Physio-Holistic Therapy

  Κέντρο

  1 δια χειρός νευροθεραπεία σε συνδυασμό με νευρο-ρεφλεξολογία

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   17€ από 35€ για 1 δια χειρός νευροθεραπεία για ανακούφιση από οσφυαλγίες, ισχυαλγίες, αυχενικό σύνδρομο ή πόνους μέσης και 1 συνεδρία νευρο-ρεφλεξολογίας για χαλάρωση, ευεξία, άμεση αντιμετώπιση των πονοκεφάλων, του άγχους, της αϋπνίας κ.ά.

Διάρκεια συνεδρίας 45'. Η συγκεκριμένη προσφορά πραγματοποιείται σε μία επίσκεψη.

Περιγραφή:


Δια χειρός νευροθεραπεία

Η δια χειρός νευροθεραπεία είναι μια εξελιγμένη μέθοδος θεραπείας χειρισμών με τα χέρια, που αφορά σε λειτουργικές διαταραχές τόσο του μυοσκελετικού συστήματος, όσο και του συστήματος των σπλάχνων. Πρόκειται για ένα πλήρες σύστημα νευροθεραπείας το οποίο, προκειμένου τελικά να δράσει θεραπευτικά πάνω στο πρόβλημα, εφαρμόζει «αντανακλαστικές» τεχνικές στο περιφερικό και το κεντρικό νευρικό σύστημα οι οποίες έχουν σκοπό να βελτιώσουν στο μέγιστο δυνατό τις αντιδράσεις τους. Οι τεχνικές που εφαρμόζει η Δια χειρός Νευροθεραπεία χωρίζονται σε 4 επίπεδα:

1. Νεύρο – αντανακλαστικές τεχνικές τριβής μαλακών ιστών.
2. Τεχνικές πίεσης νεύρο – ρεφλεξολογικών σημείων τα οποία βρίσκονται
στο περιόστεο του σκελετού του άκρου πόδα.
3. Τεχνικές συντονισμού σπονδυλικής στήλης.
4. Τεχνικές σπλαχνικής κινητοποίησης.

Η Δια χειρός Νευροθεραπεία βασίζεται στην επεξεργασία ερεθισμάτων ή πιθανών ερεθισμάτων πόνου που προέρχονται είτε από το περιφερικό νευρικό σύστημα (ΠΝΣ) είτε από το κεντρικό νευρικό σύστημα (ΚΝΣ). Λέγοντας «ερεθίσματα πόνου» εννοούμε διεγέρσεις του νευρικού συστήματος που προκαλούνται από βλάβες ιστών ή από στρεσογόνες καταστάσεις.

Ο στόχος των NRSFT είναι η πρόκληση ταχύτατης νεύρο-αντανακλαστικής αντίδρασης στα περιφερικά νεύρα για την επανάκτηση: μυϊκού τόνου, παροχής αίματος, ροής λέμφου, ροής αξονοπλάσματος (το κυτταρόπλασμα ενός νευροάξονα), καθώς και για την αντιμετώπιση του πόνου. Οι χειρισμοί NRSFT εφαρμόζονται για σύντομο διάστημα 5-7 λεπτών. Εάν ο ιστός – στόχος δεν αντιδρά σε αυτά τα ερεθίσματα με αλλαγή του μυϊκού τόνου ή με μείωση του πόνου, ο θεραπευτής θα προχωρήσει εφαρμόζοντας πίεση σε νεύρο ρεφλεξολογικά σημεία στο σκελετό του ποδιού.

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια ήπια, φυσική, ολιστική, συμπληρωματική αγωγή που εφαρμόζεται εδώ και 5.000 χρόνια. Βασίζεται στη θεωρία ότι τα πέλματα και οι παλάμες αποτελούν
μια τέλεια μικρογραφία ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού.

Στα άκρα μας υπάρχουν αντανακλαστικά σημεία, τα οποία έχουν αντιστοιχία με τα όργανα και τα διάφορα τμήματα του σώματος. Ο ρεφλεξολόγος με κατάλληλους χειρισμούς και πιέσεις στα σημεία αυτά, απελευθερώνει τις θεραπευτικές δυνατότητες του οργανισμού, της αυτοΐασης, της αυτοκάθαρσης και εξισορροπεί τις λειτουργίες του.

Η ρεφλεξολογία έχει επιτυχή αποτελέσματα στην υποχώρηση των συμπτωμάτων, στην διόρθωση των δυσλειτουργιών και στην ανακούφιση του πόνου. Συχνότερα προβλήματα υγείας στα οποία η ρεφλεξολογία βοηθά είναι: Πονοκέφαλοι, Ημικρανία, Ζάλη, Ίλιγγος, Δύσπνοια, Ιγμορίτιδα, Καταρροή, Πόνος στον αυχένα, Πόνοι αρθρώσεων χεριών και ποδιών, Πόνος στην μέση, Λουμπάγκο, Πόνος στα γόνατα, Δυσκοιλιότητα, Κολίτιδα, Δυσπεψία, Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, Πόνοι περιόδου, Ακανόνιστος κύκλος, Ελλιπής ή διαταραγμένος ύπνος, Άγχος.

Η ρεφλεξολογία είναι αποτελεσματική στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, πράγμα που συνεπάγεται, στην καλύτερη θρέψη του οργανισμού και την ευκολότερη αποβολή των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού στην καλύτερη ποιότητα ύπνου. Στην αύξηση της βιολογικής αντοχής καθώς παρέχει σημαντική ανακούφιση από το άγχος, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να επανέρχεται ευκολότερα στις καθημερινές δραστηριότητες. Συνολικά η φροντίδα που προσφέρει η ρεφλεξολογία αποσκοπε στη γενικότερη καλυτέρευση της υγείας του ανθρώπου, επιδιώκοντας τη σωματική και ψυχική ευεξία του.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ΄ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 3 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/07/2020

Αγορές: 119

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 δια χειρός νευροθεραπεία  και 1 συνεδρία νευρο-ρεφλεξολογίας

35€
17€
έκπτωση 51%

Δείτε επίσης...