May's Day Spa

  Κάτω Τούμπα

  5 συνεδρίες Κρυολιπόλυσης|  LipoLaser|  Cavitation|  Ραδιοσυχνοτήτων RF και Ενέσιμης Μεσοθεραπείας!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   49€ από 150€ για το πακέτο των 5 συνεδριών πραγματοποιείται σε μία από τις παρακάτω περιοχές (επιλέγετε 1 περιοχή):

- Κοιλιά
- Πλαϊνά της μέσης
- Μπράτσα
- Έξω μηροί (ψωμάκια)
- Εσωτερικό των μηρών

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σώματος, περιλαμβάνει αναλυτικά:

-1 συνεδρία κρυολιπόλυσης με την εντυπωσιακού αποτελέσματος μέθοδο μη επεμβατικής λιπογλυπτικής σώματος Body Shaper

-1 συνεδρία LipoLaser για αποτελεσματική λιποδιάσπαση, που μειώνει τοπικά το πάχος, βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος

-1 συνεδρία Cavitation για άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

-1 συνεδρία RF με Ραδιοσυχνότητες για άμεση αναζωογόνηση και σύσφιξη του σώματος

-1 συνεδρία ενέσιμης μεσοθεραπείας σώματος για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Το πρόγραμμα των 5 συνεδριών πραγματοποιείται σε δύο επισκέψεις: Στην 1η επίσκεψη πραγματοποιούνται κατά σειρά οι συνεδρίες Lipolaser, Κρυολιπόλυσης και Cavitation και στην 2η επίσκεψη κατά σειρά οι συνεδρίες των Ραδιοσυχνοτήτων RF και της Ενέσιμης Μεσοθεραπείας Σώματος. Η 2η επίσκεψη πραγματοποιείται με χρονική απόσταση μία εβδομάδας από την πρώτη.

   Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου προγράμματος σώματος, πολλαπλασιάζεται σε συνδυασμό με την χρήση Eνδοδερμολογίας «PRCell» για μείωση πόντων και λείανση της επιλεγμένης περιοχής.

Περιγραφή:


Κρυολιπόλυση - H κρυολιπόλυση αποτελεί θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού λίπους. Είναι μία μη χειρουργική μέθοδος αφαίρεσης τοπικού λίπους με τη χρήση ενός εξειδικευμένου μηχανήματος του οποίου η κεφαλή τοποθετείται στην περιοχή με το τοπικό λίπος, και δημιουργεί σταδιακή ψύξη της περιοχής.

Κατά την εφαρμογή της παρατεταμένης ελεγχόμενης αυτής ψύξης, ο λιπώδης ιστός επηρεάζεται και οδηγείται σε μία διαδικασία απόπτωσης και εν συνεχεία διάσπασης μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η διαδικασία αυτή δρα επιλεκτικά στα λιποκύτταρα, ενώ οι παρακείμενοι ιστοί μένουν ανεπηρέαστοι.

Τις επόμενες εβδομάδες γίνεται η αποβολή του λίπους από τον οργανισμό, οπότε και μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων τοπικά, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της περιοχής του σώματος.

LipoLaser - Ο εχθρός της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους έχει όνομα: LipoLaser. Το Lipolaser αποτελεί ένα 100% μη επεμβατικό σύστημα που μειώνει τοπικά το πάχος και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος Το Lipolaser διαπερνά το δέρμα και στοχεύει σε συγκεκριμένα κύτταρα του λίπους με ασφάλεια και άνεση!

Έτσι διεγείρει στην πραγματικότητα το ίδιο το κύτταρο ώστε να απελευθερώσει νερό, ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Μέσω αυτής της διαδικασίας, τα κύτταρα του λίπους "συρρικνώνονται" σημαντικά, με αποτέλεσμα την απώλεια πόντων!

Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του:
- Μειώνει τα λιποκύτταρα, αναζωογονεί τα κύτταρα, συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος και βελτιώνει την κυκλοφορία
- Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος και μειώνει την κυτταρίτιδα
- Στοχεύει συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές
- Μη επεμβατικό
- Χωρίς ενέσεις
- Βοηθά στην εξάλειψη των ανεπιθύμητων ραγάδων
- Η θερμότητα και το φως που εκπέμπει διεγείρει την απελευθέρωση ενέργειας και προκαλεί άμεση αλλαγή στο σώμα.

Cavitation - Αυτή η νέα τεχνολογία βασίζεται στο φαινόμενο της Σπηλαίωσης (cavitation) που επιτρέπει την επιλεκτική διάλυση των λιποκυττάρων με ταυτόχρονη προστασία των άλλων ιστών. Αυτό το φαινόμενο μετατρέπει την ηλεκτρική ενεργεία σε ηχητικά κύματα που δημιουργούν μικροφυσαλλίδες αέρα στο σώμα των λιποκυττάρων και γύρω από αυτά οι οποίες καθώς καταρρέουν σε συνθήκες χαμηλής πίεσης, διασπούν ανώδυνα τις μεμβράνες των λιποκυττάρων.

Αποτέλεσμα αυτής της διάσπασης είναι η απελευθέρωση κυρίως τριγλυκεριδίων και ελευθέρων λιπαρών οξέων, τα οποία στην συνεχεία αποβάλλοντα από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα. Τα περισσότερα φιλτράρονται στους νεφρούς και αποβάλλονται με τα ούρα ενώ ένα μέρος φτάνει στο ήπαρ όπου χρησιμοποιούνται για κατασκευή λιποπρωτεινών.

Είναι μια αναίμακτη, ανώδυνη διαδικασία που συνήθως έχει ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες επισκέψεις στο επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει αποταμιευτικό λίπος που αντιστέκεται στην διατροφή και την άσκηση.

RF Ραδισυχνότητες - H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος.
Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο lifting και λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF περιλαμβάνει την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (ραδιοσυχνότητες – RF) τα οποία δρουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Από την κεφαλή του μηχανήματος, που έρχεται σε επαφή με το δέρμα μεταφέρεται ενέργεια στον υποδόριο χώρο, προκαλώντας έντονη κινητοποίηση του λεμφικού-φλεβικού συστήματος και εν συνεχεία του λιπώδους ιστού. Τα ραδιοκύματα στοχεύουν επίσης τους ινοβλάστες, τους οποίους διεγείρουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη του σώματος.

Παράλληλα μειώνεται αισθητά η φλεβο-λεμφική στάση, μεγιστοπιείται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος - Η Μεσοθεραπεία σώματος είναι μία Ενέσιμη Θεραπεία η οποία προσφέρει άμεση αντιμετώπιση των τοπικών ατελειών του σώματος. Εφαρμόζεται κυρίως σε μηρούς ή γλουτούς ή όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος. Η Μεσοθεραπεία είναι η μοναδική Θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Ταυτόχρονα βελτιώνει αισθητά το ανάγλυφο και το περίγραμμα του σώματος μας.

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία γίνεται με μικροσκοπική βελόνα. Κατά την εφαρμογή της διοχετεύονται μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, κατάλληλες για διάσπαση του λίπους σε ένα ορισμένο σημείο του σώματος. Η θεραπεία εμπλουτίζει το χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, με συστατικά κατάλληλα για τη διάσπαση του λίπους, τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν. Επίσης προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολισμό.

Τα άτομα που έχουν πραγματοποιήσει τη θεραπεία περιγράφουν ότι το δέρμα τους έγινε πιο σφιχτό, ελαστικό, λαμπερό και νεανικό.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr.Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 06/12/2019

Αγορές: 96

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σώματος 5 Συνεδριών στο Mays Day Spa στην Τούμπα!

150€
49€
έκπτωση 67%

Δείτε επίσης...