Στο Δέντρο

  Α.Ηλιούπολη

  Πλήρες γεύμα ή δείπνο εκλεκτών Κρεατικών για 2 άτομα, σε ειδικά διαμορφωμένο Τραπέζι Barbeque για να τα ψήσετε μόνοι σας!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   23,9€ από 47,8€ για 1 πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με εκλεκτά Κρεατικά, σε ειδικά διαμορφωμένο Τραπέζι Barbeque για να τα ψήσετε μόνοι σας!

   Το μενού των 2 ατόμων περιλαμβάνει:

- 6 Τεμάχια Κρεατικών ελεύθερης επιλογής από: Σουβλάκι χοιρινό / Σουβλάκι κοτόπουλο/ Πανσέτα/ Σουτζουκάκι / Λουκάνικο χωριάτικο
- 2 Ορεκτικά ελεύθερης επιλογής από: Πατάτα τηγανητή/ Πατάτα baby σωτέ με δενδρολίβανο/ Πατάτα γεμιστή/ Κολοκυθάκια τηγανιτά sticks/ Φέτα βαρελίσια
- 2 Σαλάτες ελεύθερης επιλογής από: Αγγουροντομάτα/ Πικάντικη/ Μαρούλι/ Χόρτα βραστά (εποχής)
- 1 Αλοιφή (Τζατζίκι/ Χτυπητή/ Κοπανιστή)
- 2 τμχ Καυτερή Πιπεριά
- Κρασί χύμα 500 ml Λευκό ή Κόκκινο
- Κουβέρ 2 ατόμων
- Επιλέον, παρέχονται το ειδικό Τραπέζι BBQ και τα Συνοδευτικά για το Ψήσιμο:
2 Μανιτάρια, 1 Πιπεριά, 1 Ντομάτα, 1 Κρεμμύδι, 2 Ψωμάκια ατομικά


- Το ψήσιμο στο ειδικό τραπέζι BBQ και τα συνοδευτικά τραπεζιού (αρχικής αξίας 12€) περιλαμβάνονται στην αρχική αξία του κουπονιού (47,8€)

- Η προσφορά αφορά συγκεκριμένο τραπέζι BBQ.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Κάθε κουπόνι αφορά κατανάλωση για γεύμα ή δείπνο συνολικής αξίας 47,8€ για 2 άτομα. Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή απευθείας στην επιχείρηση

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 ατομα.

   Ανά 2 άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία.

   Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας παρέας έως 10 ατόμων, όπου τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά (π.χ. με τη χρήση 2 κουπονιών των 23,9€ μία παρέα 4 ατόμων απολαμβάνει γεύμα ή δείπνο αξίας 95,6€ κ.ο.κ.)

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, προ της παραγγελίας.

   Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον μία ημέρα πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 11/09/2020

Αγορές: 39

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με εκλεκτά Κρεατικά, σε ειδικά διαμορφωμένο Τραπέζι Barbeque για να τα ψήσετε μόνοι σας

47,8€
23,9€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...