Θέατρο Γης

  ΠΥΞ ΛΑΞ η γιορτή συνεχίζεται! Οι Πυξ Λαξ είναι ξανά ενεργοί και μας υπενθυμίζουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική!Τώρα, οι «παλιές αγάπες» έρχονται και πάλι στις ζωές μας…| 13/09

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   9€ από 14€ για 1 εισιτήριο εισόδου για την συναυλία των αγαπημένων ΠΥΞ ΛΑΞ στο Θέατρο Γης.

- Η προσφορά ισχύει για αγορά εισιτηρίων έως 31/08/2019 για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί :

- Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 - Ώρα 21:00

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

   Απαραίτητη κατά την είσοδο σας, η παράδοση του εισιτηρίου στον έλεγχο των εισιτηρίων.

   Το εισιτήριο της συναυλίας θα το προμηθευτείτε αποκλειστικά : από το Gooddeals Kiosk, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 24 στο κέντρο (κατά το ωράριο λειτουργίας), ανταλλάσοντας το κουπόνι σας, από την Πέμπτη 22/08/2019 έως και την Παρασκευή 13/09/2019 έως τις 16:00μ.μ

   Το κουπόνι μπορεί να ακυρωθεί το αργότερο έως 31/08/2019 και εφόσον δεν έχει ανταλλαχθεί με εισιτήριο από το κατάστημα Gooddeals kiosk!

   Για την υλοποίηση της προσφοράς δεν απαιτείται προκράτηση εισιτηρίων.

   Σε περίπτωση ματαίωσης της συναυλίας για λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών συνθηκών, αδυναμίας εμφάνισης των καλλιτεχνών ή για άλλους λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της Εταιρείας, τότε θα υπάρξει ανακοίνωση (της Εταιρείας παραγωγής της συναυλίας X LA LA LA PRESENT) για τον τρόπο επιστροφής μέρους ή όλου (ανάλογα με την περίπτωση) του αντιτίμου του Εισιτηρίου.

   Σε περίπτωση που η συναυλία αναβληθεί και μεταφερθεί σε διαφορετική ημερομηνία, τότε ο κάτοχος εισιτηρίου της ανακληθείσας εκδήλωσης θα μπορεί να χρησιμοποιεί το εισιτήριο του κατά την νέα ημέρα της εκδήλωσης που θα ορίζεται από τη διοργανώτρια εταιρεία. Ο αγοραστής που δεν δύναται για οποιονδήποτε λόγω να παραστεί στην εκδήλωση στη νέα ημερομηνία μπορει να αιτηθεί επιστροφής χρημάτων εφόσον δεν εχει ανταλλάξει το κουπόνι με εισιτήριο.

   Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της εκδήλωσης από υπαιτιότητα της Εταιρείας X LA LA LA PRESENT, τότε θα επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό του αντιτίμου του Εισιτηρίου.

   Σε κάθε περίπτωση επιστροφής χρηματων στον αγοραστή υπόχρεος για την επιστροφή του ποσού σε μετρητά της αξίας του κουπονιού - εισιτηρίου είναι η διοργανώτρια εταιρεία της εκδήλωσης σε σημεία που θα ανακοινώσει.

Αγορές: 466

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου - ώρα έναρξης 21:00 - 1 εισιτήριο εισόδου για την συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ

14€
9€
έκπτωση 36%

Δείτε επίσης...