Κέντρο Βελονισμού - Laser και Αισθητικών Επεμβάσεων

  Κέντρο

  Συνεδρίες Lipolaser & Πρόγραμμα Διατροφής 4 εβδομάδων για άμεση απώλεια κιλών

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   150€ από 400€ για 8 Συνεδρίες με Lipolaser & Πρόγραμμα Διατροφής 4 εβδομάδων για άμεση απώλεια κιλών.

- Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα.

- Διάρκεια συνεδρίας : 30'

Περιγραφή:


Τι είναι το Το LipoLaser

Το Lipolaser είναι μια εξαιρετική μη επεμβατική μέθοδος που βοηθά γρήγορα και ουσιαστικά στην απώλεια τοπικού λίπους, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Lipolaser εκπέμπει χαμηλά επίπεδα ενέργειας λέιζερ ( L.L.L.T.) σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, το οποίο δημιουργεί ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα, διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη και απελευθερώνοντάς τα μέσω καναλιών (κυτταρικών διαύλων) από τις κυτταρικές μεμβράνες.

Τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη μεταφέρονται έπειτα μέσω του λεμφικού συστήματος από το οργανισμό στους ιστούς που θα τα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού για να δημιουργήσουν ενέργεια. Αυτή η διαδικασία απελευθέρωσης λιπαρών οξέων είναι μια φυσική απόκριση του σώματος όταν το σώμα χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αποθηκευμένα αποθέματα ενέργειας.

Το Lipolaser δεν δημιουργεί καμία αφύσικη αντίδραση στο σώμα ούτε επηρεάζει ούτε καταστρέφει τις γύρω δομές όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα, καθώς το μήκος κύματος που εκπέμπει απορροφάται κυρίως από τον λιπώδη ιστό. Ενισχύει ουσιαστικά την φυσική αυτή διαδικασία ¨ξεμπλοκάροντας¨ τον μεταβολισμό των λιποκυτταρων μέσα από την στοχευόμενη απορρόφηση της ενεργείας που εκπέμπει το laser.Μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια, καθώς είναι Ανώδυνο.

Έχει απλή και σύντομη εφαρμογή και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια καταπολέμησης του τοπικού λίπους. Μια περίοδος ήπιας άσκησης μετά τη θεραπεία ( π.χ.περπάτημα), καθώς και η κατανάλωση άφθονων υγρών θα εξασφαλίσει τον πλήρη μεταβολισμό και επομένως την εξάλειψη από το σώμα των απελευθερωμένων λιπαρών οξέων, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της μεθόδου .

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ΄ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη και δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/09/2019

Αγορές: 21

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

 Συνεδρίες με Lipolaser & Πρόγραμμα Διατροφής 4 εβδομάδων για άμεση απώλεια κιλών

400€
150€
έκπτωση 62%

Δείτε επίσης...