Nouvelle

  Ωραιόκαστρο

  Διασκεδάστε οικογενειακά στo διάσημο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   12€ από 24€ για είσοδο 2 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   17€ από 36€ για είσοδο 3 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   22€ από 48€ για είσοδο 4 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   28€ από 60€ για είσοδο 5 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

------------------------------------------------------------------------------------

Η είσοδος πραγματοποιείται στους παρακάτω ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ χώρους:
- Στο «Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων»
- Στο «Πάρκο Θηλαστικών - Εποχή Παγετώνων»
- Στο «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα»

Περιγραφή:


«Πάρκο Δεινοσαύρων»

Οι γιγάντιοι Δεινόσαυροι και τα προϊστορικά Θηλαστικά, τα ζώα της εποχής των παγετώνων ταξιδεύουν τους επισκέπτες εκατομμύρια χρόνια πριν‼ Ο επισκέπτης μαθαίνει για την ιστορία της γης και τα ζώα που εμφανίστηκαν σε αυτήν σε διαφορετικές περιόδους από την απαρχή της… έως σήμερα. Αναπαραστάσεις χαρακτηριστικών ειδών δεινοσαύρων και ερπετών διαφόρων γεωλογικών περιόδων σε πραγματικές διαστάσεις με κίνηση και στατικά. Αυτά τα ομοιώματα μας βοηθούν να καταλάβουμε πως ήταν η ζωή στη Γη πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια. Ενημέρωση για την εξέλιξη και εξαφάνιση αυτών των μοναδικών ζώων. O Τυρανόσαυρος REX, o Τρικεράτοπας, ο Πλησιόσαυρος, ο Δεινόνυχας και άλλα 100 εκθέματα σας περιμένουν.

«Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων»

Το «Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων» είναι γεμάτο από θηλαστικά που έζησαν και κυριάρχησαν στην χώρα μας κατά το παρελθόν σε φυσικό μέγεθος. Μαμούθ, Μαχαιρόδοντες, ελέφαντες ύψους ενός μέτρου που ζούσαν στα σπήλαια των νησιών μας, ως επιβλητικούς μαστόδοντες με χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων! Τα παιδιά θα ζήσουν την καταπληκτική εμπειρία να δούνε μιας τεράστια φάλαινα όπως επίσης θα γνωρίσουν και τα θηλαστικά που ζουν τώρα στην χώρα μας και κινδυνεύουν με αφανισμό! Όλο το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί η Παγκοσμίου φήμης Παλαιοντολόγος και καθηγήτρια του τμήματος Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά. Μέρος της έκθεσης η ανακάλυψη της ο Μαστόδοντας της Μηλιάς των Γρεβενών.

«Έκθεση Ερπετών»

«Έκθεση Ερπετών» σε αυτήν την ενότητα, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την Ερπετοπανίδα της χώρας μας. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, διαθέτει μια πολύ αξιόλογη Ερπετοπανίδα, ενώ πολλά είδη είναι Ενδημικά, δηλαδή υπάρχουν μόνο στη χώρα μας. Πέραν των ποικίλων σαυρών, φιδιών και χελωνών, που υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Προϊστορικά Ερπετά, που έζησαν κατά τον Καινοζωικό Αιώνα, μετά δηλαδή από την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων, στη χώρα μας. Μεγάλες σαύρες Βαράνοι, μεγαλύτερες από το σημερινό Δράκο του Κομόντο, τεράστιες Κόμπρες, γιγάντιοι Πύθωνες και οι κολοσσιαίες χελώνες Χειρογάστηρ! Στο Πάρκο υπάρχει ακόμη η αρχαιότερη χελώνα της Ελλάδας, η Νοστιμοχελώνη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον Παλαιοντολόγο του Πάκου μας Γεώργιο Γεωργαλή. Τα Ερπετά αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικότατο κομμάτι της οικολογικής ισορροπίας για αυτό και ο επισκέπτης ενημερώνεται για τα είδη που υπάρχουν και τους τρόπους προστασίας τους.

«Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα»

Το «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα» κατασκευαστικά είναι όπως στην Αρχαιότητα και περιλαμβάνει αναπαραστάσεις που απεικονίζουν τον αρχαιοελληνικό τρόπο παραγωγής του ψωμιού, του τυριού, του ελαιόλαδου, του μελιού, της Ταχίνης, των καθημερινών δραστηριοτήτων του αγροκτήματος στην αρχαιότητα και τα επαγγέλματα της εποχής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σαν στόχο έχει να διαμορφώσουν οι επισκέπτες σωστή νοοτροπία διατροφής η οποία καθίσταται επιτακτική, ειδικά στην εποχή μας που οι έτοιμες τροφές μπαίνουν ολοένα και πιο πολύ στη ζωή μας.

Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Στον χώρο λειτουργεί και η Πισίνα του ξενοδοχείου NOUVELLE.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.

   Η υλοποίηση της προσφοράς ισχύει καθημερινά για Ιούλιο και Αύγουστο από τις 10:00 έως 14:00 (τελευταία ξενάγηση στις 13:00) για Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως 19:00 (Ξεναγήσεις ανά 1 ώρα - τελευταία ξενάγηση στις 18:00).

   Η επιχείρηση τηρεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

   Οι επισκέψεις από συλλόγους και σχολεία πραγματοποιούνται καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310 686544.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει από 05/06/2021 έως 03/10/2021

Αγορές: 39

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Eίσοδος 2 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

24€
12€
έκπτωση 50%

Eίσοδος 3 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

36€
17€
έκπτωση 53%

Eίσοδος 4 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

48€
22€
έκπτωση 54%

Δείτε επίσης...


Atmosphere Spa  Κέντρο

5 είδη Massage - Prive χρήση του Spa & Body Scrub για 1 ή 2 άτομα

45€
25€