Μπακάλ

  Κέντρο

  Πλήρες Γεύμα ή δείπνο 2 ή 4 ατόμων με οικογενειακό μενού, με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της πόλης! 

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   29,9€ για 1 πλήρες γεύμα ή δείπνο Ελληνικών και Μεσογειακών γεύσεων για 2 άτομα

   49,9€ για 1 πλήρες οικογενειακό γεύμα ή δείπνο Ελληνικών και Μεσογειακών γεύσεων για 4 άτομα
(2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών)

- Για να δείτε το ΜΕΝΟΥ 2 ατόμων πατήστε εδώ

- Για να δείτε το ΜΕΝΟΥ 4 ατόμων (Family) πατήστε εδώ

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 ή 4 άτομα ανάλογα με την επιλογή σας.

   Απαιτείται κράτηση τουλάχιστον μία ημέρα πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο είτε ηλεκτρονικά εδώ (στο πλαίσιο του μηνύματος θα πρέπει να αναφερθούν ο κωδικός του κουπονιού και το ονοματεπώνυμο του αγοραστή) είτε τηλεφωνικά στο 2310 515881

   Σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού, το επιπλέον κόστος θα πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή απευθείας στην επιχείρηση.

   Ανά 2 ή 4 άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία.

   Για την 1η επιλογή παρέχεται δυνατότητα δημιουργίας παρέας 4, 6 ή 8 ατόμων, όπου τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.

   Για την 2η επιλογή (οικογενειακό πακέτο) παρέχεται δυνατότητα δημιουργίας παρέας έως 8 ατόμων.Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος είναι στα 7€ και περιλαμβάνει : 1 παιδικό κύριως πιάτο, 1 αναψυκτικό/χυμό και 1 κουβέρ και το ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, προ της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή η χρήση του κουπονιού.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/08/2020

   Η επιχείρηση θα διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό τραπεζιών ανά ημέρα, οπότε απαιτείται έγκαιρη κράτηση από τους αγοραστές της προσφοράς, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αγορές: 61

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 πλήρες γεύμα ή δείπνο Ελληνικών και Μεσογειακών γεύσεων για 2 άτομα

60€
29,9€
έκπτωση 50%

1 πλήρες οικογενειακό γεύμα ή δείπνο Ελληνικών και Μεσογειακών γεύσεων για 4 άτομα 

80€
49,9€
έκπτωση 38%

Δείτε επίσης...