Magnifique beauty salon

  Εύοσμος

  14 συνεδρίες για άμεση λιποδιάλυση και σύσφιξη, με το μηχάνημα Venus & Λασποθεραπεία ή Θαλασσοθεραπεία

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   69€ από 120€ για 12 συνεδρίες με το μηχάνημα Venus διάρκειας 40' και 2 συνεδρίες Λασποθεραπείας με λάσπη απο τη Νεκρά Θάλλασα* ή 2 συνεδρίες Θαλασσοθεραπείας με επάλειψη μείγματος απο φύκια**

*Επάλειψη των επίμαχων σημείων με λάσπη απο τη Νεκρά Θάλασσα και περιτύλιξη αυτών με μεβράνη - διάρκεια 20΄

**Επάλειψη με φύκια (τοποθετείται ο πελάτης σε θερμοκουβέρτα) - διάρκεια 40'

Περιγραφή:


VENUS VETONIC VT12

Μηχάνημα σύσφιξης-λιποδιάλυσης. Παράγει οξυγώνιους παλμούς, στα μπάσα της ακουστικής βαθμίδας αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τα μηχανήματα προγενέστερης γενιάς. Έτσι τα αποτελέσματα είναι πολύ ταχύτερα. Mε το μασάζ προκαλεί βελτίωση όψης της επιδερμίδας, λιποδιάλυση και σύσφιξη στις προβληματικές περιοχές.

Λασποθεραπεία με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα

Η λάσπη με την υψηλή συγκέντρωση μετάλλων και ασβεστίου, βρίσκεται 420μ. κάτω από τον βυθό της θάλασσας. Με πολλά ιχνοστοιχεία και μέταλλα, θρέφει το σώμα και χαλαρώνει τους μύες, τις αρθρώσεις και "σπάει" τη πολύ δύσκολη κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος.

Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει σε υψηλά ποσοστά Μαγνήσιο, Ποτάσιο, Ασβέστιο, Βρώμιο, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως Λίθιο, Στρόντιο, Ιώδιο, Χλώριο, που είναι αποτελεσματικά στον καθαρισμό και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η λάσπη λαμβάνεται από τα βάθη της Νεκρά Θάλασσας, το χαμηλότερο σημείο της γης. Η καθαρή λάσπη περιέχει πολύ υψηλά ποσοστά φυσικών μετάλλων, όπως Μαγνήσιο, Νάτριο, Κάλιο, Βρώμιο, θειούχα άλατα, καθώς επίσης και ιχνοστοιχείων, όπως Λίθιο, Ιώδιο, Σελήνιο, Χρώμιο, όλα φυσικά ορυκτά με διάφορες ωφέλειες για το δέρμα, τα οστά και το μυϊκό σύστημα.

Καθαρίζει το δέρμα αποτελεσματικά και απορροφά υπολείμματα λίπους και σκόνης από το σώμα, προσδίδοντας μια ανακουφιστική και χαλαρωτική αίσθηση, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Ασκεί διεργετική επίδραση, βελτιώνει την λειτουργία του σώματος, την κυκλοφορία του αίματος και την προμήθεια οξυγόνου στο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το σώμα ή τοπικά σε οποιοδήποτε σημείο. Θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες μάσκες προσώπου.Οι λεπτότατοι κόκκοι της εισχωρούν πολύ βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζουν, το θρέφουν και διατηρούν τη λάμψη του.

Ακόμη:

Συσφίγγει. Απομακρύνει τις τοξίνες, ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης του δέρματος. Συνιστάται ως συμπληρωματική θεραπεία στις δερματοπάθειες (π.χ. ψωρίαση). Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους. Εμποδίζει την ανάπτυξη μαύρων πόρων. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Βοηθά στην απολέπιση της επιδερμίδας. Αναζωογονεί τους ιστούς. Αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος.

Μείγμα από φύκια

Προσφέρει αποτοξίνωση, καθαρίζει το "αίμα" από οιδήματα και φλεγμονές, καθώς αδυνατίζει κάνοντας drainage, ισορροπεί όλο το σώμα και το ενυδατώνει.

Τα φύκια στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα

Βλέποντας όλες τις παραπάνω ιδιότητες των φυκιών είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα φύκια έχουν τόσο σπουδαίο ρόλο στον τομέα της ομορφιάς και ειδικότερα του αδυνατίσματος. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν:

- Δρουν κατά των εντοπισμένων λιπαποθηκών
- Αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος
- Επιτυγχάνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων του οργανισμού
- Απομακρύνουν το λίπος
- Δημιουργούν εφίδρωση με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι κατακρατήσεις του σώματος
- Αποτοξινώνουν τον οργανισμό από διάφορες τοξίνες μέσω της επιτάχυνσης των οσμωτικών κυτταρικών ανταλλαγών
- Ανασχηματίζονται οι ιστοί λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ενυδατώνεται το σώμα και προκαλείται χαλάρωση και ηρεμία

Θερμοκουβέρτα

Η θερμοκουβέρτα συνδυάζεται με θεραπείες σώματος όπως τα φύκια, τη λάσπη και σχεδόν όλων των ειδών τις θαλασσοθεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη λιποδιάλυση.

Τα αποτελέσματα είναι η τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της θερμοκρασίας του σώματος, η μυϊκή χαλάρωση, η μύωση του πόνου, η αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονών και οιδημάτων αλλά και η γενική χαλάρωση και ευεξία του σώματος.

Ο συνδυασμός αισθητικής φροντίδας με προϊόντα και με τη χρήση της θερμοκουβέρτας θεωρείται ιδανικός για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για το αδυνάτισμα και τη μείωση του βάρους.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/09/2021

Αγορές: 124

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

12 συνεδρίες με το μηχανημα Venus και 2 συνεδρίες Λασποθεραπείας ή 2 συνεδρίες Θαλασσοθεραπείας

120€
69€
έκπτωση 42%

Δείτε επίσης...