Cine Ελληνίς 2

   Cine Ελληνίς 2…Πρόγραμμα ταινιών από Πέμπτη 11/07 έως Τετάρτη 17/07.

«Toy Story 4» (μεταγλωτισμένη) οι αγαπημένοι ήρωες της Walt Disney, Γούντι και Μπαζ επιστρέφουν με την παρέα τους |
«Τεντ Μπάντι,ένας γοητευτικός δολοφόνος» βασισμένη στην πραγματική ιστορία του μεγαλύτερου serial-killer μέχρι τη δεκαετία του ’70 |
«Αγκάθα, η εξιχνίαση ενός φόνου» μία αυθεντική ταινία μυστηρίου βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα

1 εισιτήριο εισόδου σε 1 ταινία της επιλογής σας & με δυνατότητα parking

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   Cine Ελληνίς 2…Πρόγραμμα προβολής ταινιών εβδομάδος από Πέμπτη 11/07 έως Τετάρτη 17/07.

   4€ από 8€ για 1 εισιτήριο εισόδου στον κινηματογράφο σε 1 ταινία της επιλογής σας.

   5,5€ από 11€ για 1 εισιτήριο εισόδου στον κινηματογράφο σε 1 ταινία της επιλογής σας & στάθμευση (Parking) 1 αυτοκινήτου, για έως και 3 ώρες στο parking του Βελλιδείου.

Διαδικασία υλοποίησης στάθμευσης:
Κατά την είσοδο του αυτοκινήτου σας στο parking του Βελλιδείου παίρνετε την κάρτα στάθμευσης, την οποία παραδίδετε στο ταμείο του κινηματογράφου,προκειμένου να σφραγιστεί και να σας επιστραφεί.Έπειτα από την ολοκλήρωση της προβολής, απλά τοποθετείτε την κάρτα στο αυτόματο ταμείο του parking για τελική επικύρωση & ακολούθως την τοποθετείτε στην μπάρα της εξόδου σας από το parking.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Toy Story 4 (μεταγλωτισμένη) - προβολές : Σάββατο 13/07 & Κυριακή 14/07 στις 21:00   Τεντ Μπάντι,ένας γοητευτικός δολοφόνος - προβολές: καθημερινά στις 21:00 εκτός Σάββατο 14/07 & Κυριακή 15/07   Αγκάθα, η εξιχνίαση ενός φόνου - προβολές : καθημερινά στις 23:00Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr.Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο ή για 1 άτομο και 1 αυτοκίνητο.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

   Απαραίτητη κατά την είσοδο σας, η επίδειξη του κουπονιού στα εκδοτήρια των εισιτήριων. σε διαφορετική περίπτωση δεν δύναται να γίνει δεκτή η είσοδος στο χώρο προβολής της ταινίας.


   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε Πέμπτη και Δευτέρα το Cine Ελληνίς 2 - στο πλαίσιο δικής του προωθητικής ενέργειας- προσφέρει την είσοδο δύο ατόμων στην τιμή του ενός.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει για τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες προβολής.

Αγορές: 108

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Τεντ Μπάντι, ένας γοητευτικός δολοφόνος 1 εισιτήριο εισόδου στον κινηματογράφο

8€
4€
έκπτωση 50%

Τεντ Μπάντι, ένας γοητευτικός δολοφόνος- 1 εισιτήριο εισόδου στον κινηματογράφο & στάθμευση (parking) 1 αυτοκινήτου, για έως και 3 ώρες στο parking του Βελλιδείου.

11€
5,5€
έκπτωση 50%

Αγκάθα, η εξιχνίαση ενός φόνου 1 εισιτήριο εισόδου στον κινηματογράφο

8€
4€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...