Αθάνη Spa n Sauna

  Κέντρο

  Massage, σάουνα, scrub σώματος, περιποίηση προσώπου και χαλαρωτική τελετή τσαγιού για 1 ή 2 άτομα

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   27,90€ από 40€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 135' για 1 άτομο που περιλαμβάνει: Ινδικό μασάζ κεφαλής 30', Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα – Πλάτης 30', Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

   49,90€ από 80€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 135' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Ινδικό μασάζ κεφαλής 30', Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα – Πλάτης 30', Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

   29,90€ από 45€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 150' για 1 άτομο που περιλαμβάνει: Full body relax massage 45' με αιθέρια έλαια κανέλα-περγαμόντο, Scrub σώματος με σοκολάτα 30', περιποίηση προσώπου 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

   59,90€ από 90€ για 1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 150' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Full body relax massage 45' με αιθέρια έλαια κανέλα-περγαμόντο, Scrub σώματος με σοκολάτα 30', περιποίηση προσώπου 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' (Απολαμβάνετε ένα αρωματικό τσάι, χαλαρώνοντας σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αιθέρια έλαια)

-Το massage γίνεται και στα 2 άτομα ταυτόχρονα

- Παρέχονται υποδήματα και εσώρουχα μιας χρήσης καθώς και καθαρές πετσέτες.

Περιγραφή:


Σάουνα
Μερικά λεπτά στη sauna στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα προσφέρουν αποτοξίνωση, μείωση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων, καθαρότερη επιδερμίδα, τόνωση της άμυνας του οργανισμού και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Ινδικό μασάζ κεφαλής
Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι μια θαυμάσια τεχνική αναζωογόνησης που βοηθά σε όλες τις σωματικές και διανοητικές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Γενικά το ινδικό μασάζ κεφαλής βοηθάει στην σταδιακή εξάλειψη των ημικρανιών και του διαταραγμένου ύπνου, εξαλείφει το έντονο ψυχοσωματικό stress και προκαλεί αίσθημα απόλυτης ευεξίας. Ενδείκνυται υποστηρικτικά σε θεραπείες αυχενικού συνδρόμου, ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα, τρέφει το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλει τις συσσωρευμένες τοξίνες.

Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα – Πλάτης
Η μάλαξη βαθέως ιστού (Θεραπευτική Μάλαξη) είναι μια τεχνική που προσεγγίζει τα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού με βασικό στόχο την αντιμετώπιση των χρόνιων πόνων. Περιορίζει ή απομακρύνει τους έντονους μυϊκούς σπασμούς και διαλύει τις εντάσεις του σώματος καθώς οξυγονώνει τους μυς και απομακρύνει τις τοξίνες μέσω της υπεραιμίας. Επίσης συμβάλλει στην τόνωση της αιματικής ροής, στην αύξηση της ελαστικότητας των μυών, στην βελτίωση του εύρους κίνησης και στην μείωση του στρες βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής.


Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία
Η ταϊλανδέζικη ρεφλεξολογία συνιστά τμήμα της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης θεραπευτικής και προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Πραγματοποιείται, με ειδικό ξύλινο εργαλείο διεγείροντας τα αντανακλαστικά σημεία στα άκρα που αντιστοιχούν σε διάφορα όργανα του σώματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και κράμπες, μειώνει τα συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί το πεπτικό σύστημα, απομακρύνει την αίσθηση κόπωσης και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Επίσης συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και αποκαθιστά την ορμονική ισορροπία. Τέλος, η μάλαξη στα πέλματα χαρίζει μοναδική αίσθηση γαλήνης και ευεξίας.

Απολέπιση Σώματος με scrub σοκολάτας
Η επιδερμίδα στο σώμα και το πρόσωπο μας χρειάζεται απολέπιση 1 με 2 φορές την εβδομάδα. Το scrub είναι η τέλεια λύση για λαμπερή και λεία επιδερμίδα. Μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της απολέπισης σώματος είναι:
– Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το σώμα με αποτέλεσμα να είναι πιο λαμπερό.
– Καθαρίζει το δέρμα και βοηθά στην καλύτερη ενυδάτωσή του, αφού μετά την απολέπιση είναι έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα θες και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό.
– Βοηθάει πολύ στην αποτρίχωση και το ξύρισμα. Οι κόκκοι του scrub βοηθούν στο να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία.

Περιποίηση Προσώπου
Πρωτόκολλο θεραπείας:
- Ντεμακιγιάζ
- Απολέπιση
- Μάσκα προσώπου
- Μασάζ προσώπου
- Ενυδάτωση προσώπου

Ολόσωμη Χαλαρωτική Μάλαξη
Η μάλαξη είναι ένα υπέροχο δώρο προς το σώμα και την ψυχή σας και αυτό διότι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η διαδικασία της μάλαξης έχει ιδιαίτερα σημαντικές θεραπευτικές ικανότητες. Σήμερα, χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς,όπως την ευεργετική επίδραση της σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό κλπ.).

Αίθουσα Χαλάρωσης
Μετά την θεραπεία συνεχίζουμε στην αίθουσα χαλάρωσης. Μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με ανατολίτικα στοιχεία, πλημμυρισμένη με αιθέρια έλαια, σχεδιασμένη ειδικά για να σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να επανέλθετε πλήρως μετά τη βαθιά χαλάρωση. Σερβίρεται Τσάι με ειδικό μίγμα βοτάνων.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, κατά την επίσκεψη σας στην επιχείρηση.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του Αθάνη Spa ‘n’ Sauna

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Το κουπόνι μπορεί να ακυρωθεί έως 07/01/2020

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει από 09/01/2020 έως τις 28/02/2020

Αγορές: 32

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 135' για 1 άτομο που περιλαμβάνει: Ινδικό μασάζ κεφαλής 30', Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα – Πλάτης 30', Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30'

40€
27,9€
έκπτωση 30%

1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 150' για 1 άτομο που περιλαμβάνει: Full body relax massage 45' με αιθέρια έλαια κανέλα-περγαμόντο, Scrub σώματος με σοκολάτα 30', περιποίηση προσώπου 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30'

45€
29,9€
έκπτωση 34%

1 ιεροτελεστία χαλάρωσης και ευεξίας διάρκειας 135' για 2 άτομα που περιλαμβάνει: Ινδικό μασάζ κεφαλής 30', Deep Back / Θεραπευτικό massage Αυχένα – Πλάτης 30', Ταϊλανδέζικη Ρεφλεξολογία 30', Σάουνα 15' και Τελετή Τσαγιού 30' 

80€
49,9€
έκπτωση 38%

Δείτε επίσης...


Harmony Spa  Μητροπόλεως

massage, θεραπείες προσώπου και μανικιούρ για 1 ή 2 άτομα

25€
14,9€