Θέλξις

  Κάτω Τούμπα

  5 συνεδρίες αποτρίχωσης laser Alexandrite 755 & 5 επαναληπτικές με ψύξη για αφαίρεση πόνου

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   65€ από 350€ για 5 συνεδρίες | 5 επαναληπτικές εφαρμογές laser αποτρίχωσης σε γραμμή μπικίνι & άνω χείλος & μασχάλες

   69€ από 400€ για 5 συνεδρίες | 5 επαναληπτικές εφαρμογές laser αποτρίχωσης σε full μπικίνι & γραμμή κοιλιάς & άνω χείλος

- Η προσφορά ισχύει μόνο για γυναίκες.

Περιγραφή:


Η πρώτη επιλογή σε Laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης. Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLASE του Αμερικάνικου Oίκου Candela Laser Corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα και αποτελεί την ιδανική λύση για οριστική αποτρίχωση.
Πρόκειται για σύστημα LASER Alexandrite, με το μεγαλύτερο SPOT SIZE και το μοναδικό σε ευκολία χρήσης και αποτελεσματικότητα ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device) δια ψεκασμού κρυογενίου.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης σας στον χώρο στο τηλέφωνο 2310 925115.

   Κάθε κύρια συνεδρία πραγματοποιείται κατά προσέγγιση ανά 30–35 ημέρες και κάθε επαναληπτική συνεδρία πραγματοποιείται 15 – 20 ημέρες μετά την κύρια συνεδρία.

Η εφαρμογή των επαναληπτικών συνεδριών θα υλοποιείται πάντα στον προβλεπόμενο χρόνο μετά τις κύριες συνεδρίες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα δύναται να υλοποιηθεί.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για τα νέα μέλη του Θέλξις.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει για έναρξη των συνεδριών έως τις 31/10/2019

Αγορές: 49

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

5 συνεδρίες και 5 επαναληπτικές εφαρμογές laser αποτρίχωσης σε γραμμή μπικίνι & άνω χείλος & μασχάλες!

350€
65€
έκπτωση 81%

5 συνεδρίες και 5 επαναληπτικές εφαρμογές laser αποτρίχωσης σε full μπικίνι & γραμμή κοιλιάς & άνω χείλος!

400€
69€
έκπτωση 83%

Δείτε επίσης...


Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser  Καλαμαριά

Laser αποτρίχωση στο πρόσωπο!

15€
5€