Eunoia

  Κέντρο

  Μαθήματα ΥοgaAerial kids YogaAcrobatic Yoga, Yoga εγκύων και Aerial σε κλειστά group 4 ή 8 ατόμων, για ενήλικες και παιδιά

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   20€ από 50€ για 8 μαθήματα Υοga σε κλειστό group έως 8 ατόμων, 90΄ έκαστο

   20€ από 40€ για 4 μαθήματα Aerial kids yoga σε κλειστό group έως 4 ατόμων, 60΄ έκαστο

   25€ από 50€ για 4 μαθήματα Acrobatic yoga σε κλειστό group έως 8 ατόμων, 90΄ έκαστο

   30€ από 60€ για 8 μαθήματα Αerial σε κλειστό group έως 4 ατόμων, 60΄ έκαστο

   35€ από 70€ για 10 μαθήματα Yoga και Aerial (σε συνδιασμό) σε κλειστό group έως 8 ατόμων

   35€ από 50€ για 4 μαθήματα Yoga εγκύων σε κλειστό group έως 8 ατόμων, 75΄ έκαστο

Περιγραφή:


Yoga

Η Γιόγκα (Yoga) είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ανατολή και ειδικότερα από την Ινδία. Είναι ένα ολιστικό σύστημα προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.
Περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ασκήσεις και τεχνικές.
Η λέξη Γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη yuj και σημαίνει ένωση.

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, αυτή η ένωση έχει σαν αποτέλεσμα την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού, του συναισθήματος και της ψυχής. Οι πρακτικές και οι στόχοι της Γιόγκα είναι βαθύτεροι, αναπτύσσοντας ένα σύστημα για εσωτερική εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη.
Επιπλέον είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα άσκησης και σωματικής ευεξίας.
Στην εύνοια μπορείς να διαλέξεις την πρακτική που ταιριάζει σε σένα ανάμεσα σε ήρεμα διαλογιστικά μαθήματα ή σε πιο έντονα και απαιτητικά ή ακόμα και να συνδυάσεις μαθήματα.

Aerial

Ένα μάθημα με τη χρήση κούνιας που αναζωογονεί νου και σώμα, ολιστικό και ισορροπημένο ανάμεσα στη χαλάρωση και στη δύναμη. Σε ένα μόνο μάθημα aerial θα βρεις ισορροπία, δύναμη, ευλυγισία, εκγύμναση, χορό. Κατάλληλο και για αρχάριους.

Acrobatics

Ένα μάθημα με την χρήση της κούνιας, ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς πρόκειται για ολοκληρωμένη άσκηση αλλά και συναρπαστικό. Σκοπός είναι να δυναμώσουμε το σώμα μας, να αυξήσουμε την αντίληψη μας και με σωστή προετοιμασία να φτάσουμε σε προχωρημένες φιγούρες πάνω στην κούνια.
Το μάθημα αποτελείτε από ασκήσεις ενδυνάμωσης
Ασκήσεις ευλυγισίας
Επεξήγηση και Προπόνηση στις εναέριες στάσεις.
Προπόνηση σε flows
Αποθεραπεία.
Στο μάθημα κάθε ζευγάρι μαθητών προπονείται σε μια κούνια ώστε να υπάρχει χρόνος αποθεραπείας εναλλάξ.

Aerial Yoga kids

Η παιδική Aerial Yoga είναι ένα σύστημα εκγύμνασης ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών, το οποίο συνδυάζει την παιδική γιόγκα, την partner/acro yoga, το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσικοκινητική και την τέχνη του χορού.

Συνδυάζοντας τα οφέλη όλων αυτών και τη δυναμική της ατελείωτης ενέργειας των παιδιών, το εναέριο ταξίδι ξεκινά, σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον. Το ύψος τους ρυθμίζεται λαμβάνοντας υπόψιν την εμπειρία και το μέγεθος κάθε παιδιού. Έτσι ένα μάθημα μπορεί να γίνει με την αιώρα να απέχει μόνο μερικά εκατοστά από το πάτωμα ή κι ακόμη πιο ψηλά.

Στάσεις ισορροπίας, περιστροφές, στηρίξεις, κάμψεις μπρός και πίσω και φυσικά ανεστραμμένες στάσεις και swing έρχονται να διασκεδάσουν τα παιδιά, να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να εμπιστευτούν τον εαυτό τους και την ομάδα, καθώς το κίνητρο για το παιχνίδι είναι πιο ισχυρό από την αίσθηση του φόβου.

Όλο το σώμα και οι αισθήσεις ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Και στο τέλος το μάθημα κλείνει με ασκήσεις χαλάρωσης, ξαπλωμένα στην αιώρα, ακούγοντας απαλή μουσική, μαθαίνουν ασκήσεις αναπνοής και χαλάρωσης… τρόπους να ρυθμίζουν τα συναισθήματα τους, τεχνικές που μπορούν να μεταφέρουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ηλικίες που απευθύνεται η aerial kids yoga είναι 6-12 ετών

Yoga εγκύων

Η εγκυμοσύνη είναι μία μοναδική και θαυμάσια περίοδος της ζωής. Η Γιόγκα για εγκύους είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το πανέμορφο ταξίδι.

Τα μαθήματα δυναμώνουν το σώμα προκειμένου να μπορεί να φέρει εις πέρας την κύηση και τον τοκετό, επιπλέον, το ανακουφίζουν από τις συνήθεις προγεννητικές δυσκολίες και το βοηθούν να προσαρμοστεί στις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.

Τα μαθήματα ενθαρρύνουν τις γυναίκες να κοιτάξουν μέσα τους και να επανασυνδεθούν με την έμφυτη γνώση τους για τη γέννα και τη μητρότητα.

Εστιάζουν στη διδασκαλία ενός φυσικού και χαλαρωτικού τρόπου αναπνοής κατά τη μετάβαση από τη μία θέση στην άλλη. Η πρακτική αυτή αυξάνει συνολικά την ευλυγισία και τη δύναμη και φέρνει μία αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αργότερα, στη διάρκεια του τοκετού.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 3 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Η προσφορά ισχύει μόνο για Νέα Μέλη

   Τα μαθήματα θα πρέπει να ολοκληρώνονται εντός μηνός από την έναρξη τους.

   Η προσφορά ισχύει για ενήλικες και παιδιά.

Περίοδος Υλοποίησης


Η προσφορά ισχύει έως τις 11/03/2020 (ολοκλήρωση των μαθημάτων)

Αγορές: 48

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

8 μαθήματα Υοga σε κλειστό group έως 8 ατόμων, 90΄ έκαστο

50€
20€
έκπτωση 60%

4 μαθήματα Aerial kids yoga σε κλειστό group έως 4 ατόμων, 60΄ έκαστο

40€
20€
έκπτωση 50%

4 μαθήματα Acrobatic yoga σε κλειστό group έως 8 ατόμων, 90΄ έκαστο

50€
25€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...


MY FITNESS LIFE By Ifigeneia Bampouri  Κέντρο

Μαθήματα Zumba

30€
10€