειας ούρων και επιτυγχάνεται έμμεσα σύσφιξη του αιδοίου.

Με τη χρήση Ems Magshape -Tesla Slim τεχνολογίας η αυτόλογοι μυς συστέλλονται και διαστέλλονται διαρκώς, γυμνάζονται εντατικά με αποτέλεσμα την σε βάθος αναδόμηση των μυών. Προκαλείται έτσι ανάπτυξη των μυϊκών λεπτών ινών (μυϊκή αύξηση) και παραγωγή νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων και μυϊκών λεπτών ινών (μυική υπερπλασία) με αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής πυκνότητας και του μυϊκού όγκου.

Οι 100% ακραίες μυϊκές συσπάσεις της τεχνολογίας επιφέρουν σε μεγάλο βαθμό διάσπαση του λίπους. Ελεύθερα λιπαρά οξέα απελευθερώνονται από τα τριγλυκερίδια και αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα. Η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων είναι τόσο υψηλή που προκαλεί πτώση των λιποκυττάρων που αποβάλλονται από τον οργανισμό με τις φυσικές διαδικασίες του μεταβολισμού μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έτσι η συσκευή Emsculpt -Tesla Slim μπορεί να ενδυναμώσει και να μειώσει το λίπος ταυτόχρονα.


Κρυολιπόλυση

Η Κρυολιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζεται ψύχος με ελεγχόμενο τρόπο για συγκεκριμένο χρόνο στον λιπώδη ιστό καταστρέφοντας λιποκύτταρα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι υποβάλλοντας συγκεκριμένο μέρος του σώματος με συσσωρευμένο λίπος σε έντονο ψύχος δημιουργείται μία φλεγμονή του υποδόριου ιστού η οποία αυξάνει το βασικό μεταβολισμό επιτυγχάνοντας την καταστροφή και αποδόμηση των λιποκυττάρων μέσω μιας φυσικής διαδικασίας!

Κρυολιπόλυση με μείωση λίπους από 23 % σε 50%!

Μία κρυολιπόλυση νέας γενιάς η οποία συνδιάζει το κενό αναρρόφησης με laser!

   Σε μια εφάπαξ συνεδρία κρυολιπόλυσης, επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα καταστροφής των λιποκυττάρων στα σημεία που επιθυμούμε (ψωμάκια, μπράτσα, πλάτη, κοιλιά, διπλοσάγονο, κ.ο.κ.)
   Οι πατενταρισμένοι εφαρμοστές Freeze Contour Plus έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν όλη την επιφάνεια που γίνεται η αναρρόφηση στην περιοχή του σώματος που επιθυμούμε να κρυολιπολύσουμε, χρησιμοποιώντας αντί για δύο μικρές πλάκες ψύξης, μία πλάκα που καλύπτει όλη την επιφάνεια του δέρματος.

Πλεονεκτήματα:

   Δύο κεφαλές οι οποίες ψύχονται 100%
   Μπορούν να αντιμετωπιστούν έως και τέσσερις περιοχές ταυτόχρονα
   Μείωση του λίπους κατά 50% μετά από κάθε συνεδρία
   Εντελώς ανώδυνη διαδικασία χωρίς χρόνο αποθεραπείας

Cavitation

Αυτή η νέα τεχνολογία βασίζεται στο φαινόμενο της Σπηλαίωσης (cavitation) που επιτρέπει την επιλεκτική διάλυση των λιποκυττάρων με ταυτόχρονη προστασία των άλλων ιστών. Αυτό το φαινόμενο μετατρέπει την ηλεκτρική ενεργεία σε ηχητικά κύματα που δημιουργούν μικροφυσαλλίδες αέρα στο σώμα των λιποκυττάρων και γύρω από αυτά, οι οποίες καθώς καταρρέουν σε συνθήκες χαμηλής πίεσης, διασπούν ανώδυνα τις μεμβράνες των λιποκυττάρων.

Αποτέλεσμα αυτής της διάσπασης είναι η απελευθέρωση κυρίως τριγλυκεριδίων και ελευθέρων λιπαρών οξέων, τα οποία στην συνεχεία αποβάλλονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα. Τα περισσότερα φιλτράρονται στους νεφρούς και αποβάλλονται με τα ούρα ενώ ένα μέρος φτάνει στο ήπαρ όπου χρησιμοποιούνται για κατασκευή λιποπρωτεινών.

Είναι μια αναίμακτη, ανώδυνη διαδικασία που συνήθως έχει ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες επισκέψεις στο επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει αποταμιευτικό λίπος που αντιστέκεται στην διατροφή και την άσκηση.

Πρεσσοθεραπεία compression systems

Η πρεσσοθεραπεία είναι μία επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή. Πρόκειται για μια τεχνική λεμφική συμπίεσης που στόχο έχει να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα και να πετύχει ταχύτερη αποτοξίνωση με πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία μας. Ο αυτόματος ολόσωμος συμπιεστής Compressions με σωλήνες αέρα, 24 κανάλια, 12 θαλάμους πίεσης αέρα και δυνατότητα ατομικού προγραμματισμού των θαλάμων πίεσης και ρύθμιση ταχύτητας, καθώς και της παύσης αυτού, καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη την θεραπεία αυτή. Η πίεση είναι ρυθμιζόμενη από 20-200mmHg.

LipoLaser

Laser με συγκεκριμένο μήκος κύματος (650 mm), διαπερνώνται από το ειδικό αυτό laser και απελευθερώνουν ελεύθερα λιπαρά οξέα, νερό, και γλυκερόλη. Ο συνδυασμός αυτός ονομάζεται τριγλυκερίδια. Τα τριγλυκερίδια απελευθερώνονται φυσιολογικά όταν το σώμα χρειάζεται ενέργεια, τότε χρησιμοποιεί σαν πηγή ενέργειας τα ελεύθερα λιπαρά οξέα και τη γλυκερόλη. Τα λιποκύτταρα τότε μικραίνουν σημαντικά, οδηγώντας σε ορατή και μετρήσιμη απώλεια πόντων. Μετά την χρήση του lipolaser συνιστάται η πρεσσοθεραπεία για να ενεργοποιηθεί η ροή της λέμφου στο σώμα.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 21/02/2022

Αγορές: 44

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

συνεδρίες Ems Magshape -Tesla Slim (απώλεια βάρους έως και 5 κιλά) και συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας

260€
59€
έκπτωση 77%

5 συνεδρίες: Ems Magshape -Tesla Slim, Κρυολιπόλυσης, Cavitation, LipoLaser & Πρεσσοθεραπείας (απώλεια βάρους έως και 7 κιλά σε ένα μήνα)

300€
99€
έκπτωση 67%

Δείτε επίσης...


MeliSpa Massage  Εύοσμος

Full body aromatotherapy massage - Full body relax massage - Deep tissue massage

14,9€