Brain Game

  Κέντρο

  Escape rooms...και με ηθοποιό! Λύστε τους γρίφους και ταξιδέψτε στον χώρο και τον χρόνο!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   8,5€ από 15€ για συμμετοχή 1 ατόμου σε παιχνίδι απόδρασης στα escape rooms διάρκειας 60΄:
The Dark Room ή Radio Hackers ή Under the Stairs ή Seven ή Illusions ή The Museum ή Police Story ή Orient Express

   11€ από 18€ για συμμετοχή 1 ατόμου στο παιχνίδι απόδρασης στο escape room διάρκειας 70' με ηθοποιό:
Cinema Hostage ή The Ring

- Minimum αριθμός συμμετεχόντων 2 άτομα

-----------------------------------------------------------------------------------

   Για την πρώτη επιλογή η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται το λιγότερο από 2 έως 6 άτομα το ανώτερο, άνω των 6 ετών. Για το escape room: Under the Stairs οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και για το escape room: Seven οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 16 ετών.

   Για την δεύτερη επιλογή η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται το λιγότερο από 2 έως 6 άτομα το ανώτερο. Για το δωμάτιο The Ring οι συμμετεχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Περιγραφή:


The Dark Room
Πιστεύεις αλήθεια ότι είσαι ο μοναδικός που ζει τη ζωή σου; Πίσω από κάθε σου βήμα και προσωπική στιγμή είναι αυτός εκεί. Σε βλέπει και βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εσένα χωρίς να ξέρεις ποιος είναι. Αποτυπώνει καρέ - καρέ το φιλμ της ζωής σου. Είναι ένας φωτογράφος με μυστικά και εμμονές. Η μεγαλύτερη εμμονή του είστε εσείς. θα καταφέρετε να “εμφανίσετε” τα στοιχεία που θα τον ξεσκεπάσουν; Για πρώτη φορά σε escape room, μπαίνετε σε πραγματικό σκοτεινό θάλαμο.

Radio Hackers
Είστε οι Afonymous, μια μουσική μπάντα. Δυστυχώς, δεν καταφέρατε να πετύχετε και ν’ αναδειχθείτε στο μουσικό στερέωμα. Τα συμφέροντα των δισκογραφικών εταιριών προωθούσαν τους ΄΄δικούς τους΄΄.
Σας ‘φάγαν τα κυκλώματα!
Εσείς όμως δεν τα παρατάτε! Το ταλέντο σας είναι μεγάλο όπως κι η αγάπη σας για το τραγούδι και τη μουσική.
Θα καταφέρετε να κάνετε δικό σας τον ραδιοφωνικό σταθμό; Έχετε 60 λεπτά για ν΄αποδράσετε απο την αφάνεια και να βγείτε στην επιφάνεια!
Το 1o Escape Room που είναι Ραδιόφωνο!
Το 1ο Ραδιόφωνο που είναι Escape Room!

Under the Stairs
Ακούγονται πολλά για το δωμάτιο κάτω από τις σκάλες. Μυστικός χώρος συνάντησης μιας μυστικής ομάδας της ελίτ κοινωνίας, χώρος ταφής των εργατών για να μην αποκαλύψουν τα μυστικά του κτιρίου, το μαυσωλείο ενος διεστραμένου νου. Κανένας δεν ξέρει τι να πιστέψει και ποια είναι η αλήθεια. Λίγοι τολμηροί που προσπάθησαν να το ανακαλύψουν, δε βγήκαν ποτέ από εκεί μέσα. Η περιέργεια σας οδηγεί στο να τρυπώσετε στο κτίριο και να προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο του δωματίου κάτω απο τις σκάλες. Τόσο μικρό και όμως κρύβει τόσο μεγάλα μυστικά.
(Αν είσαι κλειστοφοβικός, σκέψου καλά πριν μπεις στο δωμάτιο... Αν έχεις βηματοδότη, δεν ενδείκνυται... Μπες με δική σου ευθύνη...Το πιο μικρό escape room της πόλης!)
Κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών.

Seven
Σύµφωνα µε την παράδοση η κάθαρση της ψυχής έρχεται µόνο αν δεν ενδώσεις στα 7 θανάσιµα αµαρτήµατα ή αν εξοµολογηθείς. Στο συγκεκριµένο δωµάτιο έρχεστε αντιµέτωποι µε τις αδυναµίες και τα πάθη σας. Έρχεστε αντιµέτωποι µε την οργή, τη λαγνεία, την οκνηρία, τη ζηλοφθονία, την απληστία, τη λαιµαργία, την αλαζονεία. Θα καταφέρετε να αντισταθείτε στις 7 θανάσιµες αδυναµίες και να φτάσετε στη λύτρωση; Μην ξεχνάτε όµως, ότι ο τιµωρός-δολοφόνος παραµονεύει σε ρόλο Θείας Δίκης.
Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών.

Orient Express
Βρισκόμαστε στο 1934, όταν η αμαξοστοιχία Orient Express ξεκινάει από το Παρίσι με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο κύριος Samuel Edward Rachette δολοφονείται. Είστε μια ομάδα, η οποία σχετίζεται άμεσα με το έγκλημα. Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε δωμάτιο απόδρασης, ο δολοφόνος είναι κάποιος από τους παίκτες.

Illusions
Παγιδευµένοι στο ίδιο σας το µυαλό. Παγιδευµένοι στο ίδιο σας το όνειρο. Πειραµατόζωα µιας µυστικής κρατικής υπηρεσίας, η οποία σας χρησιµοποιεί παρά τη θέληση σας, ποτίζοντάς σας ενέσιµα παραισθησιογόνα µε σκοπό να ελέγξει το µυαλό σας αλλά και τα όνειρά σας. Βρίσκεστε ανάµεσα στην πραγµατικότητα και την ύπνωση. Δεν έχετε διαύγεια. Δεν αντιλαµβάνεστε τις διαστάσεις. Οι µυστικοί πράκτορες που σας αιχµαλώτισαν απουσιάζουν για 60 λεπτά. Τόσο χρόνο έχετε για να αποδράσετε από τις ψευδαισθήσεις σας.

Cinema Hostage
Οι πόρτες του σινεµά µόλις έκλεισαν. Είστε όµηροι µέσα στο σινεµά. Ο τροµοκράτης-εκβιαστής απαιτεί να γίνουν δεκτά τα αιτήµατά του. Οι διαπραγµατεύσεις µε την αστυνοµία δεν αποδίδουν. Έχετε 70 λεπτά πριν αρχίσει να σας σκοτώνει έναν-έναν. Η διπολική ταξιθέτρια τα έχει χαµένα. Θέλει να σας βοηθήσει, αλλά φοβάται και για τη ζωή της. Είναι σαστισµένη. Κάποιες φορές βοηθάει. Άλλες φορές σας µπερδεύει. Φόβος και γέλιο σε ένα σουρεάλ σκηνικό. Πρέπει να βγείτε απο το σινεµά ζωντανοί. Αντέχετε;

The Ring
Όλα ξεκινάνε µε το µυστηριώδη και ξαφνικό θάνατο ενός απολύτως υγιούς κοριτσιού και της παρέας της. Η ξαδέρφη της σοκαρισµένη, νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Seattle και τo µόνο που λέει, είναι για ένα κοριτσάκι µε µακριά µαύρα µαλλιά και µια βιντεοκασέτα. Υπάρχει ένας αστικός µύθος για αυτή την βιντεοκασέτα. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να τη δείτε. Αν πάλι υποκύψετε στον πειρασµό να την παρακολουθήσετε, πρέπει να λύσετε το µυστήριο που τη συνοδεύει, αλλιώς θα σας επισκεφτεί η Samara Morgan. Έχετε το σθένος και το κουράγιο να ανακαλύψετε τι έχει συµβεί και να µην έρθετε σε επαφή µε τη Samara;
Κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών.

The Museum
Βρίσκεσαι σε ένα από τα ιστορικότερα και πιο πλούσια µουσεία του πλανήτη. Στο τµήµα του αρχαίου Ελληνικού πολιτισµού φηµολογείται ότι βρίσκεται το µυθικό διαµάντι που χάρισε ο Πάρης στην Ωραία Ελένη. Το σύστηµα παρακολούθησης θα πέσει σήµερα λόγω συντήρησης. Έχεις 60 λεπτά πριν χτυπήσει ο συναγερµός, για να γίνεις ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσµου.

Police Story
Βρίσκεστε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Επίλεκτη ομάδα της Αστυνομίας, καταδιώκει καρτέλ ναρκωτικών. Ένας θάνατος, μια απώλεια είναι η αρχή γι΄ αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν... Ένας δημοσιογράφος που καλείται να εξιχνιάσει τα γεγονότα. Μία βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Εσείς, βρίσκεστε κάπου στη μέση...
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Ο χρόνος έχει, ήδη, αρχίσει να μετράει αντίστροφα...


Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.

   Έπειτα από την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την επιχείρηση για να κάνετε την κράτηση σας online πατώντας εδώ (Κατά την κράτηση σας αναφέρετε: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αριθμό συμμετεχόντων & ότι είστε κάτοχοι κουπονιού Gooddeals.gr).

   Κατά την επίσκεψη σας στο χώρο είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κουπονιών.

   Η υλοποίηση της προσφοράς ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/10/2020

Αγορές: 322

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Συμμετοχή 1 ατόμου σε παιχνίδι απόδρασης στα escape rooms διάρκειας 60΄: The Dark Room ή Radio Hackers ή Under the Stairs ή Seven ή Illusions ή The Museum ή Police Story ή Orient Express

15€
8,5€
έκπτωση 43%

Συμμετοχή 1 ατόμου στα escape rooms διάρκειας 70' με ηθοποιό: Cinema Hostage ή The Ring

18€
11€
έκπτωση 39%

Δείτε επίσης...


Nouvelle  Ωραιόκαστρο

Οικογενειακή διασκέδαση στο Πάρκο των Δεινοσαύρων

18€
9€