New Life Health and Beauty Center

  Περαία

  4 συνδυαστικές Θεραπείες περιποίησης Προσώπου

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   55€ για 4 συνδυαστικές θεραπείες προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα με:


- 1 Βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό (διάρκειας 90'-120')

- 1 Δερμοαπόξεση με διαμάντι - Diamond Peel (διάρκειας 40')

- 1 Εφαρμογή Ραδιοσυχνοτήτων RF σε Πρόσωπο και Μάτια (διάρκειας 30')

- 1 Μεσοθεραπεία στην περιοχή των Ματιών, του Προσώπου και του Λαιμού (διάρκειας 75')

* Η υλοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται σε 4 συνεδρίες σε διάστημα 1 μήνα.

Περιγραφή:


Ραδιοσυχνότητα προσώπου

Οι RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ιστοί του προσώπου τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 20 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας. Στόχος με την RF είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών.Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.

Είναι μία μέθοδος ιδανική για:

-Face & Body lifting
-Επιδερμική Σύσφιξη
-Εξάλειψη ρυτίδων
-Εξάλειψη ουλών ακμής
-Κυτταρική ανανέωση
-Στοχευμένη καταστροφή λιποκυττάρων
-Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας
-Θεραπεία ραβδώσεων

Ραδιοσυχνότητα ματιών

Οι RF μπορούν να εφαρμοστούν εκτός από το πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, στο κάτω βλέφαρο στη περιοχή που εμφανίζεται οίδημα, στο προγούλι και στο λαιμό.

Μεσοθεραπεία

Αποκτήστε ξανά ξεκούραστο βλέμμα και λαμπερό πρόσωπο.
Η μεσοθεραπεία ματιών σας χαρίζει ξανά ξεκούραστο βλέμμα και λαμπερό πρόσωπο.
Τι προσφέρει η μεσοθεραπεία ματιών;
Οι μαύροι κύκλοι, οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και το οίδημα δίνουν στο πρόσωπο μία ταλαιπωρημένη και γερασμένη όψη.

Η μεσοθεραπεία ματιών βοηθά σημαντικά στη:

- Βελτίωση των μαύρων κύκλων και της ελαστικότητας του δέρματος
- Λείανση των λεπτών ρυτίδων
- Τη φυσική υγιή όψη της περιοφθαλμικής περιοχής.

Τι περιλαμβάνει η μεσοθεραπεία ματιών;

Η μεσοθεραπεία ματιών περιέχει, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, οργανικό πυρίτιο, ρεσβερατρόλη και φλαβονοειδή και λεμφοτονικούς παράγοντες. Τα συστατικά αυτό εγχέονται ενδοδερμικά στην περιοχή των κάτω βλεφάρων και του έξω κάνθου (πόδι χήνας) συμβάλλοντας στην κυτταρική αναγέννηση, στην ενυδάτωση και στη λεμφική αποσυμφόρησητης.

Πονάει η εφαρμογή;

Η εφαρμογή είναι σχεδόν ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπική αναισθησία με χρήση αναισθητικής κρέμας.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr.Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψη σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης σας στον χώρο στο τηλέφωνο 23920 27435

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 31/07/2019 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης των θεραπειών)

Αγορές: 35

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης με : 1 Βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό & 1 Δερμοαπόξεση με διαμάντι & 1 Εφαρμογή Ραδιοσυχνοτήτων RF σε Πρόσωπο - Μάτια & 1 Μεσοθεραπεία σε Μάτια,Πρόσωπο και λαιμό

55€

Δείτε επίσης...