Πόρτα Ανοιχτή

  Σταυρούπολη

  Γεύμα ή δείπνο για 2 ατόμα με μοντέρνες γεύσεις, εμπνευσμένες από την Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   12€ από 24€ για 1 πλήρες γεύμα ή δείπνο για 2 ατόμα με μοντέρνες γεύσεις, εμπνευσμένες από την Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.

   Για την αναλυτική περιγραφή των επιλογών του καταλόγου, πατήστε εδώ

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.

   Κάθε κουπόνι αφορά κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο για γεύμα ή δείπνο συνολικής αξίας έως 24€ για 2 άτομα.

   Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή απευθείας στην επιχείρηση

   Ανά 2 άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία.

   Παρέχεται δυνατότητα δημιουργίας παρέας 4 ή 6 ατόμων, όπου τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά (π.χ. με τη χρήση 2 κουπονιών των 12€ μία παρέα 4 ατόμων απολαμβάνει γεύμα ή δείπνο αξίας 48€ κ.ο.κ.)

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, προ της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή η χρήση του κουπονιού.

   Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον μία ημέρα πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 25/07/2019

   Η επιχείρηση θα διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό τραπεζιών ανά ημέρα, οπότε απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση από τους αγοραστές της προσφοράς, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αγορές: 178

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 πλήρες γεύμα ή δείπνο για 2 ατόμα με μοντέρνες γεύσεις, εμπνευσμένες από την Ελληνική και τη Μεσογειακή κουζίνα, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.

24€
12€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...