ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΟΝΕ WAY – ΧΑΡΙΛΑΟΥ – ΤΟΥΜΠΑ

  2 καταστήματα

  Απόκτηση διπλώματος μηχανής κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α ή ΑΜ | αυτοκινήτου Β' κατηγορίας

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   25€ για εκμάθηση οδήγησης για απόκτηση διπλώματος μηχανής κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α ή ΑΜ με 11 θεωρητικά και 12 πρακτικά μαθήματα και παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού ασφαλείας για τις εξετάσεις

   89€ για εκμάθηση οδήγησης για απόκτηση διπλώματος αυτοκινήτου Β' κατηγορίας με 25 πρακτικά και 21 θεωρητικά μαθήματα

- Τα θεωρητικά μαθήματα έχουν διάρκεια 45’ έκαστο και πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.

- Τα πρακτικά μαθήματα για το δίπλωμα αυτοκίνητου είναι διάρκειας 45’ έκαστο και πραγματοποιούνται σε διάφορες διαδρομές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

- Τα πρακτικά μαθήματα για το δίπλωμα μηχανής είναι διάρκειας 45' έκαστο και πραγματοποιούνται σε πίστα, σε ειδικές συνθήκες ώστε να εκπαιδευτείτε όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και για τη μετέπειτα πορεία σας. Οι μηχανές που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση είναι: Honda CBF 500cc (Α2 κατηγορία), Suzuki GSR 600 (Α κατηγορία), Honda CBF 125cc (Α1 κατηγορία), Peugeot 55cc (ΑΜ κατηγορία)

- Σε όλα τα παραπάνω πακέτα, δεν περιλαμβάνονται παράβολα, εξέταστρα και έξοδα φακέλου που είναι τα εξής:

- Μηχανής κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α ή ΑΜ
A) 105€ για παράβολα δημοσίου, εγγραφή & έξοδα φακέλου για τις κατηγορίες Α1 και ΑΜ και 110€ για τα εξέταστρα
B) 155€ για παράβολα Δημοσίου, εγγραφή & έξοδα φακέλου για τις κατηγορίες Α2 και Α και 110€ για τα εξέταστρα

- Αυτοκινήτου Β' κατηγορίας: 230€ για παράβολα δημοσίου, εγγραφή και έξοδα φακέλου και 140€ για εξέταστρα

- Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος έκδοσης Πιστοποιητικού υγείας από οφθαλμίατρο & παθολόγο το οποίο είναι υποχρεωτικό για την έκδοση διπλώματος. Με την εγγραφή σας στη σχολή θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τον τρόπο έκδοσης.

- Για το δίπλωμα μηχανής, αναλυτικά η περιγραφή των κατηγοριών Α1, Α2, Α, ΑΜ είναι:
Α1 Κατηγορίας (μοτοσικλέτες μέγιστου κυβισμού 125cc, μέγιστης ισχύος 11 kW και λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,1 kW/kg και Μηχανοκίνητα Τρίκυκλα των οποίων η ισχύς δεν υπερβαίνει τα 15 kW) ελάχιστο όριο ηλικίας: 18 έτη
A2 Κατηγορίας (μοτοσικλέτες μέγιστης ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσικλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της διασκευασθείσας μοτοσικλέτας) ελάχιστο όριο ηλικίας: 21 ή 20 έτη (αν προϋπάρχει δίπλωμα Α1 επί διετίας)
Α Κατηγορίας (μοτοσικλέτες οποιουδήποτε κυβισμού και μηχανοκίνητα Τρίκυκλα η ισχύς των οποίων υπερβαίνει τα 15 kW) ελάχιστο όριο ηλικίας: 24 έτη. Το δίπλωμα μηχανής Α, Α1, & Α2 κατηγορίας προϋποθέτει την ύπαρξη διπλώματος αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει, η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται στα 60€.
ΑΜ Κατηγορίας μοτοσυκλέτα μέγιστου κυβισμού 50cc και μέγιστης ταχύτητας 45 χλμ./ώρα.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Με την εγγραφή σας στη σχολή το κουπόνι θεωρείται αυτόματα υλοποιημένο.

   Σε περίπτωση πραγματοποίησης μερικών μαθημάτων δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθεί 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψή σας στη σχολή.

   Η προσφορά δεν ισχύει για επαναληπτικά μαθήματα από ήδη κατόχους διπλώματος.

   Για την υλοποίηση των επιθυμητών ημερομηνιών πραγματοποίησης των μαθημάτων, η Σχολή θα τηρήσει σειρά προτεραιότητας για το λόγο αυτό και απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία σας με τη Σχολή.

   Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τυχόν αλλαγή στην ώρα μαθήματος έως τις 19:00 της προηγούμενης ημέρας. Σε αντίθετη περίπτωση το μάθημα θεωρείται ότι έχει υλοποιηθεί.

   Τα παραπάνω πακέτα δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες τρέχουσες ή μελλοντικές προσφορές της επιχείρησης.

   Ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την απόκτηση διπλώματος ΔΕΝ εξαρτάται από τη σχολή οδηγών αλλά από την οικεία Διεύθυνση Μεταφορών.

Περίοδος Υλοποίησης


   Το πακέτο ισχύει έως τις 30/07/2019 (τελική ημερομηνία έναρξης των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων στη Σχολή Οδηγών).

Αγορές: 48

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Εκμάθηση οδήγησης για απόκτηση διπλώματος μηχανής κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α ή ΑΜ με 11 θεωρητικά & 12 πρακτικά μαθήματα & παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού ασφαλείας για τις εξετάσεις

25€

Εκμάθηση οδήγησης για απόκτηση διπλώματος αυτοκινήτου Β' κατηγορίας, με 25 πρακτικά & 21 θεωρητικά μαθήματα!

89€

Δείτε επίσης...