Παραδοσιακός Ξενώνας Ιωάννου

  Λουτρά Πόζαρ - Αριδαία

  3ήμερο για 2 άτομα στα Λουτρά Πόζαρ!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   65€ από 130€ για 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 ατομα, σε double standard room με τζάκι, απεριόριστη κατανάλωση ροφημάτων για όλη τη διάρκεια της ημέρας (καφές, τσάι, σοκολάτα) & συνοδευτικά βουτήματα και δυνατότητα early check in – late check out κατόπιν διαθεσιμότητας

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου από συγγενείς ή φίλους.

   Σημείωση: Μετά την αγορά του κουπονιού σας καλείται στο 2310 263180 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή αποστέλλετε email στο mar[email protected] αναφέροντας τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης καθώς και το πακέτο που αγοράσετε, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα και να προχωρήσουμε σε κράτηση της ζήτησης σας.

   Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση από τους αγοραστές της προσφοράς τουλάχιστον 4 ημέρες προ της ημερομηνίας check in.

   Η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση είναι απαραίτητη, καθώς έχουν δεσμευθεί από το ξενοδοχείο συγκεκριμένος αριθμός δωματίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για την υλοποίηση των επιθυμητών ημερομηνιών κράτησης.

   Ακύρωση κράτησης και αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 17/11/2019

Αγορές: 148

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 ατομα σε double room με τζάκι

130€
65€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...