Άγκυρα

  Θέρμη

  Γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με θαλασσινά, κρεατικά και τσιπουρομεζέδες!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   12€ από 20€ για 1 πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, με θαλασσινά, κρεατικά και τσιπουρομεζέδες.

   Για την αναλυτική περιγραφή των επιλογών του καταλόγου, πατήστε εδώ

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Κάθε κουπόνι αφορά κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο για γεύμα ή δείπνο συνολικής αξίας έως 20€ για 2 άτομα. Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί από τον αγοραστή απευθείας στην επιχείρηση.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.

   Ανά δύο άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία.

   Παρέχεται δυνατότητα δημιουργίας παρέας 4 ή 6 ή 8 ατόμων, όπου τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά (π.χ. με τη χρήση 2 κουπονιών των 12€ μία παρέα 4 ατόμων απολαμβάνει γεύμα ή δείπνο αξίας 40€ κ.ο.κ.)

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, προ της παραγγελίας.

   Για τις ημέρες των αργιών και εορτών απαιτείται τηλεφωνική κράτηση. Για την Κυριακή απαιτείται προκράτηση 2 ημέρες πριν καθώς η επιχείρηση θα εξυπηρετεί συγκεκριμένο αριθμό τραπεζιών

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 19/10/2019

Αγορές: 239

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων

20€
12€
έκπτωση 40%

Δείτε επίσης...