Massage Time

  Καλαμαριά

  1 ή 5 συνεδρίες χειρονακτικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας ή 1 συνεδρία λεμφικού μασάζ με βεντούζες

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   14,90€ από 20€ για 1 συνεδρία έντονου χειρονακτικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου.

*Διάρκεια συνεδρίας 50'

   69,90€ από 100€ για 5 συνεδρίες έντονου χειρονακτικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλο.

*Διάρκεια κάθε συνεδρίας 50'

   16,50€ από 25€ για 1 συνεδρία λεμφικού μασάζ με βεντούζες.

*Διάρκεια συνεδρίας 50'

Περιγραφή:


Χειρονακτικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, ώστε να διευκολύνεται η διοχέτευση του αίματος προς την καρδιά και η κυκλοφορία του, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό.

Το λεμφικό μασάζ, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους. Το τοπικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος & μειώνει την εικόνα «φλοιού πορτοκαλιού» ιδιαίτερα όταν γίνεται συστηματικά.

Λεμφικό μασάζ με βεντούζες

Για να διώξετε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Οι βεντούζες είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην εφαρμογή ποτηριών με θερμότητα στο δέρμα. Οι πρώτες αναφορές στη συγκεκριμένη μέθοδο υπάρχουν στα κείμενα του Ιπποκράτη, ο οποίος χρησιμοποιούσε τις βεντούζες μεταξύ άλλων, για την αντιμετώπιση της στηθάγχης και των διαταραχών του εμμηνορυσιακού κύκλου.

Ο Ιπποκράτης προτείνει οι βεντούζες να είναι μικρές σε διάμετρο, κωνικές σε σχήμα και ελαφρές, ακόμη και αν η ασθένεια για την οποία προορίζονται βρίσκεται βαθιά. Τον 19ο αιώνα οι βεντούζες δέχτηκαν σκληρή κριτική από την ιατρική κοινότητα, τις τελευταίες δεκαετίες όμως έχουν ξαναανακαλυφθεί οι θεραπευτικές τους ιδιότητες. Συνοπτικά, οι βεντούζες έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα γιατί:

- βελτιώνουν την ελεύθερη ροή του αίματος
- αφαιρούν τις τοξίνες από τον οργανισμό
- καταπολεμούν την κυτταρίτιδα
- μειώνουν το οίδημα και τον πόνο
- λύνουν συμφύσεις
- ανακουφίζουν από ρευματικούς ή αρθριτικούς πόνους
- ανακουφίζουν το αναπνευστικό, ειδικά όταν υπάρχει βήχας,
- άσθμα και κρύωμα ανακουφίζουν από τους πόνους της περιόδου

Η αναρρόφηση που γίνεται με τα ποτήρια διεγείρει τη ροή, κυρίως του αίματος και της λέμφου, στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. Με τον τρόπο αυτό κινητοποιείται το αίμα και η λέμφος σε επίπεδο δέρματος και μυικού ιστού τόσο στην περιοχή εφαρμογής της βεντούζας όσο και στις γειτονικές περιοχές από όπου αναρροφώνται. Αποτέλεσμα αυτού είναι η βελτίωση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών.

Με βάση αυτή την αρχή οι βεντούζες χρησιμοποιούνται για τη χαλάρωση καταπονημένων μυών. Πιο αναλυτικά, το συγκεκριμένο μασάζ ενδείκνυται για προβλήματα κυτταρίτιδας. Το μασάζ κυτταρίτιδας με βεντούζες είναι ένα δυνατό μασάζ με γρήγορες κινήσεις προς τα πάνω στην περιοχή των ποδιών (τετρακέφαλοι, οπίσθιοι μηριαίοι, γλουτιαίοι). Σκοπός της μεθόδου αυτής είναι να σπάσουν τα λιποκύτταρα. Με τις γρήγορες κινήσεις και τις βεντούζες δημιουργείται υπεραιμία στην περιοχή για καλύτερη αποβολή της κυτταρίτιδας.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 4 από τον ίδιο και 2 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/09/2019

Αγορές: 33

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία έντονου χειρονακτικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

20€
14,9€
έκπτωση 25%

1 συνεδρία λεμφικού μασάζ με βεντούζες

25€
16,5€
έκπτωση 34%

5 συνεδρίες έντονου χειρονακτικού μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

100€
69,9€
έκπτωση 30%

Δείτε επίσης...


Θέλξις  Κάτω Τούμπα

10 συνεδρίες χειρονακτικού μασάζ κυτταρίτιδας

300€
49€