Physio-Holistic Therapy

  Κέντρο

  Συνεδρία βελονισμού - ηλεκτροβελονισμού ή ωτοβελονισμού

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   16€ από 30€ για 1 συνεδρία βελονισμού ηλεκτροβελονισμού κατά των πόνων από οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους κ.α. ή για 1 συνεδρία ωτωβελονισμού για έλεγχο της όρεξης, διακοπή του καπνίσματος ή του αλκοόλ κ.ά.

Διάρκεια συνεδρίας 40' – 45'

Περιγραφή:


Βελονισμός Ηλεκτροβελονισμός

O ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες είναι μια σύγχρονη και απολύτως ακίνδυνη μέθοδος, η οποία επιτυγχάνει τα αποτελέσματά της. Ερεθίζοντας τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε εξισορρόπηση, χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού. Ο ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες βασίζεται στις αρχές του κλασσικού βελονισμού. Στόχος η εξισορρόπηση της ενεργειακής κατάστασης του σώματος, των διαφόρων ηλεκτρομαγνητικών και ηλεκτρικών πεδίων, που υπάρχουν και δρουν στο σώμα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιδιώκουμε την ισορροπία στην ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού. Ώστε το σύνολο του σώματος και των οργάνων του να λειτουργούν σωστά και «συμβατά», τόσο σε σχέση με το εσωτερικό περιβάλλον, όσο και με το εξωτερικό.

Η εφαρμογή του Η/Β χωρίς βελόνες υπάρχουν ειδικές συσκευές αυτοθεραπείας με τα ανάλογα εξαρτήματα. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, ο ειδικός επιτυγχάνει τον ερεθισμό των αντανακλαστικών σημείων του ανθρωπίνου σώματος με απλό άγγιγμα, χωρίς κανένα τρύπημα. Οι συσκευές Η/Β όχι μόνο δε βλάπτουν, αλλά ωφελούν όχι μόνο με τη διέγερση των αντανακλαστικών σημείων. Έτσι οδηγούμε το σώμα σε μια εσωτερική ισορροπία Ο ηλεκτροβελονισμός συμβάλλει σε ένα ευρύ φάσμα οργανικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών μεταξύ των οποίων: νευρολογικές και μυϊκές διαταραχές, όπως κεφαλαλγίες, ημικρανίες, διάφορες μορφές φλεγμονών, όπως τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, επικονδυλίτιδα, αυχενικό, ισχυαλγία, οσφυαλγία κ.α. Γαστρικές και εντερικές διαταραχές.

Αναπνευστικές διαταραχές, όπως άσθμα, ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα, προβλήματα περιόδου, όπως δυσμηνόρροια, αμηνόρροια, έξεις, όπως το κάπνισμα, ο αλκοολισμός, η βουλιμία. Επίσης, βοηθά στο φυσικό ντοπάρισμα των αθλητών καθώς και στη γρήγορη ανάνηψη από τραυματισμούς. Η συχνότητα των θεραπευτικών αγωγών και ο αριθμός αυτών κρίνεται από το βάρος, την οξύτητα και την χρονιότητα του εκάστοτε προβλήματος. Μετά την πλήρη ανάρρωση, συνιστωνται προληπτικες εξετάσεις3-4 φορές το χρόνο. Αντενδείξεις Ηλεκτροβελονισμού: Σε περίπτωση βηματοδότη, σε άτομα που έχουν τοποθετηθεί μεταλλικά αντικείμενα (π.χ. λάμες), σε περίπτωση γεμάτου στομάχου, κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης, σε περίπτωση δηλητηρίασης

Ωτοβελονισμός

Ωτοθεραπεία είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη θεραπεία του πόνου, μυοσκελετικών διαταραχών και πολλών άλλων παθολογικών καταστάσεων, με την εφαρμογή μαλάξεων, λέιζερ χαμηλής ενέργειας ή βελόνων σε συγκεκριμένα σημεία του αυτιού.Η Ωτοθεραπεία ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε σε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό πρωτόκολλο θεραπείας από τον Γάλλο γιατρό Paul Nogier.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 ο Nogier κατάφερε να καθορίσει την σωματοτοπική παρουσίαση του αντεστραμμένου εμβρύου στο αυτί. H Ωτοθεραπεία χρησιμοποιεί το αυτί για να βοηθήσει να προσδιοριστεί αν το δεξιό και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου λειτουργούν ως ένα αρμονικό σύνολο, αν υπάρχουν συγκεκριμένες νευρολογικές, μυοσκελετικές ή άλλες λειτουργίες, οργάνων ή συστημάτων που βρίσκονται σε ανισορροπία και αν υπάρχουν εμπόδια στη θεραπεία, όπως ο ουλώδης ιστός ή οι συναισθηματικές διαταραχές. Η θεραπεία είναι συγκεκριμένη και τα σημεία βρίσκονται πάντα με βάση το σφυγμό VAS.

Η ακρίβεια είναι σημαντική. H μέθοδος είναι ασφαλής, άνετη και άκρως αποτελεσματική. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επώδυνες καταστάσεις συνήθως ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα στην Ωτοθεραπεία. Ο ωτοβελονισμός είναι μία μορφή βελονισμού που εφαρμόζεται αποκλειστικά στο αυτί. Τα πλεονεκτήματα του ωτοβελονισμού; Γρήγορη, εύκολη και άμεση τεχνική, πολύ καλή απόκριση σε οξείες καταστάσεις και κυρίως στους μυοσκελετικούς πόνους, εξαιρετικά αποτελεσματικός στην παχυσαρκία – βουλιμία, (έλεγχο της όρεξης), διακοπή καπνίσματος ή αλκοόλ, εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις άγχους (stress) και αϋπνίας. συνεχιζόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα του βελονισμού ακόμα και όταν ο ασθενής βρίσκεται στο χώρο του και στα μεσοδιαστήματα τον θεραπευτικών του συνεδρίων.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ΄ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 4 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 20/10/2019

Αγορές: 47

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία βελονισμού ηλεκτροβελονισμού ή 1 συνεδρία ωτοβελονισμού

30€
16€
έκπτωση 47%

Δείτε επίσης...


Physio-Holistic Therapy  Κέντρο

Δια χειρός Νευροθεραπεία σε συνδυασμό με Νευρο - Ρεφλεξολογία

35€
17€