Esportes by Giota Firfiri

  Κέντρο

  Συνεδρίες Personal Training με Vacu Power, Power Plate, TRX και Cardio Wave

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   59€ από 330€ για Πρόγραμμα 18 Συνεδριών Personal Training με 6 συνεδρίες Vacu Power, 6 συνεδρίες Cardio Wave, 4 συνεδρίες TRX, 2 συνεδρίες Power Plate, 3 Bioanalysis μετρήσεις ή εναλλακτικά - 6 συνεδρίες Power Plate, 6 συνεδρίες Cardio Wave, 4 συνεδρίες TRX, 2 συνεδρίες Vacu Power, 3 Bioanalysis μετρήσεις

   79€ από 480€ για Πρόγραμμα 24 Συνεδριών Personal Training με 6 συνεδρίες Vacu Power, 6 συνεδρίες Power Plate, 6 συνεδρίες TRX, 6 συνεδρίες Cardio Wave, 4 Bioanalysis μετρήσεις

Περιγραφή:


  Power Plate
Το Power plate είναι ο ιδανικότερος σύμμαχος της υγείας, της ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τρόπο ζωής και επίπεδο σωματικής ικανότητας. Σε 80% λιγότερο χρόνο μπορείτε να πετυχαίνετε: - Απώλεια περιττών κιλών - Καταπολέμηση κυτταρίτιδας, χαλάρωσης, τοπικού πάχους - Εκγύμναση του 100% των μυών, μέγιστη αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής - Βελτίωση φυσικής κατάστασης, αύξηση μεταβολισμού κ.α.

  Vacu Power
Το Vacu Power συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της κίνησης σε συνθήκες χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα φυσικό, επαναστατικό σύστημα καταπολέμησης τοπικού πάχους. Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος βοηθάει στην εξάλειψη των λιπαρών οξέων από τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος που είναι η περιφέρεια της μέσης, οι γλουτοί, οι μηροί και η κοιλιά. Συνδυάζει περπάτημα σε διάδρομο σε συνθήκες κενού αέρος. Η εξάσκηση μέσα σε ένα θάλαμο σε συνθήκες κενού αέρος εξασφαλίζει εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για την μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας.

  Το Power Plate και το Vacu Power αποτελούν τέλειο συνδυασμό λιποδιάλυσης και σύσφιξης.

  TRX – Η «τελευταία λέξη» στο χώρο της Γυμναστικής
Οι ιμάντες είναι ένα προπονητικό όργανο που λειτουργεί αποκλειστικά με το σωματικό βάρος του γυμναζόμενου. Αναπτύσσει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, ιδιοδεκτικότητα, ενδυνάμωση των συνδέσμων, με αποτέλεσμα την εμφανή βελτίωση της σταθερότητας και της στάσης του σώματος. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η άσκηση απαιτεί τη χρήση όλων των μυϊκών ομάδων ώστε να έχουμε ισορροπία. Με αυτό επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση ακόμα και ομάδων που σε καθημερινές κινήσεις βρίσκονται σε αδράνεια. Μέσω της ενεργοποίησης περισσότερων μυϊκών ομάδων διεγείρουμε περισσότερους υποδοχείς και έτσι έχουμε αύξηση του μεταβολισμού, άρα και μεγαλύτερη καύση λίπους. Η προπόνηση με ιμάντες αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο προσωπικής προπόνησης ο οποίος προσφέρει τα οφέλη της ενεργοποίησης όλων των μυϊκών ομάδων, της αύξησης του μεταβολισμού και ενός νέου και ξεχωριστά διασκεδαστικού τρόπου εκγύμνασης.

  Cardio Wave
Το Cardio Wave φέρνει την επανάσταση στο χώρο της αεροβικής άσκησης. Είναι το μοναδικό μηχάνημα που προβλέπει ταυτόχρονη πολυεπίπεδη εκγύμναση και παράγει άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Πετυχαίνετε άμεσα: - Τόνωση μυϊκού συστήματος στον κάτω κορμό - Βελτίωση αεροβικής ικανότητας - Βελτίωση καρδιαγγειακής λειτουργίας - Μείωση λιπώδους ιστού - Άψογους γλουτούς και πόδια

  Bioanalysis μετρήσεις
Το υπερσύγχρονο επιστημονικό μηχάνημα Body Composition Analyzer της Tanita, παρέχει τη δυνατότητα απόλυτης εξειδίκευσης του προγράμματος εκγύμνασης στις ανάγκες κάθε αθλούμενου. Αναλύει την τμηματική σύσταση του σώματος όπως: - Προβλεπόμενη μυϊκή μάζα για επιμέρους τμήματα σώματος - Μέτρηση βασικού μεταβολισμού - Μέτρηση κατακράτησης υγρών, συνολικών υγρών σώματος - Λειτουργία στοχοποίησης (ακριβής υπολογισμός ποσοστού λιπώδους μάζας που πρέπει να «χαθεί» για να επιτευχθεί ο επιθυμητός στόχος κ.α.)

Όροι χρήσης κουπονιού


  Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Η προσφορά ισχύει για Άνδρες και Γυναίκες.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας της πρώτης επίσκεψης

Περίοδος Υλοποίησης


   Το πρόγραμμα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 20/09/2020

Αγορές: 73

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

18 Συνεδρίες Personal Training

330€
59€
έκπτωση 82%

24 Συνεδρίες Personal Training

480€
79€
έκπτωση 84%

Δείτε επίσης...